گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره

گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره

دریافت

گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره در 53 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

134
فرمت فایل

doc
حجم فایل

64 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

53

9,900 تومان
گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره در 53 صفحه ورد قابل ویرایش تاریخچه كارخانه «كارخانه صنعتی مینو» ی خرمدره  در 85 كیلومتری شهرستان زنجان در زمینی به مساحت  54 هكتار در سال 1352 شمسی به دست آقای خسرو شاهی که  زمینها را با  قیمت مناسبی خریداری كرده بود، تاسیس شده است.  در سال 1352 شمسی تقریباً “نیمی از ساختمانهای آن احداث و قسمت زیادی از دستگاه ها از كشورهای آمریكا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و چند كشور دیگر خریداری شد و به كشور وارد گردید و توسط مهندسان همان كشورها پیلوت كارگاه ها طراحی ،و دستگاه ها نصب شدند.پس از نصب و راه اندازی دستگاه ها در سال 1352 شمسی تمامی مهندسان و كاركنان خارجی از مسیر هدایت كارخانه خارج شدند و آقای خسروشاهی برای اداره كارخانه ار كارگران بومی و متخصصان داخلی استفاده كردتا اینكه كل كارخانه ای كه اینك وجود دارد در سال 1354 شمسی به بهره برداری رسید که در آن زمان یكی از بزرگترین و معروفترین كارخانه های تولید مواد غذایی نه تنها در ایران بلكه در خاورمیانه بود . تمامی محصولات به علت كیفیت بالا و مدیریت ممتاز صادر می شدند تا اینكه با وقوع  انقلاب شكوهمند اسلامی اداره این كارخانه به دولت سپرده شد و تا كنون نیز ، زیر نظر مدیران دولتی اداره میشود.«كارخانه صنعتی مینو» دارای محصولات متنوعی از قبیل: بیسكویت، ویفر، پفك نمكی، كیك، تافی آبنات می باشد كه متاسفانه به علت ضعف در مدیریت و وجدان كاری اكنون بعضی از قسمتها در حال تعطیل شدن و یا تعطیل می باشند ، مدیرانی كه بخاطر خود از سرمایه عظیم انسانی و ماشینی این كارخانه چشم پوشی كرده اند. با این حال این كارخانه با تولید روزانه 180 تن  مواد  غذایی و 150 تن آرد مورد  نیاز  خود  و منطقه مشغول به كار  می باشد.قابل ذکر است که این کارخانه دارای گواهینامه ISO 9000 نیز  میباشد.علاوه بر واحدهای تولیدی این كارخانه،  واحدهای دیگری نیز  مشغول به كار میباشند كه بی ارتباط به كار تولید نمی باشند از قبیل واحد به اصطلاح مهندسی تحقیق برق – برنامه ریزی – كنترل مرغوبیت و امور فنی و آموزشی.  «كارخانه صنعتی مینو» به طور  تقریبی 11 هكتار می باشد که  با 1719 نفر پرسنل در دو شیفت 12 ساعته بصورت رسمی و قرار دادی مشغول به کار می باشند. واحد خانه های سازمانی كه در ضلع جنوب غربی كارخانه برای كاركنان غیر بومی احداث شده است ،  همچنین این كارخانه دارای یك بیمارستان 114 تخت خوابی در ضلع جنوب غربی كارخانه نیز  می باشد.«كارخانه صنعتی مینو» برای تامین برق مورد نیاز خود علاوه بر داشتن خطوط اصلی برق منطقه ای ابهر و خرمدره از چندین دیزل ژنراتور برق برای مواقع اضطراری استفاده می كند و آب مصرفی آن توسط دو دستگاه و سه پمپ شناور در سه چاه عمیق تامین می شود.