گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا

گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا

دریافت

گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا در 109 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

96
فرمت فایل

doc
حجم فایل

127 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

109

9,900 تومان
 گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا در 109 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان                                    صفحهتاریخچه                                1قوطیهای فلزی                                2شستشوی گوجه فرنگی                        3پاستوریزاسیون                            6كارتن گذاری و انبار كردن قوطیها                     8لیست دستگاه ها و طرز كار آنها                    9پاستوریزاتورها                              13فوندانسیون زیر دستگاه ها                        15نا خالصیهای آب و اثرات آن                           16روشهای حذف عوامل ناخواسته از آب                 17بهداشتی و ضد عفونی كردن آب                    18اثرات كلر                                19انواع روشهای كلرینه كردن آب                     20نقش و اهمیت تصفیه آب                         22تصفیه آب در كارخانه كنسرو قائمشهر                   23سیستم فاضلاب                              24بخار آب در كنسرو سازی                        28كیفیت بخار آب                                29 عنوان                                    صفحهموارد كاربرد بخار آب در تولید رب                     31سیستم تخلیه زباله                            34بهداشت كاركنان                            35خانه بهداشت                                  37قرنطینه                                  39آزمایشگاه                                41سیستم تهویه                                  42فرمولاسیون كلی محصول                          45انواع نمك                                 46اسید های آلی                                 47شكل و ابعاد قوطی                            50استاندارد های قوطی كنسرو                        51لیست دستگاه ها و طرز كار آنها                    60فوندانسیون زیر دستگاه                       67تعیین قلیائیت                                69PH آب                                71بازرسی قوطیها پس از باز كردن                    76آزمایشها و ارزیابی حلب ورق                      78كنسرو سازی                                  81عنوان                                  صفحهتاریخچه كنسرو سازی                        82مراحل تهیه كنسروماهی                         85سكوی تخلیه                                86آماده سازی اولیه ماهی                       88اتوكلاد                                   95كمترل كیفیت ماهی                             98اندازه گیری اسید چرب آزاد                        99آزمونهای میكروبیولوژی                        103حد مجاز آلودگی های میكروبی ماهی                      106فساد در قوطی های كنسرو ماهی                     110روش گرم خانه گذاری                          112فساد شیمیائی