گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره

گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره

دریافت

گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره در 53 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

134
فرمت فایل

doc
حجم فایل

64 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

53

9,900 تومان
گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره در 53 صفحه ورد قابل ویرایش تاریخچه كارخانه «كارخانه صنعتی مینو» ی خرمدره  در 85 كیلومتری شهرستان زنجان در زمینی به مساحت  54 هكتار در سال 1352 شمسی به دست آقای خسرو شاهی که  زمینها را با  قیمت مناسبی خریداری كرده بود، تاسیس شده است.  در سال 1352 شمسی تقریباً “نیمی از ساختمانهای آن احداث و قسمت زیادی از دستگاه ها از كشورهای آمریكا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و چند كشور دیگر خریداری شد و به كشور وارد گردید و توسط مهندسان همان كشورها پیلوت كارگاه ها طراحی ،و دستگاه ها نصب شدند.پس از نصب و راه اندازی دستگاه ها در سال 1352 شمسی تمامی مهندسان و كاركنان خارجی از مسیر هدایت كارخانه خارج شدند و آقای خسروشاهی برای اداره كارخانه ار كارگران بومی و متخصصان داخلی استفاده كردتا اینكه كل كارخانه ای كه اینك وجود دارد در سال 1354 شمسی به بهره برداری رسید که در آن زمان یكی از بزرگترین و معروفترین كارخانه های تولید مواد غذایی نه تنها در ایران بلكه در خاورمیانه بود . تمامی محصولات به علت كیفیت بالا و مدیریت ممتاز صادر می شدند تا اینكه با وقوع  انقلاب شكوهمند اسلامی اداره این كارخانه به دولت سپرده شد و تا كنون نیز ، زیر نظر مدیران دولتی اداره میشود.«كارخانه صنعتی مینو» دارای محصولات متنوعی از قبیل: بیسكویت، ویفر، پفك نمكی، كیك، تافی آبنات می باشد كه متاسفانه به علت ضعف در مدیریت و وجدان كاری اكنون بعضی از قسمتها در حال تعطیل شدن و یا تعطیل می باشند ، مدیرانی كه بخاطر خود از سرمایه عظیم انسانی و ماشینی این كارخانه چشم پوشی كرده اند. با این حال این كارخانه با تولید روزانه 180 تن  مواد  غذایی و 150 تن آرد مورد  نیاز  خود  و منطقه مشغول به كار  می باشد.قابل ذکر است که این کارخانه دارای گواهینامه ISO 9000 نیز  میباشد.علاوه بر واحدهای تولیدی این كارخانه،  واحدهای دیگری نیز  مشغول به كار میباشند كه بی ارتباط به كار تولید نمی باشند از قبیل واحد به اصطلاح مهندسی تحقیق برق – برنامه ریزی – كنترل مرغوبیت و امور فنی و آموزشی.  «كارخانه صنعتی مینو» به طور  تقریبی 11 هكتار می باشد که  با 1719 نفر پرسنل در دو شیفت 12 ساعته بصورت رسمی و قرار دادی مشغول به کار می باشند. واحد خانه های سازمانی كه در ضلع جنوب غربی كارخانه برای كاركنان غیر بومی احداث شده است ،  همچنین این كارخانه دارای یك بیمارستان 114 تخت خوابی در ضلع جنوب غربی كارخانه نیز  می باشد.«كارخانه صنعتی مینو» برای تامین برق مورد نیاز خود علاوه بر داشتن خطوط اصلی برق منطقه ای ابهر و خرمدره از چندین دیزل ژنراتور برق برای مواقع اضطراری استفاده می كند و آب مصرفی آن توسط دو دستگاه و سه پمپ شناور در سه چاه عمیق تامین می شود.