«كارخانه صنعتی مینو» در تاریخ 11/5/1376  تمام كارگاه های خود با مشتقات نفت كار میكردند ، تبدیل به  گاز سوز نمود و اكنون تمامی فرهای پخت و دیگ های بخار و … گاز سوز هستند  و حتی  كوره ها و مشعلها به صورت دوگانه عمل می كنند.سیستم حرارتی كارخانه بدین صورت است كه دیگهای بخار توسط سوخت فسیلی (گاز) كار میكنند و بخارهای حاصل توسط لوله  كه داخل عایقهای حرارتی قرار دارند به سراسر كارخانه انتقال می یابند و توسط هیترهای بزرگ كار گرم كردن كارگاهها را  انجام می دهند .علاوه بر نیازهای بالا كارخانه صنعتی  مینو روزانه  احتیاج به چندین تن روغن نباتی ، شیر پاستوریزه ، شكر ،آرد تخم مرغ ، نمك ، گلوكز ، ذرت ،اسانس و… دارد.هدف تحقیق:هدف از این تحقیق آشنایی با محیط كار و همچنین طرح ریزی یك واحد صنعتی برای ایجاد  فضای مناسب و همراه با حداکثر تولید  و حداقل هزینه میباشد.جمع آوری اطلاعاتقبل از بررسی نحوه فرآیند تولید این كارخانه، نوع و نحوه استقرار ماشین آلات این كارخانه را بررسی میكنیم.نحوه استقرار ماشین آلات این كارخانه بر اساس فرآیند(محصولی) میباشد.نحو? خمیر سازى:ابتدا میكسر خمیرزنی را نظافت و كنترل می كنیم سپس اینورت را كه به صورت ماده می باشد به میزان دو سطل كه هر سطل 3/5 كیلوگرم می باشد را همراه با روغن مایع كه ان را در قسمت گرم خانه آب كرده، به میزان 10 كیلوگرم داخل میكسر می ریزند و شكر را كه آن نیز مانند آرد از قسمت سیلو وارد كندوی شكر شده و توسط لوله های رابط به میزان 34 كیلوگرم داخل میكسر میریزند.سپس میكسر را به مدت یك دقیقه روشن می كنیم تا اینورت، روغن و شكر داخل میكسر خوب هم زده شود سپس شیر مخزن اب را بصورت تصفیه شده و عاری از املاح میباشد را باز كرده و به میزان آب مصرفی در هر دوره خمیر به آن اضافه می كنیم، سپس اسید پیرو سولفات سدیم حل شده در آب را كه توسط ترازوی دیجیتالی وزن شده و برای هر دوره خمیر بصورت آماده می باشد را داخل میكسر میریزیم بعد از انجام عملیات فوق تخم مرغ مایع را همراه با اسانس برای جلوگیری از بوی تخم مرغ و خوشبو كنندگی ان را به میكسر اضافه می كنیم سپس گلوكز را همراه با ضد كپك و ضایعات كیك به میكسر اضافه میكنیم سپس دوباره میكسر را روشن میكنیم تا به مدت 1/5 دقیقه مواد را مخلوط كند.میزان جوش مورد نیاز را كه بستگی به میزان اسید پیرو سولفات سدیم داشته، كه 100 گرم كمتر از آن را به میكسر اضافه میكنیم، آرد مورد نیاز را به میكسر اضافه كرده به مدت 30 ثانیه مواد را مخلوط تا خمیر یكنواختی بدست آید، پمپ تخلیه را روشن و خمیر را به مخزن ذخیره خمیر منتقل كرده سپس خمیر را از مخزن ذخیره خمیر توسط لوله های باریكی به نام لوله های ربط انتقال خمیر به سمت تسمه ای كه به طرف فر هدایت می شود ریخته می شود سپس روی خمیر عملیات دكور زنی انجام میگیرد كه مواد تشكیل دهنده دكور به شرح زیر میباشد:ابتدا، نشاسته متابی سولفیت سدیم را با آب مخلوط كرده و وارد میكسر می كنیم سپس میكسر را به مدت سه الی