كنسرو ماهی                         113مشكلات تكنیكی در تهیه كنسرو تون                   114اندازه گیری                               121آزمونهای لاك قوطی                             128آزمونهای ورق قوطی                            133راندمان تولید كنسرو ماهی                        135                                              تاریخچه:نخستین کارخانه کنسرو سازی در کشور بوده و در سال   1311هجری شمسی تاسیس ودر سال 1321اولین بهره برداری آن شروع گردید.                                                            این کارخانه از زمان تاسیس در مجموعه کارخانجات    نساجی،کنسرو های سابق تحت نظر شرکت سهامی کارخانجات ایران اداره می شد.از سال1346به شرکت سهامی کارخانجات اتکاواگذار گردیدو از آن زمان تا کنون تحت نظر کارخانجات اتکا اداره می شود.           قوطیهای فلزیبخش کنترل کیفی (کنترل مواد اولیه،کنترل حین فرایند،کنترل محصول تمام شده و…)آزمونهای کنترل کیفیت گوجه فرنگی های دریافتی(بریکس،درصد افت و…)آزمونهای کنترل کیفیت آب مصرفی(قلیانیت،سختی،و…)آزمونهای کنترل کیفیت مربوط به کلرآزمونهای کنترل کیفیت قوطیهای فلزی(تورم قوطی،نشست قوطی،ضخامت قلع و…)بازرسی قوطیها پس از باز کردنمراحل ساخت رب گوجه فرنگی :در20ساله اخیر اصلاحات زیادی روی دستگاه های تولید رب گوجه فرنگی صورت گرفته است ولی در مجموع ترتیب عملیات تولید در تمام کارخانجات رب شبیه بوده و شامل فازهای زیر است : 1-دریافت گوجه فرنگی از مزارع:گوجه فرنگی های برداشت شده از مزارع در جعبه های ویژه ای که بین10تا25کیلوگرم گنجایش دارد حمل و نقل می شود به دلیل اینکه هزینه حمل و نقل با جعبه های کوچک زیاد است سعی می شود از جعبه های پاکتی که گنجایش بیشتری دارند استفاده شود و جهت آلودگی و حفظ بهداشت کارخانه تمیز بودن جعبه ها و جلو گیری از رشد کپک بسیار مهم است.نکته مهم دیگر فاصله زیاد مزرعه تا کارخانه است که هر چه فاصله کوتاهتر باشدآلودگی کمترورنگ و طعم محصول بهتر و حمل و  نقل نیز آسانتر و کم هزینه تر است.در این کارخانه تولیدرب از اواسط تیر ماه حدود3تا4ماه تا اواخر آبان طول می کشد.کامیونهای حمل مواد اولیه در ابتدای خط تولید به وسیله کارگران تخلیه می شود.در محل تخلیه سکویی قرار دارد که کارگر روی آن ایستاده و جعبه های گوجه را در حوضچه تخلیه می کند.2-شستشوی گوجه فرنگی:قبل از اینکه گوجه فرنگی سورت شود باید کاملا تمیز گرددروش های شستشو از ساده ترین نوع که یک مخزن ساده است تا دوش های سخت فشار توسعه پیدا کرده است.در این کارخانه برای شستشو از مخزنی که تقریبا شبیه کانال می باشدو گوجه فرنگی ها روی آن حمل می شوند استفاده می کنند آب حاوی کلرازیک طرف واردوازطرف دیگر خارج می شود ودرنتیجه آب راکد نمی ماند در ابتدای تخلیه فشار آب قوی وجود داردکه گوجه ها را به سمت مخزن شستشو حرکت می دهد.3-سورتینگ و لکه گیری:در اکثر کارخانجات رب سازی عملیات سورتینگ روی نوار تفاله صورت می گیردسورترهای نوع غلتکی به دلیل گردش گوجه ها در جلوی دید سورت کننده به صورت استاندارد در آمده است در این کارخانه کارگرانی در طرفین نوار سورتینگ ایستاده اندو پوست های اضافی ، دم گوجه ها را جدا کرده و گوجه های نرسیده، سیاه شده و لکه دار را جدا می کنند .تعداد کارگران با توجه به ظرفیت خط تولید تعیین می شود.4-له کردن وآماده کردن پالپ گوجه فرنگی:در اکثرکارخانجات تولید رب گوجه فرنگی له کردن به روش گرم انجام می گیرد.