«كارخانه صنعتی مینو» در تاریخ 11/5/1376  تمام كارگاه های خود با مشتقات نفت كار میكردند ، تبدیل به  گاز سوز نمود و اكنون تمامی فرهای پخت و دیگ های بخار و … گاز سوز هستند  و حتی  كوره ها و مشعلها به صورت دوگانه عمل می كنند.سیستم حرارتی كارخانه بدین صورت است كه دیگهای بخار توسط سوخت فسیلی (گاز) كار میكنند و بخارهای حاصل توسط لوله  كه داخل عایقهای حرارتی قرار دارند به سراسر كارخانه انتقال می یابند و توسط هیترهای بزرگ كار گرم كردن كارگاهها را  انجام می دهند .علاوه بر نیازهای بالا كارخانه صنعتی  مینو روزانه  احتیاج به چندین تن روغن نباتی ، شیر پاستوریزه ، شكر ،آرد تخم مرغ ، نمك ، گلوكز ، ذرت ،اسانس و… دارد.هدف تحقیق:هدف از این تحقیق آشنایی با محیط كار و همچنین طرح ریزی یك واحد صنعتی برای ایجاد  فضای مناسب و همراه با حداکثر تولید  و حداقل هزینه میباشد.جمع آوری اطلاعاتقبل از بررسی نحوه فرآیند تولید این كارخانه، نوع و نحوه استقرار ماشین آلات این كارخانه را بررسی میكنیم.نحوه استقرار ماشین آلات این كارخانه بر اساس فرآیند(محصولی) میباشد.نحو? خمیر سازى:ابتدا میكسر خمیرزنی را نظافت و كنترل می كنیم سپس اینورت را كه به صورت ماده می باشد به میزان دو سطل كه هر سطل 3/5 كیلوگرم می باشد را همراه با روغن مایع كه ان را در قسمت گرم خانه آب كرده، به میزان 10 كیلوگرم داخل میكسر می ریزند و شكر را كه آن نیز مانند آرد از قسمت سیلو وارد كندوی شكر شده و توسط لوله های رابط به میزان 34 كیلوگرم داخل میكسر میریزند.سپس میكسر را به مدت یك دقیقه روشن می كنیم تا اینورت، روغن و شكر داخل میكسر خوب هم زده شود سپس شیر مخزن اب را بصورت تصفیه شده و عاری از املاح میباشد را باز كرده و به میزان آب مصرفی در هر دوره خمیر به آن اضافه می كنیم، سپس اسید پیرو سولفات سدیم حل شده در آب را كه توسط ترازوی دیجیتالی وزن شده و برای هر دوره خمیر بصورت آماده می باشد را داخل میكسر میریزیم بعد از انجام عملیات فوق تخم مرغ مایع را همراه با اسانس برای جلوگیری از بوی تخم مرغ و خوشبو كنندگی ان را به میكسر اضافه می كنیم سپس گلوكز را همراه با ضد كپك و ضایعات كیك به میكسر اضافه میكنیم سپس دوباره میكسر را روشن میكنیم تا به مدت 1/5 دقیقه مواد را مخلوط كند.میزان جوش مورد نیاز را كه بستگی به میزان اسید پیرو سولفات سدیم داشته، كه 100 گرم كمتر از آن را به میكسر اضافه میكنیم، آرد مورد نیاز را به میكسر اضافه كرده به مدت 30 ثانیه مواد را مخلوط تا خمیر یكنواختی بدست آید، پمپ تخلیه را روشن و خمیر را به مخزن ذخیره خمیر منتقل كرده سپس خمیر را از مخزن ذخیره خمیر توسط لوله های باریكی به نام لوله های ربط انتقال خمیر به سمت تسمه ای كه به طرف فر هدایت می شود ریخته می شود سپس روی خمیر عملیات دكور زنی انجام میگیرد كه مواد تشكیل دهنده دكور به شرح زیر میباشد:ابتدا، نشاسته متابی سولفیت سدیم را با آب مخلوط كرده و وارد میكسر می كنیم سپس میكسر را به مدت سه الی