چهار دقیقه روشن میكنیم تا مواد داخل میكسر به خوبی با هم مخلوط شود سپس آرد و ضد كپك را به آن اضافه كرده و به مدت یك الی دو دقیقه میكسر را روشن می كنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، به مدت یك ساعت خمیر حاصله را در مخزن نگهداری خمیر، نگهداری میكنیم تا این خمیر به اصطلاح خود را گرفته و ور بیاید بعد از یك ساعت خمیر را دوباره به میكسر منتقل كرده و روغن را به آن اضافه می نماییم و یك دقیقه دیگر میكسر را روشن می كنیم تا مخلوط را خوب میكس نمماید و روغن خوب پراكنده گردد، بعد از تهیه خمیر دكور، خمیر را وارد دستگاه دكور زن می كنیم كه این دستگاه به صورت اتومات و خودكار می باشد و عملیات دكور زنی روی خمیر را انجام می دهد بعد از عملیات دكور زنی خمیر را برای پخت به سمت فر هدایت می كنیم كه مدت پخت سه الی چهار دقیقه می باشد كه البته زمان تولید خمیر بسته به میزان تقاضا می تواند كم یا زیاد گردد.میزان درجه حرارت دستگاه 200 در جه سانتی گراد میباشد كه این درجه حرارت توسط چهار شعله گازی كه در زیر دستگاه فر تعبیه شده اند تامین می شود بعد از اینكه خمیر پخته شد توسط تسمه بیرون آورده می شود و یك مسیر را برایسرد شدن طی می كند.در این مرحله قسمتهای زائد و سوخته شده زیرین خمیر گرفته می شود، بعد از عملیات سرد كاری خمیر به سمت برش كاری افقی هدایت می شود، بعد از عملیات برش افقی عملیات كرم زنی داخل خمیر شروع میشود كه مواد این كرم به صورت اماده شده از مواد روغن، گلوكز، شیر خشك، اینورت، شكر و سایر افزودنی های مجاز خوراكی می باشد بعد از عملیات كرم زنی خمیر به سمت دولا شدن یا به عبارتی روی همدیگر توسط دستگاه دولاكن كه دستگاه پیچ كردن نیز نامیده می شود می رودف بعد از عملیات دولا كردن خمیر كیك آماده می شود و برای برش عمودی آماده می شود و كیك برش داده می شود ، در این حالت كیك آماده بسته بندی می باشد. البته قبل از بسته بندی كیك آماده شده روی نقاله قرار می گیرد كه در روی این نقاله ضایعات كیك توسط كارگران برداشته می شود و كیك ها توسط دستگاه به صورت منظم و پشت سرهم به سمت دستگاه بسته بندی هدایت می شوندف كه سرعت و دستگاه های بسته بندی نیز با هم فرق می كنند.در این قسمت(بخش كیك) از دو دستگاه FMC  و SIG برای بسته بندی استفاده می شود لازم به ذكر است كه دستگاه پخت نیز اورلندی نامیده می شود بعد از بسته بندی ، كیك های بسته بندی شده توسط كارگران در كارتونهایی كه ظرفیت هر كدام از انها 90 عدد كیك می باشد گذاشته می شود و كارتن های بسته بندی شده توسط نقاله ها به انبار روزانه انتقال می یابد، سپس كارتن های بسته بندی شده به انبار دائم انتقال می یابد.حجم دهنده ها :از سه طریق می توان به كیك حالت اسفنجی دارد كه عبارتند از وارد كردن حباب های هوا یا گاز كربنیك در طی عمل گرم كردن خمیر و استفاده از مواد شیمیایی مجازی كه گاز كربنیك ایجاد می كنند وبالاخره فشار بخار ایجاد شده و در فر،كه بسته به نوع محصول     می توان از آنها استفاده كرد. نوع فرمول قوام خمیر كیك و دمای پخت در این انتخاب موثرند .