به مجرد انجام این مرحله دما به سرعت به 65تا90درجه سانتی گراد می رسد.اصطلاحا به این روش آسیاب کردن داغ اطلاق می شود.بهتر است گوجه ها راقبل از له کردن حرارت داد که باعث انهدام آنزیمها می شود بهترین دمابرای گوجه های زرد65درجه سانتی گرادوبرای گوجه های کاملا قرمز80درجه سانتی گراد می باشد.در این کارخانه بعد از سورتینگ گوجه فرنگی ها وارد آسیاب می شود یک سری دندانه های ثابت و دندانه های چرخان مدور داخل آن وجود دارد که باعث خرد شدن گوجه ها می شود.(تشریح کار دستگاه خرد کن در قسمت دستگاه ها)5-حرارت دادن اولیه:بعد از له کردن گوجه هاحرارت دادن اولیه توسط پیش گرمکن ها صورت می گیرد.در تمام پیش گرمکن ها از بخار به عنوان محیط حرارتی استفاده می شود.این حرارت باعث می شود اولا آنزیمهای موجود مواد مضر منهدم گردندهمچنین یک سری اجسام پکتین وجود دارد که باعث می شود سفتی رب و غلظت می شود تغییر ماهیت نمی دهند ودر نهایت محصول از قوام بهتری برخوردار خواهد بود.ثانیا محل فیلتراسیون به خوبی انجام می گیرد دمای مورد نظر برای گوجه های کال و نرسیده حدود60درجه سانتیگراد و برای گوجه های رسیده 85-80 درجه سانتیگراد است.گوجه های کال نباید زیاد حرارت ببیند زیرا باعث تیره شدن رنگ نهایی رب می شوند.6-استخراج و تصفیه عصاره:آب وگوشت گوجه فرنگی خرد شده که گرم شده است به داخل دو یا سه دستگاه سیکلون با صافی پمپ می شود.آب گوجه ها از صافی عبور کرده در مخزنی جمع آوری می شود پوست و بذر و موادزائددیگر جدا می گردد.در این كارخانه عمل استخراج طی دو مرحله صاف کردن انجام می شود.اولین دستگاه صافی که  در شتراست گوشت و تفاله ها را جدا کرده و دومین و سومین دستگاه کار صافی اول راکامل می کنند.در نتیجه بافتی نرم و یکنواخت از این صافیهای نرم کننده خارج می گردد و تفاله های خروجی کاملا خشک می باشد.در این کارخانه صافیها از نوع      پتو ماتیکی هستندو با فشار هوا کار می کنند.7-تانک ذخیره ای:در این تانک (با ظرفیت1500کیلو گرم) آب گوجه ها پس از تصفیه عصاره ذخیره می شوند در این مخزنها مشکل کف کردن آب گوجه وجود دارد که به علت گرما و تخلیه همراه با هوا می باشد که می توان یک هوا گیر بین مخزن و صافی قرار دارد.تا مانع کف زیاد شود .هوا و کف درآب گوجه ذرات قرمزموجود را اکسید کرده و رنگ رب قهوه ای و کدر میشود.8- غلیظ کردن پالپ گوجه فرنگی :  بعد از صاف کردن ،آب گوجه فرنگی به داخل دستگاه های تغلیظ هدایت می شود.در این مرحله با تبخیر آب بر مقدار مواد جامد آن افزوده می شود.تا اینکه به غلظت مورد دلخواه برسد.معمولا غلظت استاندارد متداول برای رب28تا30درصداست.                      در این کارخانه اپراتورهای دو بدنه وجود دارد.مخزن اولی به بخار مستقیم وصل است دمای آن بیشتروفشار خلاء کمتر دارد.مخزن دوم از بخار غیر مستقیم استفاده می کند.مخزن اول آب گوجه فرنگی راتا دمای 60درجه سانتیگراد وبر یکس20تا22سیر لوله می شود.آب نمک نیز از طریق لوله هایی وارد مخزن اوپراتور شده وبا آب گوجه های در حال تغلیظ مخلوط می گرددمقدار نمک توسط شیرهایی تنظیم می شود.در مخزن دوم تا دمای 80درجه سانتیگرادو بریکس 27حرارت می بیند.9-پاستوریزاسیون:بعد از اینکه بر یکس مورد نظر روی رب خارج شده از اوپراتورتاییدشد وارد دیگ ذخیره تخلیه می شود و ازآن جا وارد دستگاه پاستوریزاتور می شود در اینجا تا حدود90درجه سانتیگرادحرارت داده می شودو با این حرارت غلیظ تر شده و بر یکس از27به28درصد می رسد.