چهار دقیقه روشن میكنیم تا مواد داخل میكسر به خوبی با هم مخلوط شود سپس آرد و ضد كپك را به آن اضافه كرده و به مدت یك الی دو دقیقه میكسر را روشن می كنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، به مدت یك ساعت خمیر حاصله را در مخزن نگهداری خمیر، نگهداری میكنیم تا این خمیر به اصطلاح خود را گرفته و ور بیاید بعد از یك ساعت خمیر را دوباره به میكسر منتقل كرده و روغن را به آن اضافه می نماییم و یك دقیقه دیگر میكسر را روشن می كنیم تا مخلوط را خوب میكس نمماید و روغن خوب پراكنده گردد، بعد از تهیه خمیر دكور، خمیر را وارد دستگاه دكور زن می كنیم كه این دستگاه به صورت اتومات و خودكار می باشد و عملیات دكور زنی روی خمیر را انجام می دهد بعد از عملیات دكور زنی خمیر را برای پخت به سمت فر هدایت می كنیم كه مدت پخت سه الی چهار دقیقه می باشد كه البته زمان تولید خمیر بسته به میزان تقاضا می تواند كم یا زیاد گردد.میزان درجه حرارت دستگاه 200 در جه سانتی گراد میباشد كه این درجه حرارت توسط چهار شعله گازی كه در زیر دستگاه فر تعبیه شده اند تامین می شود بعد از اینكه خمیر پخته شد توسط تسمه بیرون آورده می شود و یك مسیر را برایسرد شدن طی می كند.در این مرحله قسمتهای زائد و سوخته شده زیرین خمیر گرفته می شود، بعد از عملیات سرد كاری خمیر به سمت برش كاری افقی هدایت می شود، بعد از عملیات برش افقی عملیات كرم زنی داخل خمیر شروع میشود كه مواد این كرم به صورت اماده شده از مواد روغن، گلوكز، شیر خشك، اینورت، شكر و سایر افزودنی های مجاز خوراكی می باشد بعد از عملیات كرم زنی خمیر به سمت دولا شدن یا به عبارتی روی همدیگر توسط دستگاه دولاكن كه دستگاه پیچ كردن نیز نامیده می شود می رودف بعد از عملیات دولا كردن خمیر كیك آماده می شود و برای برش عمودی آماده می شود و كیك برش داده می شود ، در این حالت كیك آماده بسته بندی می باشد. البته قبل از بسته بندی كیك آماده شده روی نقاله قرار می گیرد كه در روی این نقاله ضایعات كیك توسط كارگران برداشته می شود و كیك ها توسط دستگاه به صورت منظم و پشت سرهم به سمت دستگاه بسته بندی هدایت می شوندف كه سرعت و دستگاه های بسته بندی نیز با هم فرق می كنند.در این قسمت(بخش كیك) از دو دستگاه FMC  و SIG برای بسته بندی استفاده می شود لازم به ذكر است كه دستگاه پخت نیز اورلندی نامیده می شود بعد از بسته بندی ، كیك های بسته بندی شده توسط كارگران در كارتونهایی كه ظرفیت هر كدام از انها 90 عدد كیك می باشد گذاشته می شود و كارتن های بسته بندی شده توسط نقاله ها به انبار روزانه انتقال می یابد، سپس كارتن های بسته بندی شده به انبار دائم انتقال می یابد.حجم دهنده ها :از سه طریق می توان به كیك حالت اسفنجی دارد كه عبارتند از وارد كردن حباب های هوا یا گاز كربنیك در طی عمل گرم كردن خمیر و استفاده از مواد شیمیایی مجازی كه گاز كربنیك ایجاد می كنند وبالاخره فشار بخار ایجاد شده و در فر،كه بسته به نوع محصول     می توان از آنها استفاده كرد. نوع فرمول قوام خمیر كیك و دمای پخت در این انتخاب موثرند .