گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت

گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت

دریافت

گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت در 51 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

16
فرمت فایل

doc
حجم فایل

81 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

51

9,900 تومان
گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشت در 51 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان                                                                                                              صفحهفصل اول                                         1تاریخچه                                          2مقدمه كلی                                           4فهرست بندی مطالب نظامنامه                                5سازمان دهی واحد تولید                               12نمودار سازمانی واحد تولیدی                                15فلوچارت خط تولید با تعیین محل های كنترل كیفی                    16سازمان اداری پرسنل                                       17فلوچارت سازمانی شركت ایران گوشت                          19تعاریف و اصطلاحات                                    19بهترین ترتیب استقرار ، اهداف طراحی كارخانه                     23فلوچارت خط تولید                                    24سازماندهی امور كیفیت واحد تولیدی و نمونه داری زمانی بخش كیفیت      26نمونه برگ گزارش آزمایشگاه میكروبی                         27نمونه برگ گزارش آزمایشگاه شیمیایی                         28بخش سازمانی بخش كیفیت                                 29تعیین نقاط كنترل بحرانی                                30بسته بندی محصول نهایی                                 31نشانه گذاری                                         34نمودار فرآیند تولید                                       36نمودار رفتار روش طراحی بر اساس تولید در رابطه با حجم تولید            36تداركات  و انبارش مواد اولیه                                 37بازرسی و آزمایش مواد ، قطعات و محصولات                     39آزمایش مواد اولیه و بازرسی                               42امكانات آزمایشگاهی و كنترل تجهیزات و بازرسی آزمون و اندازه گیری     46لیست معرف ها                                    48كنترل و تعیین تكلیف مواد                                   50كنترل محصولات نا منطبق                                 50اقدام اصلاحی                                         52اقدام پیشگیرانه                                           53آموزش كاركنان                                       54انحراف استاندارد                                     55كاربرد فنون آماری                                   56فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی كارآموز          59فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج پیشنهادات                  62    تاریخچه شرکت ایران گوشت (یگانه) تولید کننده انواع همبرگز و کباب لقمه در زمینی به مساحت تقریبی 600 مترمربع زیر بنایی معادل 800 مترمربع با کسب مجوزهای لازم از ادارات و وزارت خانه های زیرربط د سال 62 تأسیس و مبادرت به تولید در زمینه صنایع گوشت کرده است. از آنجائی که شرکت فوق در داخل شهرستان خرمدره قرار گرفته بود. با توجه به گسترش دائره فعالیت تولید و به