روش گرم كردن :در این روش روغن همراه با شكر در مخلوط كن با سرغت زیاد به شدت مخلوط می شود. بدین ترتیب حباب های ریز هوا وارد بافت می شود. زمان لازم برای مخلوط كردن ، بستگی به دما دارد. قبل از گرم كردن مخلوط باید روغن را تا دمای حدود 20 درجه گرم كرد هرچه روغن سرد تر باشد زمان بیشتری برا‌ی گرم كردن آب با شكر لازم است. دمای بالا تر از 20 درجه هم مناسب نیست زیرا در این صورت گرم حاصل می تواند به مقدار كافی حباب های هوا را در خود نگه دارد و بدین ترتیب حجم كیك كاهش می یابد.سرعت مخلوط كن در كیفیت گرم و فراورده نهایی موثر است. سرعت زیاد موجب كاهش حباب ها می شود و سرعت خیلی كم نیز دارای موثرمشابهی است. پس از گرم كردن شكر و روغن ،تخم مرغ به تدریج به مخلوط اضافه می شود. تخم مرغ را در سه نوبت به مقدار مساوی می افزایند و پس از هر بار اضافه كردن مدت كوتاهی مخلوط كردن را ادامه   می دهیم.پس ازتهیه گرم وافزودن تخم مرغ به آن حدود4/1 موادخشك راكه بایدازپیش الك ویكنواخت شده باشند به خمیراضافه می كنند پس ازاختلاط 3/1موادمایع را افزوده ومخلوط كردن را ادامه می دهند وبه همین ترتیب تا اتمام مواد اولیه عمل می شود. باید توجه داشت عمل اختلاط نباید بیش از حد طول بكشد زیرا موجب تخریب بافت كیك می شود. زمان اختلاط نباید كمتر از حد لازم باشد زیرا در این صورت خمیر كیك یكنواخت نشده و بافت محصول تردی لازم را نخواهد داشت.روش مخلوط كردن یك مرحله ای :در این روش تمام اجزای كیك را باید به ترتیب زیر وارد ظرف مخلوط كن نمود. اول روغن بعد تمام اجزای جامد كه باید قبلا یكنواخت شده باشند وسرانجام تمام مواد مایع و مرطوب اضافه می شوند. كنترل دمای خمیر كیك در حین عملیات مهم است. دمای خمیر حاصل باید حدود 28-26 درجه باشد.روش  Blending :در این روش آرد و روغن را در ظرف مخلوط كن ریخته و به هم می زنیم به نحوی كه سطح كلیه ذرات آرد با روغن پوشانده شود و مخلوطی یكنواخت به دست می اید. سپس مواد جامد و قسمتی از مایع را می افزاییم و عمل اختلاط را ادامه می دهیم و به تدریج باقیمانده مواد مایع را اضافه می كنیم.نكته مهم درمورد همه روش های اختلاط ، ورود هوا به میزان كافی به بافت خمیر است تا به صورت حباب های ریز و یكنواخت در بافت خمیر پخش شود و حباب های درشت به حباب های ریز شكسته شوند. یكنواختی اندازه حباب های و یكنواختی پخت وكیفیت محصول تاثیر به سزایی دارد. قالب گیری خمیر كیك :مقدار خمیر در غالب و ضخامت ان تاثیر زیادی بر روی كیفیت محصول دارد. مقدار خمیر در قالب باید به حدی باشد كه خمیر بنواند به خوبی انبساط حاصل كرده و حجم لازم را به دست آورده و پس از انبساط ، حجم ان بیشتر از حجم قالب نشود زیرا در غیر این صورت محصول شكل مطلوبی به دست نخواهد آورد.برای جلوگیری از چسبندگی خمیر به قالب های پخت ، لازم است قالب ها را روغن مالی نموده ویا كاغذ مخصوص استفاده شود.  گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدرهکاراموزی كارخانه مینوی خرمدرهکارورزی كارخانه مینوی خرمدرهدانلود گزارش کارآموزی كارخانه مینوی خرمدرهكارخانه مینوی خرمدرهكارخانهمینویخرمدره