روش گرم كردن :در این روش روغن همراه با شكر در مخلوط كن با سرغت زیاد به شدت مخلوط می شود. بدین ترتیب حباب های ریز هوا وارد بافت می شود. زمان لازم برای مخلوط كردن ، بستگی به دما دارد. قبل از گرم كردن مخلوط باید روغن را تا دمای حدود 20 درجه گرم كرد هرچه روغن سرد تر باشد زمان بیشتری برا‌ی گرم كردن آب با شكر لازم است. دمای بالا تر از 20 درجه هم مناسب نیست زیرا در این صورت گرم حاصل می تواند به مقدار كافی حباب های هوا را در خود نگه دارد و بدین ترتیب حجم كیك كاهش می یابد.سرعت مخلوط كن در كیفیت گرم و فراورده نهایی موثر است. سرعت زیاد موجب كاهش حباب ها می شود و سرعت خیلی كم نیز دارای موثرمشابهی است. پس از گرم كردن شكر و روغن ،تخم مرغ به تدریج به مخلوط اضافه می شود. تخم مرغ را در سه نوبت به مقدار مساوی می افزایند و پس از هر بار اضافه كردن مدت كوتاهی مخلوط كردن را ادامه   می دهیم.پس ازتهیه گرم وافزودن تخم مرغ به آن حدود4/1 موادخشك راكه بایدازپیش الك ویكنواخت شده باشند به خمیراضافه می كنند پس ازاختلاط 3/1موادمایع را افزوده ومخلوط كردن را ادامه می دهند وبه همین ترتیب تا اتمام مواد اولیه عمل می شود. باید توجه داشت عمل اختلاط نباید بیش از حد طول بكشد زیرا موجب تخریب بافت كیك می شود. زمان اختلاط نباید كمتر از حد لازم باشد زیرا در این صورت خمیر كیك یكنواخت نشده و بافت محصول تردی لازم را نخواهد داشت.روش مخلوط كردن یك مرحله ای :در این روش تمام اجزای كیك را باید به ترتیب زیر وارد ظرف مخلوط كن نمود. اول روغن بعد تمام اجزای جامد كه باید قبلا یكنواخت شده باشند وسرانجام تمام مواد مایع و مرطوب اضافه می شوند. كنترل دمای خمیر كیك در حین عملیات مهم است. دمای خمیر حاصل باید حدود 28-26 درجه باشد.روش  Blending :در این روش آرد و روغن را در ظرف مخلوط كن ریخته و به هم می زنیم به نحوی كه سطح كلیه ذرات آرد با روغن پوشانده شود و مخلوطی یكنواخت به دست می اید. سپس مواد جامد و قسمتی از مایع را می افزاییم و عمل اختلاط را ادامه می دهیم و به تدریج باقیمانده مواد مایع را اضافه می كنیم.نكته مهم درمورد همه روش های اختلاط ، ورود هوا به میزان كافی به بافت خمیر است تا به صورت حباب های ریز و یكنواخت در بافت خمیر پخش شود و حباب های درشت به حباب های ریز شكسته شوند. یكنواختی اندازه حباب های و یكنواختی پخت وكیفیت محصول تاثیر به سزایی دارد. قالب گیری خمیر كیك :مقدار خمیر در غالب و ضخامت ان تاثیر زیادی بر روی كیفیت محصول دارد. مقدار خمیر در قالب باید به حدی باشد كه خمیر بنواند به خوبی انبساط حاصل كرده و حجم لازم را به دست آورده و پس از انبساط ، حجم ان بیشتر از حجم قالب نشود زیرا در غیر این صورت محصول شكل مطلوبی به دست نخواهد آورد.برای جلوگیری از چسبندگی خمیر به قالب های پخت ، لازم است قالب ها را روغن مالی نموده ویا كاغذ مخصوص استفاده شود.  گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدرهکاراموزی كارخانه مینوی خرمدرهکارورزی كارخانه مینوی خرمدرهدانلود گزارش کارآموزی كارخانه مینوی خرمدرهكارخانه مینوی خرمدرهكارخانهمینویخرمدره