دلیل اثرات زیست محیط و تبعات آن اقدام به خرید زمین در سال 84 نموده و پس از 2 سال پایان کار ساختمانی اخذ و توسعه سالن ها. اعم از تولید، بسته بندی، مکانیزه نمودن انبارها، سردخانه ها و رعایت اصول حمل و نقل داخل شرکت و سالن ها و نیز حمل تولیدات و فرآورده های خود توسط ماشین هایی یخچال دار نموده است با استفاده از تکنولوژی های روز و تبدیل دستگاههای کهنه و مستعمل به تجهیزات جدید، با تکنولوژی های نو و با بکارگیری از دانش روز و بهره گیری از تجارب آگاهی و اطلاعات افراد و آموزش پرسنل تولید در جهت تلاش به بهبود و کیفیت و ارتقاء آن اقدام نموده است. استفاده از مواد اولیه مرغوب و سالم با توجه به تنوع مواد اولیه از اولویت های کاری شرکت مزبور است تضمین سلامت و کیفیت محصول نهایی امری بدیهی است که با توجه به این امر مهم در رأس اهداف و تصمیمات مدیریت و گروه تولیدی ایران گوشت است. تامین مواد اولیه از کراکز معتبر و مطابق با استانداردهای تضمین کیفیت در ارتقای سالم سازی صنایع غذایی و تولیدات آن و تامین گوشت مصرفی با نظارت دامپزشکی صورت می گیرد. تاریخچه جهانی صنایع گوشت انواه همبرگر و کباب لقمه و … از آلمان شهری به نام همبورگ درست شده است ولی در آمریکا بعد از جنگ های قومی مصر فش اتفاق افتد. در امریکا بزرگترین تولید کننده که در تمامی ایالت های امریکا مصرف عمومی داشت. شرکتی به نام مکتونالت (Mactonad) ولی اخیراً به این نتیجه رسیده اند که مصرف بیش از حد گوشتی و چربی، مفرط به همراه دارد و پزشکان امریکا مصرف بیش از حد آن را منع می کنند ولی به صورت های واریویه های مختلف بعد از جنگ جهانی دوم که به صورت غذای آماده مصرف می شود. در ایتالیا و کشورهای امریکای شرقی حتی در کشورهای یونان به صورت کنسرو یعنی کالباس بسته بندی شده در قوطی آماده به مصرف عرضه می شود.  2 ) مقدمه کلی : موضوع استاندارد کیفیت تمامی ویژگی های یک مقوله که در توانایی آن برای برآورده کردن آن تصریح شده و یا تنویحی موثر است.انطباق با نیازمندی ها                 میزان مرغوبیتâ                                âکیفیت کم هزینه تر               کیفیت پرهزینه تر(درجه از نظر منفی به کار می رود)           (برای لزوم بیان مفهوم مرغوبیت) محصول ماحصل انجام فعالیت ها و فرآیندها : استاندارد کنونی مدیریت کیفیت محصولات را بر حسب نوع در چهار رده دسته بندی نمی نمایند : الف ) سخت افزار قطعات، اجزاء (دستگاههای مونتاژ) ب ) نرم افزار : برنامه های کامپیوتری، روش های اجرائی اطلاعات، داده ها، و سوابق ج ) مواد فزاینده شده (مواد اولیه جامدات، مایعات) د ) خدمات : (بانکداری، بیمه، ترابری) کنترل کیفیت : عملیات اجرائی برای برآورده کردن نیازمندیهای کیفیت   تضمین : به منظور ایجاد اطمینان از حصول برآورده شدن نیازمندی های کیفیت برای مشتریان مدیریت کیفیت : هم کنترل و هم تضمین کیفیت، خط مشی، طرح ریزی و بهبود کیفیت. مدیریت کیفیت فراگیر : استراتژی راهبرد برای تأمین منافع سازمان 3 ) فهرست بندی مطالب نظامنامه 1 . 3 ) نظامنامه : بیانگر کلیات نظام کیفیت شامل خط مشی و تعهدات مدیریت شرکت به ساختار عناصر کیفیت و نظام آن و به طور کلی نسبت به خواسته های استاندارد ایران است و نیز اعمال مرتبط با آنکه در فعالیت سایر مدیران و کارکنان شرکت و مشخص کردن وجوه سازمانی و شناخت فعالیت های آن است. 2 . 3 ) صدور کنترل نظامنامه : برمبنای سلسله ی مراتب سازمانی و براساس بازنگری نظام کیفیت توسط مسئول کنترل مدارک تهیه و پس از بازنگری و تصویب مدیر عامل چاپ توزین ممهور به مهر شرکت و با امضای مدیر عامل می رسد. 3 . 