  • گزارش تحقیق درس الکترونیک قدرت ( مبدل باک)

    گزارش تحقیق درس الکترونیک قدرت ( مبدل باک) دریافت گزارش تحقیق درس الکترونیک قدرت ( مبدل باک) اماده جهت ارائه دارای فایل ورد و پی دی اف و متلب دسته بندی برق بازدید ها 196 فرمت فایل rar حجم فایل…

  • مقاله اجزای تجارت الكترونیكی و مدل‌های مختلف آن

    مقاله اجزای تجارت الكترونیكی و مدل‌های مختلف آن دریافت مقاله اجزای تجارت الكترونیكی و مدل‌های مختلف آن دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 734 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 مقاله اجزای تجارت الكترونیكی و مدل‌های…

  • فایل تجزیه فوتوشیمیایی محلولهای محتوی سولفانیلیک اسید با استفاده از تابش مستقیم نور فرابنفش

    فایل تجزیه فوتوشیمیایی محلولهای محتوی سولفانیلیک اسید با استفاده از تابش مستقیم نور فرابنفش دریافت فایل تجزیه فوتوشیمیایی محلولهای محتوی سولفانیلیک اسید با استفاده از تابش مستقیم نور فرابنفش دسته: شیمی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 638 کیلوبایت…

  • تهاجم فرهنگی

    تهاجم فرهنگی دریافت تهاجم فرهنگی دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 23 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20 تهاجم فرهنگی قیمت فایل فقط 12,100 تومان تهاجم فرهنگی: واقعیت یا ضرورت؟ دوستان گرامی، اجازه دهید سخنانم را با…

  • دانلود پژوهش تأسیسات حرارت و برودتی

    دانلود پژوهش تأسیسات حرارت و برودتی دریافت دانلود پژوهش تأسیسات حرارت و برودتی دسته: صنایع بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 496 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 121 دمای طرح خارج عبارت است از میانگین حداقل دمای خارج در زمستان…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق انعطاف پذیری کنشی

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق انعطاف پذیری کنشی دریافت دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق انعطاف پذیری کنشی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 163 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 71 دانلود مبانی نظری…

  • تحقیق بسته بندی

    تحقیق بسته بندی دریافت تحقیق بسته بندی چکیده با توجه به اهمیت بسته بندی در کاهش فساد مواد غذائی و تاثیر آن بر روی فروش محصول ، توجه به جنبه های مختلف آن بسیار ضروری است پلاستیکها طیف گسترده ای…

  • روانشناسی بررسی رابطه شیوه های فرزند پروری والدین و تربیت اخلاقی دانش آموزان مقطع ابتدایی

    روانشناسی بررسی رابطه شیوه های فرزند پروری والدین و تربیت اخلاقی دانش آموزان مقطع ابتدایی دریافت روانشناسی بررسی رابطه شیوه های فرزند پروری والدین و تربیت اخلاقی دانش آموزان مقطع ابتدایی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل:…

  • تحقیق نقش زنان در نهضت حسینی

    تحقیق نقش زنان در نهضت حسینی دریافت تحقیق نقش زنان در نهضت حسینی دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 125 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 دانلود تحقیق در مورد نقش زنان در نهضت حسینی در قالب…

  • دانلود فایل (Word) پژوهش انواع کمک فنرها و روش طراحی آنها

    دانلود فایل (Word) پژوهش انواع کمک فنرها و روش طراحی آنها دریافت دانلود فایل (Word) پژوهش انواع کمک فنرها و روش طراحی آنها دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 3350 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 171 عنوان پروژه…

  • بررسی کارکردهای مثبت طلاق از نظر زنان

    بررسی کارکردهای مثبت طلاق از نظر زنان دریافت بررسی کارکردهای مثبت طلاق از نظر زنان بررسی کارکردهای مثبت طلاق از نظر زنان مطلقه شهر کرمان در سال 86 دسته بندی روانشناسی بازدید ها 300 فرمت فایل doc حجم فایل 5.728…

  • اسلاید اشکالات اجرایی آرماتور بندی

    اسلاید اشکالات اجرایی آرماتور بندی دریافت اسلاید اشکالات اجرایی آرماتور بندی علل استفاده از فولاد در بتن انواع میکگرد ضوابط حمل و نقل و نگهداری میلگرد خم کردن آرماتورها و اشکالات اجرایی وصله کردن ارماتورها وظایف خاموت ها و سنجاق…