  • بورس و اوراق بهادار

    بورس و اوراق بهادار دریافت بورس و اوراق بهادار اوراق بهادار (به انگلیسی Securities) یک ابزار مالی قابل داد و ستد و مثلی (عوض دار) ای است که دارای ارزش مالی می باشد اوراق بهادار به طور کلی به صورت…

  • تحقیق جامع شبکه های کامپیوتری

    تحقیق جامع شبکه های کامپیوتری دریافت تحقیق جامع شبکه های کامپیوتری این تحقیق تحقیقاتی كه شبكه های کامپیوتری را مورد بررسی قرار می دهد در 4 فصل تقسیم بندی و ویرایش گردیده است دسته بندی کامپیوتر بازدید ها 116 فرمت…

  • پاورپوینت آموزش نرم افزار Snag it

    پاورپوینت آموزش نرم افزار Snag it دریافت پاورپوینت آموزش نرم افزار Snag it دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 3391 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 28 پاورپوینت آموزش نرم افزار Snag it قیمت فایل فقط 12,100 تومان پاورپوینت …

  • دانلود فایل ورد Word مطالعه تطبیقی حق حبس در معاملات معاوضی در حقوق ایران و فقه اسلامی

    دانلود فایل ورد Word مطالعه تطبیقی حق حبس در معاملات معاوضی در حقوق ایران و فقه اسلامی دریافت دانلود فایل ورد Word مطالعه تطبیقی حق حبس در معاملات معاوضی در حقوق ایران و فقه اسلامی نوع فایل word (قابل ویرایش)…

  • مقاله تعاریف و ویژگی‌های بنیادی توابع مثلثاتی

    مقاله تعاریف و ویژگی‌های بنیادی توابع مثلثاتی دریافت مقاله تعاریف و ویژگی‌های بنیادی توابع مثلثاتی مقاله تعاریف و ویژگی‌های بنیادی توابع مثلثاتی دسته بندی ریاضی بازدید ها 107 فرمت فایل doc حجم فایل 168 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 27…

  • دانلود پاورپوینت خلاصه ای از طرح جامع مشهد

    دانلود پاورپوینت خلاصه ای از طرح جامع مشهد دریافت دانلود پاورپوینت خلاصه ای از طرح جامع مشهد دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 5868 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 34 فایل پاورپوینت با موضوع طرح جامع مشهد در…

  • دانلود پاورپوینت قوانین و ضوابط آپارتمان سازی

    دانلود پاورپوینت قوانین و ضوابط آپارتمان سازی دریافت دانلود پاورپوینت قوانین و ضوابط آپارتمان سازی این پاورپوینت در 24 اسلاید می باشد خلاصه ای از اسلایدها بصورت تصویری در لینک زیر ارائه شده است دسته بندی معماری بازدید ها 159…

  • انگیزه در محیط كار

    انگیزه در محیط كار دریافت انگیزه در محیط كار دسته: اقتصاد بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 51 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 77 نیاز به عنوان یك واژه فنی حالتی درونی است كه باعث می شود نتیجه پی آمد…

  • پاورپوینت فصل هفتم حسابداری مدیریت تالیف دکتر شباهنگ

    پاورپوینت فصل هفتم حسابداری مدیریت تالیف دکتر شباهنگ دریافت پاورپوینت فصل هفتم حسابداری مدیریت تالیف دکتر شباهنگ دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 5138 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 37 دانلود پاورپوینت فصل هفتم حسابداری مدیریت تالیف دکتر…

  • دانلود مقاله انواع هوش و هوش مصنوعی

    دانلود مقاله انواع هوش و هوش مصنوعی دریافت دانلود مقاله انواع هوش و هوش مصنوعی دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 63 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 77 بطور کلی تعاریف متعددی را که توسط روان…

  • تحقیق شکل دهی فلزات

    تحقیق شکل دهی فلزات دریافت تحقیق شکل دهی فلزات دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 113 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 8 شکل دهی در فرآیند شکل دهی با استفاده از روشهای مختلف مانند نوردکاری، آهنگری، اکستروژن، کشیدن،…

  • دانلود پاورپوینت و مقاله همسویی استراتژی و عملكرد سازمان با مدیریت سبد تحقیق ها

    دانلود پاورپوینت و مقاله همسویی استراتژی و عملكرد سازمان با مدیریت سبد تحقیق ها دریافت دانلود پاورپوینت و مقاله همسویی استراتژی و عملكرد سازمان با مدیریت سبد تحقیق ها دانلود پاورپوینت رایگان همسویی استراتژِی و عملکرد سازمان با مدیریت سبد…