3 ) توزیع نظامنامه : بر مبنای سلسله مراتب سازمانی و شامل بخش های مختلف نظامنامه می باشد. 4 . 3 ) تجدیدنظر نظامنامه : سالی 1 بار در جلسات متعدد صورت می پذیرد. (با حضور اعضای هیئت مدیره) 5 . 3 ) کیفیت و ویژگی های یک مقوله : از لحاظ ابعاد هندسی، مشخصات و ویژگی های خاص فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تعیین می گردد. 6 . 3 ) کنترل کیفیت : کنترل ویژگی های یک مقوله که خالی از ابهام و ایهام بوده است. 7 . 3 ) عدم انطباق : چنان چه ویژگی های حصول منطبق با خواسته های سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر صدور استاندارد (موسسه) نباشد بازبینی مجدد و به پروسه اتصال می یابد. 8 . 3 ) انطباق : ویژگی های محصول با توجه به عرضه اثبات کارایی. 9 . 3 ) نظام کیفیت : حصول اطمینان از نیازمندیهای کیفیت بررسی تعیین شده و بدون و عاری از هرگونه ابهام و قابل تحقیق توسط عرضه کننده باشد. 10 . 3 ) هدف و دامنه کاربرد : تولید همبرگر و کباب لقمه خام منجمد دامنه کاربرد ماست هدف از ان عرضه الحیات کارایی محصول منطبق با خواسته های سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر صدور اصول استاندارد تحقیقات صنعتی ایران می باشد. 11 . 3 ) خواسته های نظام کیفیت : 11 . 3 . 1 ) مسئولیت مدیریت : خطی مشی کیفیت و اهداف آن : سازمان، نماینده مدیریت بازنگری مدیریت کنترل محصول تدارک شده توسط مشتری؛ شناسایی معیوب بودن آن و مرتفع نمودن عیوب. 11 . 3 . 2 ) سیستم کیفیت : ساختار سازمانی، روشهای اجرا، فرایندها و منابع موردنیاز برای به اجرا درآوردن آن. 11 . 3 . 3 ) خط مشی کیفیت و اهداف آن : مدرکی که در آن خط مشی یک سازمان تعیین و سیستم آن تشریح می گردد که توسط کنترل مدارک و داده هاست. 11 . 3 . 4 ) کنترل فرآیند : کنترل فرایند در بطن فرایند صورت می پذیرد و با توجه به ویژگی های قسمت های مختلف فرایندهای متفاوت صورت می گیرد و در ضمن از مایعات شیمیایی و در صورت لزوم میکروبیولوژیکی از مواد اولیه و محصول نهایی انجام می گیرد در کنار آن کنترل کمی مواد اولیه و کیفی آن در بدو ورود به کارخانه است و از آن چالشی که محصول مایک محصول دامی است. خامی نیز محسوب می شود زیرا هیچ فرایندی که با حرارت و بحث همراه بوده بایفتد صورت نمی گیرد و هرچه درجه حرارت محیط پایین تر باشد بر کیفیت فرایند ترکیب و فرمدهی مؤثر و کارآمدی خواهد داشت. چه کباب لقمه ممتاز که گوشت قرمز در آن به کار می رود به صورت گوشت منجمد و چرخ شده با فارش اولیه ترکیب می شود و میکساژ و سایر عوامل موثر بر انجماد گوشت در درجه حرارت و ویسکوزیته فارش اولیه تاثیر می گذارند و سلماض در فرودهی و کیفیت ابعاد هندسی قبل از انجماد محصول نیز تأثیرگذار خواهند بود. 11 . 1 ) انجماد گوشت : Med Free  گوشت پس از دریافت به قسمت بازرسی انتقال می یابد و پس از رویت و بازرسی مجدد ضایعات آن جدا شده و در کیسه های پلاستیکی 20 کیلوگرمی به سردخانه انتقال می یابد. درجه انجماد تا 32 – سانتی گراد قابل کنترل است و برای تردی گوشت و استفاده از خط تولید بایستی انجماد کامل صورت گیرد. آنچه در کنترل گوشت حائز اهمیت است تازگی و گرم بودن گوشت و مهردار بودن آن است بدین معنی که گوشت های صنعتی بایستی از ویژگی های خاصی برخوردار باشند تا چشم انداز محصول بسته بندی شده تحقق یابد گوشت هایی که در صنایع گوشت به عنوان ماده اولیه جهت تهیه و تولید فراورده های گوشتی به کار می روند گوشتهای صنعتی گفته می شود. 11 . 