بنابراین دمای رب قبل از مرحله پر کردن 90درجه سانتیگراداست و به صورت داغ داخل قوطی می شودکه موجب انهدام میکروبها نیز می گردد.10-پر کردن و دربندی:بعد ازمرحله پاستوریزاسیون رب حاصله آماده پر کردن در قوطی می باشد.قوطیهای از قبل شسته شده درکناردستگاه پرکن آماده است.قوطیها روی نوار متحرک دستگاه پر کن چیده می شودورب های 90درجه سانتیگرادداخل قوطیها پر شده و دربندی  می گردد.چون هنگام سرد شدن حجم آن کم شده وبیش ازحدخالی به نظر می رسد. 11-استریلزاسیون توسط تونل اتو کلاو:قوطیهای در بندی شده برای استریل وارد اتو کلاو می شوند که شامل سه مرحله استریل کردن،سردکردن و خشک کردن می باشد.در تمام این مراحل قوطیها روی نوار نقاله در حرکت هستند.در قسمت اول آب جوش100درجه سانتیگرادوجود دارد که قوطیها حدود25دقیقه درآب جوش قرار می گیرد.قسمت دوم دوش آب سرد وجود داردکه قوطیهای حرارت دیده را خنک می کندو مرحله آخر تونل خشک کن ها هستند که توسط 4 فن قوطیها را خشک می کنند.این شوکهای حرارتی برای اطمینان از از بین رفتن   میکرو ارگانیسم است در قسمت خروجی تونل اتو کلاوو بعد از45دقیقه قوطیهای کاملا استریلیزه خارج می گردد و توسط کارگردانی درآن قسمت جمع آوری و داخل جعبه ها چیده می شود.-بهداشت کارکنان:به دلیل تماس مستقیم و غیر مستقیم کارکنان با مواد غذایی و ماشین آلات و تردد آنان در نقاط مختلف رعایت اصول بهداشت فردی توسط آنان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید:-قبل از استخدام توسط مراکز ذی صلاح مورد معاینه بهداشتی قرار گیرند،دارای کارت بهداشتی معتبر بوده و معاینات بهداشتی در فواصل زمانی معینی تجدید شده باشد.-از روپوش تمیز،کلاه،یاتور،کفش یا چکمه مخصوص و در صورت لزوم از دستکش مخصوص استفاده شود.-از خوردن وآشامیدن و خصوصا سیگار کشیدن در حین انجام کار خودداری شود.از عطسه و سرفه کردن روی مواد غذایی جدا احتراز شود.-کلیه کارگرانی که ارتباط مستقیم با ساخت و بسته بندی دارند می بایست دارای لباس روشن و پیش بند و لوازم بهداشتی دیگر بوده از لحاظ بهداشت فردی دست،مو و ناخن و…مشکلی نداشته باشند.-سرویسهای بهداشتی و کارگری:شامل دستشویی ،حمام،توالت،رختکن،اطاق استراحت،نماز خانه،آشپزخانه و نهار خوری کارگران که کلیه قسمتهای فوق الذکر می بایست با تعداد کارگران متناسب باشد ودر صورت امکان محلی برای رختشویی کارگران در نظرگرفته شود:سرویسهای مذکور می بایست کاملا از سالن تولید و انبارها مجزا بوده درب آنها در سالن اصلی وبا انبارها باز نشود.در مجاورت سرویسهای بهداشتی می بایست وسایل مورد نیاز از قبیل صابون ضدعفونی کننده و خشک کن یا حوله کاغذی موجود باشد.البته کلیه قسمتهای ذکر شده می بایست با آئین نامه مقررات بهداشتی ماده13قانون نظارت بر مواد خوردنی و آشامیدنی مطابقت داشته باشد.-سیستم لوازم ایمنی و کمکهای اولیه:در کلیه قسمتها و در فواصل مناسب کپسول آتش نشانی و شلنگ آب و غیره نصب و وسایل مورد نیاز برای کمکهای اولیه پزشکی در موسسه در محل مناسب مستقر گردد.نکات بهداشتی در کارخانه کنسرو قائمشهر:این کارخانه نیز تا حدودی از موارد بهداشتی از نظر ساختمانی و کارکنان که ذکر شده رعایت کرده است و سرویسهای بهداشتی کارگران دارای حمام،توالت،دستشویی بوده و هر کارگری موظف است بعد از مدتی کار سخت دوش بگیرد.