  • اجرای سازه فلزی - نکات اجرایی سازه فلزی

    اجرای سازه فلزی - نکات اجرایی سازه فلزی دریافت اجرای سازه فلزی - نکات اجرایی سازه فلزی دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 2266 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 نکات اجرایی و کاربردی سازه های فلزی قابل…

  • تحقیق درباره ورزش جودو

    تحقیق درباره ورزش جودو دریافت تحقیق درباره ورزش جودو دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 34 تحقیق درباره ورزش جودو در قالب Word دارای 34 صفحه قیمت فایل فقط 4,400 تومان…

  • پاورپوینت اهداف بازرگانی و سازمان بازاریابی

    پاورپوینت اهداف بازرگانی و سازمان بازاریابی دریافت پاورپوینت اهداف بازرگانی و سازمان بازاریابی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 296 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 عنوان دانلود پاورپوینت اهداف بازرگانی و سازمان بازاریابی فرمت پاورپوینت (قابل ویرایش)…

  • شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ورامین

    شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ورامین دریافت شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ورامین شیپ فایل مرز شهرستان ورامین (واقع در استان تهران) در جدول توصیفی این شیپ فایل موارد زیر موجود استنام شهرستانمرکز شهرستانمساحت شهرستان به کیلومترمحیط شهرستان به کیلومترمساحت…

  • پاورپوینت مدیریت پرسنلی

    پاورپوینت مدیریت پرسنلی دریافت پاورپوینت مدیریت پرسنلی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 636 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 28 دانلود پاورپوینت با موضوع مدیریت پرسنلی، در قالب ppt و در 28 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مدیریت پرسنلی…

  • پاورپوینت بررسی جامع مایاها

    پاورپوینت بررسی جامع مایاها دریافت پاورپوینت بررسی جامع مایاها دسته: معماری بازدید: 2 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1157 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 38 پاورپوینت بررسی جامع مایاها در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx قیمت فایل…

  • دانلود تحقیق هنر سمبولیسم

    دانلود تحقیق هنر سمبولیسم دریافت دانلود تحقیق هنر سمبولیسم دسته: هنر و گرافیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 14 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 11 در طول این تحقیق به ویزگی های سبک سمبولیست و اینکه این جنبش واقعیت…

  • گذر بین مد پیوسته و ناپیوسته

    گذر بین مد پیوسته و ناپیوسته دریافت گذر بین مد پیوسته و ناپیوسته دسته: برق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 44 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 28 گذر بین مد پیوسته و ناپیوسته در 28 صفحه word قابل ویرایش…

  • تحقیق ارشد: روش بهینه سازی پرتفوی سهام اکتشافی بر اساس تکنیک های داده کاوی

    تحقیق ارشد: روش بهینه سازی پرتفوی سهام اکتشافی بر اساس تکنیک های داده کاوی دریافت تحقیق ارشد: روش بهینه سازی پرتفوی سهام اکتشافی بر اساس تکنیک های داده کاوی عرصه بازار سهام همواره به علت پتانسیل مفید آن برای افراد…

  • نکات کنکوری طراحان کنکور درس 2و3انگلیسی پیش دانشگاهی

    نکات کنکوری طراحان کنکور درس 2و3انگلیسی پیش دانشگاهی دریافت نکات کنکوری طراحان کنکور درس 2و3انگلیسی پیش دانشگاهی نکات کنکوری طراحان کنکور درس 2و3انگلیسی پیش دانشگاهی دسته بندی جزوات درسی بازدید ها 170 فرمت فایل zip حجم فایل 1.036 مگا بایت…

  • پاورپوینت بررسی کاروانسرا

    پاورپوینت بررسی کاروانسرا دریافت پاورپوینت بررسی کاروانسرا پاورپوینت بررسی کاروانسرا در 34 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 115 فرمت فایل ppt حجم فایل 885 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 34…