2 ) چربی : چربی در مورد استفاده طبق مجوزهای سازمان بهداشت و اداره نظارت و فرمول مصوبه 6% می باشد که ان هم به صورت مستقر در گوشت می باشد و علاوه بر آن تا 15% کل وزن فارش اولیه [5] روغن مایع کاربرد دارد چربیهای که غیر از این صورت استفاده شود، غیر قانونی بوده و فرمولاسیون را مشکل می سازد. چربیهای با دانسته بالا (High Dancity Lipoprotein) و چربیهای صفا حتی کاربردی ندارند. و بعلت سنگین بودن نقطه ذوبشان در دیواره رگما رسوب کرده و ایجاد یاد قطبیت شرائین می نماید. 12 ) سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت سازمان دهی امور کیفیت در این واحد با توجه به ویژگی های محصول تولیدی و مواد اولیه صورت می گیرد و به دلیل ثابت بودن مراحل مختلف عملیات و فرایند کنترل کیفیت به سهولت انجام می گیرد زیرا براساس برنامه ریزی قبلی عملیات کنترل می شوند. 1 . 12 ) نقش مدیریت تولید و مدیر آزمایشگاه در کنترل کیفیت کلیدی است و با توجه به وظایف تعیین شده زایقه نیز در سالن مسئول کنترل کمی و نقاط بحرانی می باشد از ابتدای دریافت مواد تا انتهای تولید بایستی کنترل صورت بپذیرد. فاکتورهای فیزیکی که در کنترل محصول گلوگاه به حساب میایند بازرسی می شوند تا فارش اولیه از حیث پخت، قوام فیزیکی پس و پخت و آزمایشات جسمی و بویایی و چشایی منطبق با اصول ظاهری و قوام فارش هماهنگ برده باشد بالطبع رویت مدیر تولید از مقولات فوق ضروری و اجتناب ناپذیر است. 2 . 12 ) مدیر آزمایشگاه : که توسط نسبت درصد وزنی اجزاء متشکله و فرمولاسیون در حین آنالیز شیمیایی و تعیین معیار و میزان مواد اولیه فارش تعیین می شود بر حسب درخواست چنان چه جزئی از مواد اولیه تغییر یابد فرمول نیز تغییر داده شده و در استاندارد ریزاسیون بایستی دقیق باشد تا فرمول های مصوبه تحقق یابد. فاکتورهایی که در فرمولاسیون و تعیین میزان مواد موثر است توزین دقیق مواد به کاربرده شده و ارزش مواد غذایی آن هاست و نیز کنترل مرغوبیت مواد اولیه که از هر جهت استاندارد و با موازین آن مطابق باشد. کنترل میکربی و بیولوژیکی، کشت میکربی، و کنترل طبق میکربی مواد اولیه و محصول از فاکتورهای اساسی در سازماندهی امور کیفیت است که در بازرسی و بازبینی مواد اولیه و محصول منطبق با استاندارد موثر و در بهینه سازی بهداشت و کنترل آن تأثیر دارد خوشبختانه تاکنون از سوی ادارات غیرقابل عرضه اعلام نشده و در صورت عدم اطمینان تکرار آزمایش ضروری است. 3 . 12 ) آموزش کارگران : یکی از پارامترهای اساسی در بهتر نمودن وضعیت میکروبی از حیث رعایت بهداشت فردی و جلوگیری از آلودگی های ثانویه است و پایش های فعالیتی در صنایع گوشت از مهم ترین عناصر امور کیفیت به شمار می آید زیرا سلامت جامعه درگرو بهداشت اشخاص تولید کننده و بهداش آنهاست و در محصول اثر مستقیم دارد. بالطبع در رعایت امور بهداشتی، شستشو، کلرو دتراژال به کار بردن آنها ضروری است. 4 . 12 ) بخش نمونه برداری : براساس استاندارد 69 صورت گرفته و ویژگی های شیمیایی و میکربی محصول آزمایش میگردد و نظارت دقیق بر این موارد برعهده مسئول کنترل کیفیت و گزارشهای کتبی آن به مدیر کارخانه ضروری است تا از چگونگی روند کیفیت در واحد با توجه بر آنالیز شیمیایی و میکروبی مطلع باشند و در صورت عدم انطباق درصد رفع مشکل برآیند. گزارش کاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتکاراموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتکارورزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتدانلود گزارش کارآموزی مدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتمدیریت كنترل كیفیت شركت ایران گوشتمدیریتكنترل كیفیتشركتایران گوشت