  • تابع متغیر مختلط 1

    تابع متغیر مختلط 1 دریافت تابع متغیر مختلط 1 تابع متغیر مختلط 1 دسته بندی ریاضی بازدید ها 160 فرمت فایل doc حجم فایل 1.719 مگا بایت تعداد صفحات فایل 76 15,400 تومان فهرست مطالب     فصل 6 5…

  • دانلود تحقیق طرح ریزی معماری

    دانلود تحقیق طرح ریزی معماری دریافت دانلود تحقیق طرح ریزی معماری دسته: معماری بازدید: 4 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 16 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 طرح ریزی عبارت است از فرآیند اختصاصی كردن و نهایتاً هماهنگ كردن نیازهای محیط،…

  • مقاله بررسی اضطراب و افسردگی در بین معلمان مدارس استثنایی و عادی

    مقاله بررسی اضطراب و افسردگی در بین معلمان مدارس استثنایی و عادی دریافت مقاله بررسی اضطراب و افسردگی در بین معلمان مدارس استثنایی و عادی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 83 کیلوبایت تعداد…

  • دانلودکار آموزی در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران 158 ص

    دانلودکار آموزی در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران 158 ص دریافت دانلودکار آموزی در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران 158 ص دانلودکار آموزی در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران 158 ص دسته بندی کارآموزی…

  • دانلودکارآموزی شرکت تولید اجاق گاز 22 ص

    دانلودکارآموزی شرکت تولید اجاق گاز 22 ص دریافت دانلودکارآموزی شرکت تولید اجاق گاز 22 ص دانلودکارآموزی شرکت تولید اجاق گاز 22 ص دسته بندی کارآموزی بازدید ها 23 فرمت فایل zip حجم فایل 836 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 23…

  • پاورپوینت پل های ترکه ای

    پاورپوینت پل های ترکه ای دریافت پاورپوینت پل های ترکه ای دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 26636 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 113 در این پاور پوینت با سیستم پل های ترکه ای در ایران آشنا خواهید…

  • پروژه کارآفرینی کارگاه تولید بتن سبک (واتیونگ،هبل،سیلیکا)

    پروژه کارآفرینی کارگاه تولید بتن سبک (واتیونگ،هبل،سیلیکا) دریافت پروژه کارآفرینی کارگاه تولید بتن سبک (واتیونگ،هبل،سیلیکا) دسته: عمران و معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1861 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 56 پروژه کارآفرینی کارگاه تولید بتن سبک (واتیونگ،هبل،سیلیکا)در 56…

  • بررسی خانه سالمندان

    بررسی خانه سالمندان دریافت بررسی خانه سالمندان دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 7368 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 190 بررسی خانه سالمندان قیمت فایل فقط 36,300 تومان بررسی خانه سالمندان با افزایش مشکلات جامعه کنونی افراد ناچاراً…

  • گزارش کاراموزی بررسی جامع رباتیك

    گزارش کاراموزی بررسی جامع رباتیك دریافت گزارش کاراموزی بررسی جامع رباتیك گزارش کاراموزی بررسی جامع رباتیك در 56 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی کارآموزی بازدید ها 101 فرمت فایل doc حجم فایل 4.064 مگا بایت تعداد صفحات فایل 56…

  • پاورپوینت بررسی سقف کامپوزیت

    پاورپوینت بررسی سقف کامپوزیت دریافت پاورپوینت بررسی سقف کامپوزیت دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1138 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 14 دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی سقف کامپوزیت در قالب pptx، قابل ویرایش و در حجم 14…

  • پاورپوینت سیستم تولید به موقع

    پاورپوینت سیستم تولید به موقع دریافت پاورپوینت سیستم تولید به موقع دسته: فنی و مهندسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 772 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 32 سیستم تولید به موقع (just in time)یکی از پیشرفته ترین سیستم های…

  • آمار معاملات و محاسبه متغیرهای حسابداری شرکت اسوه در سال 81

    آمار معاملات و محاسبه متغیرهای حسابداری شرکت اسوه در سال 81 دریافت آمار معاملات و محاسبه متغیرهای حسابداری شرکت اسوه در سال 81 این فایل شامل آمار معاملات روزانه شرکت اسوه در سال 81 بوده و شامل بخشهای نوسان، نسبت…