  • عنوان كارآموزی: شركت بهره برداری و زهكشی مغان

    عنوان كارآموزی: شركت بهره برداری و زهكشی مغان دریافت عنوان كارآموزی: شركت بهره برداری و زهكشی مغان مغان جلگه ی وسیعی است که در شمال استان اردبیل و در غرب دریای خزر بر روی مدار 48547 درجه شرقی و 20394239…

  • تحقیق پیرامون بورس و ارواق بهادار

    تحقیق پیرامون بورس و ارواق بهادار دریافت تحقیق پیرامون بورس و ارواق بهادار فصل اول مقـدمـه تحقیـق تعــریف مــوضــوع در زمینه عرضه اولیه اوراق بهادار، مطالعات و تحقیقات متعددی در سطح جهان صورت گرفته است یكی از محورهای اصلی تحقیقات…

  • پژوهش ساعت دیجیتال برای avr به زبان سی

    پژوهش ساعت دیجیتال برای avr به زبان سی دریافت پژوهش ساعت دیجیتال برای avr به زبان سی دسته: سی ++c بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 100 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 2 پروژه ساعت دیجیتال پروژه ای برای افراد…

  • بررسی فرآیند کشش سیم

    بررسی فرآیند کشش سیم دریافت بررسی فرآیند کشش سیم در فایل قرار داده شده، یک عدد فایل word مربوط به تحقیق درس شکل دهی که به بررسی فرآیند کشش سیم پرداخته است، آورده شده است دسته بندی مکانیک بازدید ها…

  • پاورپوینت دستور زبان فارسی

    پاورپوینت دستور زبان فارسی دریافت پاورپوینت دستور زبان فارسی دسته: تاریخ و ادبیات بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1448 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 105 دانلود پاورپوینت دستور زبان فارسی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 105…

  • دانلود پاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان 14 اسلاید

    دانلود پاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان 14 اسلاید دریافت دانلود پاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان 14 اسلاید دسته: عمومی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 694 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 14 دانلود ریخت شناسی تاس ماهیان 14 اسلاید تحقیق…

  • آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت کمباین سازی ایران در سال 89

    آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت کمباین سازی ایران در سال 89 دریافت آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت کمباین سازی ایران در سال 89 این فایل شامل آمار معاملات روزانه شرکت کمباین سازی ایران در…

  • حافظه مجازی

    حافظه مجازی دریافت حافظه مجازی دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 3531 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16 در این تمرین شما با صورتها و شكلهای مختلفی از مكانیزم حافظه مجازی در ویندوز NT آشنایی پیدا…

  • پیشینه و مبانی نظری اضطراب

    پیشینه و مبانی نظری اضطراب دریافت پیشینه و مبانی نظری اضطراب دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 33 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20 پیشینه و مبانی نظری تحقیق اضطراب قیمت فایل فقط 29,700 تومان پیشینه و…

  • 504 Essential Words

    504 Essential Words دریافت 504 Essential Words تافل، ایلتس، تولیمو دسته بندی زبان خارجه بازدید ها 185 فرمت فایل pdf حجم فایل 885 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 14 8,800 تومان جزوه جمع و جور 504 وپژه دانشجویان و داوطلبان…

  • نقشه ی زمین شناسی شهرستان کلاله

    نقشه ی زمین شناسی شهرستان کلاله دریافت نقشه ی زمین شناسی شهرستان کلاله شیپ فایل زمین شناسی شهرستان کلاله این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد دسته بندی جغرافیا بازدید ها 151 فرمت…

  • نقشه کاربری اراضی شهرستان آبدانان

    نقشه کاربری اراضی شهرستان آبدانان دریافت نقشه کاربری اراضی شهرستان آبدانان شیپ فایل کاربری اراضی شهرستان آبدانان (واقع در استان ایلام ) مشخصات سیستم تصویر Geographic Coordinate System GCS_WGS_1984 Datum D_WGS_1984 Prime Meridian Greenwich Angular Unit Degree دسته بندی جغرافیا…