  • نقشه کاربری اراضی شهرستان داراب

    نقشه کاربری اراضی شهرستان داراب دریافت نقشه کاربری اراضی شهرستان داراب شیپ فایل کاربری اراضی شهرستان داراب (واقع در استان فارس) مشخصات سیستم تصویر Geographic Coordinate System GCS_WGS_1984 Datum D_WGS_1984 Prime Meridian Greenwich Angular Unit Degree دسته بندی جغرافیا بازدید…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش سهام و سهام عادی

    مبانی نظری و پیشینه پژوهش سهام و سهام عادی دریافت مبانی نظری و پیشینه پژوهش سهام و سهام عادی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 146 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 29 مبانی نظری و…

  • کارآموزی کامپیوتر شرکت مخابرات استان گلستان

    کارآموزی کامپیوتر شرکت مخابرات استان گلستان دریافت کارآموزی کامپیوتر شرکت مخابرات استان گلستان دسته: الکترونیک و مخابرات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 102 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 54 بحث معرفی ICT به عنوان محرك اصلی و عامل توسعه…

  • سنجش انلاین پارامتر های کیفی اب

    سنجش انلاین پارامتر های کیفی اب دریافت سنجش انلاین پارامتر های کیفی اب دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 2137 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 89 این تحقیق نتیجه تلاش 3 ماه بنده می باشد که به موضوع…

  • ظهور و بروز آیین های مختلف و نمادهای پرستش در طول تاریخ

    ظهور و بروز آیین های مختلف و نمادهای پرستش در طول تاریخ دریافت ظهور و بروز آیین های مختلف و نمادهای پرستش در طول تاریخ دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 35 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:…

  • دانلود پاورپوینت سبک معماری گوتیک

    دانلود پاورپوینت سبک معماری گوتیک دریافت دانلود پاورپوینت سبک معماری گوتیک دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 406 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 یکی از سبکها و دوره های تاریخی معماری است که در میان سالهای ۱۱۳۷…

  • پلان اشیانه فرودگاه

    پلان اشیانه فرودگاه دریافت پلان اشیانه فرودگاه نحوه قرار گرفتن هواپیما در اشیانه فرودگاه دسته بندی معماری بازدید ها 161 فرمت فایل rar حجم فایل 274 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 1 14,300 تومان   نحوه قرار گرفتن هواپیما در…

  • مقاله isi رابطه سرعت برشی,درجه حرارت ،روابط کاهندگی و ویسکوزیته در قسمت کم عمق از گوشته

    مقاله isi رابطه سرعت برشی,درجه حرارت ،روابط کاهندگی و ویسکوزیته در قسمت کم عمق از گوشته دریافت مقاله isi رابطه سرعت برشی,درجه حرارت ،روابط کاهندگی و ویسکوزیته در قسمت کم عمق از گوشته توموگرافی امواج سطحی با استفاده از اساس…

  • اصول اساسی حقوق فضا

    اصول اساسی حقوق فضا دریافت اصول اساسی حقوق فضا دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 13 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 25 گسترش كشتیرانی در زمان خود باعث تدوین قوانین دریائی گردید و پیشرفت مسافرت های هوائی لزوم…

  • دانلود پاورپوینت هوش مصنوعی و سیستم خبره

    دانلود پاورپوینت هوش مصنوعی و سیستم خبره دریافت دانلود پاورپوینت هوش مصنوعی و سیستم خبره دسته: الکترونیک و مخابرات بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 2965 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 معرفی سیستم های هوشمند معرفی الگوریتمهای تکاملی معرفی…

  • گزارش کاراموزی طراحی نیمكت

    گزارش کاراموزی طراحی نیمكت دریافت گزارش کاراموزی طراحی نیمكت گزارش کاراموزی طراحی نیمكت در 60 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی کارآموزی بازدید ها 135 فرمت فایل doc حجم فایل 342 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 60 9,900 تومان گزارش…

  • جزوه تکنیک های رادیوگرافی شکم

    جزوه تکنیک های رادیوگرافی شکم دریافت جزوه تکنیک های رادیوگرافی شکم جزوه تکنیک های تخصصی رادیوگرافی شکم به همراه تصاویر دسته بندی پزشکی بازدید ها 87 فرمت فایل pdf حجم فایل 966 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 40 13,200 تومان…

  • پاورپوینت نقد و بررسی حسینیه رحیمیان

    پاورپوینت نقد و بررسی حسینیه رحیمیان دریافت پاورپوینت نقد و بررسی حسینیه رحیمیان دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1235 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 57 پاورپوینت نقد و بررسی حسینیه رحیمیان در 57 اسلاید زیبا و قابل…