کارگران هر خط تولید دارای روپوش سفید،چکمه و پیش بند می باشند.اما مشکل اصلی رعایت نکردن اصول بهداشتی از طرف خود کارگران است به طوری که کف سالنها با وجودی که در روز چند بار شسته می شود اما کاملا تمیز نیست.رفت و آمد بیش ازحدو بی مورد و آزادی عبور از هر محل به محل دیگر نیز وجود دارد.  خانه بهداشت:این کارخانه مجهز به یک خانه بهداشت است توسط مربی بهداشت آموزشهایی مثل کنترل جمعیت،کنترل بیماری شایع فصل،رعایت نکات بهداشتی فردی و بیماری های قارچی،انگلی و همچنین اعتیاد داده می شود. هر کارگری دارای یک کارت بهداشت است که در آن مشخصات کارگر از جمله سن،نوع شغل و محل کار قید شده در این کارت فرد از نظر سالم بودن جسمانی و بیماری های واگیر و معاینات مجدد تعویض می گردد.در ضمن یک پرونده پزشکی برای کارگران دائم وجود دارد که در آن کلیه معاینات و سوابق بیماری افراد با توجه به سابقه کار مشخص شده است. در قسمت پائین کارت بهداشت امضای کارشناس مسئول بهداشت،رئیس مرکز بهداشت شهرستان وجود دارد.وضعیت کل ساختمان وسالن خط تولید:وضعیت كل ساختمان و سالن خط تولیدطراحی کارخانجات مواد غذایی باید متناسب با نوع تولید باشد.در کارخانجات کنسرو با توجه به تنوع محصولات غذایی هر کدام شرایط خاص و تاسیسات لازم از جمله سردخانه،انبار،بارانداز،قرنطینه و… می طلبد.اما به طور کلی سالن تولید باید کاملا سالم و دارای وسعت کافی و متناسب با ظرفیت تولید و تجهیزات بوده و به سهولت قابل نظافت و تمیز کردن باشد.در زیر به طور خلاصه وضعیت قسمتهای مختلف کارخانه کنسرو قائمشهر شرح داده می شود:-بارانداز(سکوی تحویل):این محل برای دریافت مواد اولیه تولیدی صنایع کنسرو می باشد که در صورت لزوم می تواند مجزا یا در ارتباط خط تولید باشد.این مکان مسقف و با شرایط بهداشتی هماهنگ بوده و سیستم حمل و نقل نیز برای حمل محصولات به طور مناسب در نظر گرفته شده و محل مذکور برای تحویل محصول و درجه بندی و جدا نمودن اولیه میوه جات،سبزیجات،صیفی جات و… می باشد.البته برای تحویل گرفتن گوجه از بار انداز استفاده نمی شود و مستقیما توسط کامیونها به مخزن شستشو منتقل می شود.-انبارها:انبارهای این گونه موسسات می بایست با ظرفیت تولید و با دیواره های به رنگ روشن و صاف بدون درز باشند،کلیه قسمتهای مزبور از نظر محل ارتفاع از سطح زمین،پی،سکو،کف،دیواره ها،دربها،پنجره ها،نور، هواکش،سقف،تاسیسات برق و لوازم ایمنی منطبق با اصول استاندارد انبارها مجهز باشند.در صورت امکان انبارها حدود5سانتی متر از سطح زمین بالاتر قرار گرفته باشدو دارای قفسه بندی متناسب با نوع محصول تولیدی و دارای درجه حرارت محیطی متناسب باشد،در این کارخانه چندین انبار با مساحتهای مختلف برای محصولات مختلف وجود دارد که دارای شرایط ذکر شده می باشد.-اتاق سرد:اتاق سرد (سرد خانه)برای نگهداری میوه جات،سبزیجات،مرکبات و… مورد استفاده قرار می گیردکه محل مزبور با وسایل خنک کننده مجهز و دارای قفسه بندی مناسب و پالت می باشد.نحوه قرار دادن موارد مزبور می بایست طوری باشد که هوای خنک قابل جریان در کلیه قسمتها بوده تا از فساد و اشاعه آلودگی جلو گیری شود.-سرد خانه :این سرد خانه دارای درجه حرارتی حدود1-درجه سانتیگراد می باشد ورطوبت نسبی حدود 80تا90درجه متناسب برای نگه داری محصولات فساد پذیر مثل گوشت و ماهی و… لازم است.