  • مطالعه و بررسی ساختار زمین ساختی و تكتونیكی منطقه البرز مركزی

    مطالعه و بررسی ساختار زمین ساختی و تكتونیكی منطقه البرز مركزی دریافت مطالعه و بررسی ساختار زمین ساختی و تكتونیكی منطقه البرز مركزی دسته: زمین شناسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 236 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 78 امروزه…

  • دانلود تحقیق غربال گری شنوایی شناسی

    دانلود تحقیق غربال گری شنوایی شناسی دریافت دانلود تحقیق غربال گری شنوایی شناسی دسته: پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 134 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 49 برنامه های غربال گری برای شناسایی آن دسته از افرادی به كار…

  • دانلود تحقیق فلسفه ملاصدرا

    دانلود تحقیق فلسفه ملاصدرا دریافت دانلود تحقیق فلسفه ملاصدرا دسته: فلسفه و منطق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 22 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 17 گردآوری شده از کتاب مقاله های دکتر شهید مطهری درباره تفسیر فلسفه های مشاء…

  • دانلود ساختار شناسی رویسلول های بنیادی تخمدان در گاو

    دانلود ساختار شناسی رویسلول های بنیادی تخمدان در گاو دریافت دانلود ساختار شناسی رویسلول های بنیادی تخمدان در گاو دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 21 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 17 ساختار شناسی رویسلول های…

  • معرفی ITO و ویژگی های آن

    معرفی ITO و ویژگی های آن دریافت معرفی ITO و ویژگی های آن تحقیق معرفی ITO و ویژگی های آن دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 116 فرمت فایل docx حجم فایل 84 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 108 15,400…

  • پاورپوینت فصل چهاردهم کتاب تئوری اثباتی حسابداری تالیف زی مرمن و واتز ترجمه پارسائیان

    پاورپوینت فصل چهاردهم کتاب تئوری اثباتی حسابداری تالیف زی مرمن و واتز ترجمه پارسائیان دریافت پاورپوینت فصل چهاردهم کتاب تئوری اثباتی حسابداری تالیف زی مرمن و واتز ترجمه پارسائیان دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 639 کیلوبایت…

  • اینفوگرافیک 6 کار مهم روزانه کارافرینان برای استار تاپ

    اینفوگرافیک 6 کار مهم روزانه کارافرینان برای استار تاپ دریافت اینفوگرافیک 6 کار مهم روزانه کارافرینان برای استار تاپ دسته: وکتور بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 431 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 اینفوگرافیک 6 کار مهم روزانه کارافرینان…

  • 4000 word

    4000 word دریافت 4000 word A a cappella without accompaniment à la carte priced separately a priori reasoning based on general principles aback unexpected surprised abacus counting device abandon desert forsake abase degrade abash humiliate embarrass abate lessen subside abatement…

  • سبک زندگی ایرانیان قبل از اسلام

    سبک زندگی ایرانیان قبل از اسلام دریافت سبک زندگی ایرانیان قبل از اسلام دسته: تاریخ و ادبیات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 27 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 6 تحقیقی که نشان دهنده نحوه زندگی ایرانیان در قبل از…

  • مقاله سازماندهی خدمات مشاوره در سازمان هلال‌احمر

    مقاله سازماندهی خدمات مشاوره در سازمان هلال‌احمر دریافت مقاله سازماندهی خدمات مشاوره در سازمان هلال‌احمر دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 23 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 32 مقاله سازماندهی خدمات مشاوره در سازمان هلال‌احمر در 32…

  • مکانیزاسیون واحد فروش شرکت پوشا تک

    مکانیزاسیون واحد فروش شرکت پوشا تک دریافت مکانیزاسیون واحد فروش شرکت پوشا تک مکانیزاسیون واحد فروش شرکت پوشا تک دسته بندی حسابداری بازدید ها 114 فرمت فایل doc حجم فایل 468 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 42 12,100 تومان فهرست…