  • مقاله اثر تعدیل چرخه زندگی سازمانی وارتباط بین روشهای تعاملی و تشخیصی با استفاده از کنترل های عملکرد سازمانی - 2015

    مقاله اثر تعدیل چرخه زندگی سازمانی وارتباط بین روشهای تعاملی و تشخیصی با استفاده از کنترل های عملکرد سازمانی - 2015 دریافت مقاله اثر تعدیل چرخه زندگی سازمانی وارتباط بین روشهای تعاملی و تشخیصی با استفاده از کنترل های عملکرد…

  • مقاله بررسی شهر تهران و اكوسیستم طبیعی آن جهت اوقات فراغت

    مقاله بررسی شهر تهران و اكوسیستم طبیعی آن جهت اوقات فراغت دریافت مقاله بررسی شهر تهران و اكوسیستم طبیعی آن جهت اوقات فراغت دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 84 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 148 مقاله…

  • شرح کلی فرایند پالایشگاه گاز

    شرح کلی فرایند پالایشگاه گاز دریافت شرح کلی فرایند پالایشگاه گاز دسته: صنایع نفت و گاز بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 2544 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 60 کتاب شرح کلی فرایند پالایشگاه گاز که شامل موضوعات کلیدی زیر…

  • گزارش کارآموزی رنگرزی و چاپ و تكمیل

    گزارش کارآموزی رنگرزی و چاپ و تكمیل دریافت گزارش کارآموزی رنگرزی و چاپ و تكمیل دسته: فنی و مهندسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1011 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 129 گزارش کارآموزی رنگرزی و چاپ و تكمیل در…

  • مبانی نظری و پیشینه رابطه هوش اخلاقی و مهارت های اجتماعی با عملکرد تحصیلی

    مبانی نظری و پیشینه رابطه هوش اخلاقی و مهارت های اجتماعی با عملکرد تحصیلی دریافت مبانی نظری و پیشینه رابطه هوش اخلاقی و مهارت های اجتماعی با عملکرد تحصیلی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم…

  • تحقیق بیماری کزاز

    تحقیق بیماری کزاز دریافت تحقیق بیماری کزاز دسته: پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 19 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 کزاز یک بیماری باکتریایی جدی است که منجر به سفتی عضلات جونده دیگر عضلات می شود بیماری منجر…

  • تحقیق‌ دوره کاردانی حسابداری مالی عنوان تحقیق سیستم حسابداری حقوق و دستمزد آموزش و پرورش پارس اباد

    تحقیق‌ دوره کاردانی حسابداری مالی عنوان تحقیق سیستم حسابداری حقوق و دستمزد آموزش و پرورش پارس اباد دریافت تحقیق‌ دوره کاردانی حسابداری مالی عنوان تحقیق سیستم حسابداری حقوق و دستمزد آموزش و پرورش پارس اباد امروزه نظام های مختلف پرداخت…

  • خالص سازی (تخلیص) DNA از سلولهای زنده

    خالص سازی (تخلیص) DNA از سلولهای زنده دریافت خالص سازی (تخلیص) DNA از سلولهای زنده تعداد صفحات انگلیسی 6 صفحه (1599 کلمه)تعداد صفحات فارسی 7 صفحهانگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل…

  • بررسی هوش ازدحامی

    بررسی هوش ازدحامی دریافت بررسی هوش ازدحامی در این صفحات برآن شده ایم که در مورد سیستم های ناشناخته صحبت کنیم که دارای فعالیت هایی مخصوص به خود و رفتارهایی غیر قابل پیش بینی هستند دسته بندی روانشناسی بازدید ها…

  • تحقیق با موضوع نگرشی بر اقلیم كشاورزی سیب زمینی

    تحقیق با موضوع نگرشی بر اقلیم كشاورزی سیب زمینی دریافت تحقیق با موضوع نگرشی بر اقلیم كشاورزی سیب زمینی دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 45 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 تحقیق با موضوع نگرشی بر…

  • بررسی تجهیزات پست های فشار قوی

    بررسی تجهیزات پست های فشار قوی دریافت بررسی تجهیزات پست های فشار قوی دسته: برق بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 12680 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 170 بررسی تجهیزات پست های فشار قوی قیمت فایل فقط 13,200 تومان بررسی…

  • طرح لایه باز کارت ویزیت شرکت 72

    طرح لایه باز کارت ویزیت شرکت 72 دریافت طرح لایه باز کارت ویزیت شرکت 72 دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 2561 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 طرح لایه بازکارت ویزیت شرکت…

  • آشنایی مسؤولان دفاتر با اصول و مهارتهای لازمه

    آشنایی مسؤولان دفاتر با اصول و مهارتهای لازمه دریافت آشنایی مسؤولان دفاتر با اصول و مهارتهای لازمه دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 315 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 هدف و وظایف اداره امور دفتری روابط اداری…

  • دانلود تحقیق مهندسی مكانیك 17 ص

    دانلود تحقیق مهندسی مكانیك 17 ص دریافت دانلود تحقیق مهندسی مكانیك 17 ص دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 12 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 17 دانلود مهندسی مكانیك 17 ص تحقیق مهندسی مكانیك 17 ص مقاله مهندسی…

  • تحقیق مالی سیستم نرم افزار حسابداری شركت قهوه مولتی

    تحقیق مالی سیستم نرم افزار حسابداری شركت قهوه مولتی دریافت تحقیق مالی سیستم نرم افزار حسابداری شركت قهوه مولتی تحقیق مالی سیستم نرم افزار حسابداری شركت قهوه مولتی دسته بندی حسابداری بازدید ها 196 فرمت فایل docx حجم فایل 192…

  • تحقیق مسئولیت جزایی اطفال

    تحقیق مسئولیت جزایی اطفال دریافت تحقیق مسئولیت جزایی اطفال چكیده احراز رشد در مسئولیت كیفری دختران از جمله مباحث نوظهوری است كه بررسی فقهی در این زمینه ضروری به نظر می رسد زیرا بسیاری از دختران و پسرانی كه تازه…

  • تحقیق تاثیر فعالیت های فوق برنامه بر موفقیت تحصیلی دانشجویان دختر

    تحقیق تاثیر فعالیت های فوق برنامه بر موفقیت تحصیلی دانشجویان دختر دریافت تحقیق تاثیر فعالیت های فوق برنامه بر موفقیت تحصیلی دانشجویان دختر تحقیق تاثیر فعالیت های فوق برنامه بر موفقیت تحصیلی دانشجویان دختر دسته بندی علوم تربیتی بازدید ها…

  • پرسشنامه منبع کنترل درونی- بیرونی راتر

    پرسشنامه منبع کنترل درونی- بیرونی راتر دریافت پرسشنامه منبع کنترل درونی- بیرونی راتر پرسشنامه منبع کنترل درونی بیرونی راتر دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 92 فرمت فایل docx حجم فایل 16 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 5 8,800 تومان…

  • تحقیق و تحقیق کامل در مورد سازماندهی مدیریت تحقیق...مناسب برای ارایه به دانشگاه و مدارس

    تحقیق و تحقیق کامل در مورد سازماندهی مدیریت تحقیق...مناسب برای ارایه به دانشگاه و مدارس دریافت تحقیق و تحقیق کامل در مورد سازماندهی مدیریت تحقیق...مناسب برای ارایه به دانشگاه و مدارس سازماندهی مدیریت تحقیقمدیریت تحقیق های ساختمانی مستلزم آگاهی از…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق شکاف دیجیتالی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق شکاف دیجیتالی دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق شکاف دیجیتالی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 42 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 26 مبانی نظری و پیشینه تحقیق شکاف دیجیتالی قیمت فایل فقط…

  • پاورپوینت آزمون و انتخاب کارکنان

    پاورپوینت آزمون و انتخاب کارکنان دریافت پاورپوینت آزمون و انتخاب کارکنان دسته: مدیریت بازدید: 2 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 237 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 عنوان دانلود پاورپوینت آزمون و انتخاب کارکنان دسته مدیریت (مدیریت منابع انسانی) فرمت پاورپوینت…

  • پاورپوینت بررسی معماری سبک ارگانیک

    پاورپوینت بررسی معماری سبک ارگانیک دریافت پاورپوینت بررسی معماری سبک ارگانیک دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 2397 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 34 پاورپوینت بررسی معماری سبک ارگانیک در 34 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx قیمت…