سالن سرد خانه متناسب با ظرفیت کار وبا دیواره عایق بندی شده قابل شستشو ودارای سیستمهای ایمنی وسایل فنی و بهداشتی مربوط است ظرفیت سرد خانه  این کارخانه 30تن وتا18-درجه سانتیگراد نیز سرد می شود اما معمولا دمای آن 5-درجه سانتیگراد می باشد.-قرنطینه:(انبار موقت)برای محصولات دارای PHبالاتراز5/4احتیاح به قرنطینه در حداکثر درجه حرارت 45درجه سانتیگرادو حداقل زمان 48ساعت دارد.حجم قرنطینه می بایست با ظرفیت و نوع تولیدات باشد.در مورد فراورده های با PHزیر5/4قرنطینه آزمایشگاهی برای هر سری ساخت وجود دارد.در مورد قرنطینه می توان از انبار محصولات آماده به مصرف حداقل در سطح کارگاه 500مترمربع  و کارخانه100متر مربع از محل دیگری در مجاورت انبار استفاده نمود.در این کارخانه نیز در مجاورت انبارها و یا از انبارها برای قرنطینه استفاده می شود که دارای شرایط محیطی از نظر نور،دما ورطوبت کاملا کنترل می گردد.-سالن تولید و بسته بندی:مساحت سالن تولید برای واحد تک ممحصولی در سطح کارگاه 800متر مربع و کارخانه 150متر مربع ومتناسب با ظرفیت تولید می باشد وهمچنین واحد تولیدی می بایست دارای لوازم و دستگاه های ساخت مناسب برای واحد تولیدی بوده،درجه حرارت محیطی حدود25درجه سانتیگراد و کلیه قسمتهای ساخت و غیره می بایست دارای نور کافی و تجهیزات لازم ومناسب بوده و لوله کشی آب مصرفی به نحو آسانی قابل دسترس باشد از جمله ویژگی های سالن تولید کارخانه مورد نظر شامل موارد زیر می باشد:-کف:کف قسمتهای ساخت و تولید مسطح و بدون فرو رفتگی یا درز می باشد.جنس مقاوم و قابل شستشو،شیب مناسب به طرف مسیر فاضلاب و بهداشتی می باشد و همچنین لوله کشی آب برای شستشوی میوه جات و سبزیجات در محل مناسب و در دسترس در نظر گرفته شود.-دیوارها:دیوارهای کلیه قسمت های ساخت حداقل 80/1متر مربع از کف کا شی کاری شده و یا از پوشش قابل شستشو وصاف و بدون درز به رنگ روشن می باشد.البته به علت قدیمی بودن کارخانه بعضی از دیوار ها تخریب شده و نیاز به باز سازی مجدد دارد. گزارش کاراموزی کارخانه كنسرو سازی اتکاکاراموزی کارخانه كنسرو سازی اتکاکارورزی کارخانه كنسرو سازی اتکادانلود گزارش کارآموزی کارخانه كنسرو سازی اتکاکارخانه كنسرو سازی اتکاکارخانهكنسرو سازیاتکا

  • پاورپوینت سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS)

    پاورپوینت سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS) دریافت پاورپوینت سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS) دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1420 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 295 * اطلاعات یکی از پنج منبع اصلی یک سازمان است…

  • دانلود پاورپوینت تعارض و مذاکره (فصل دوازدهم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز پارسائیان و اعرابی)

    دانلود پاورپوینت تعارض و مذاکره (فصل دوازدهم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز پارسائیان و اعرابی) دریافت دانلود پاورپوینت تعارض و مذاکره (فصل دوازدهم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز پارسائیان و اعرابی) عنوان دانلود پاورپوینت…

  • بررسی تاثیراتوماسیون اداری بر چابکی سازمانی در شرکت مهندسی تعمیرات انتقال نیروی تهران(متانیر)

    بررسی تاثیراتوماسیون اداری بر چابکی سازمانی در شرکت مهندسی تعمیرات انتقال نیروی تهران(متانیر) دریافت بررسی تاثیراتوماسیون اداری بر چابکی سازمانی در شرکت مهندسی تعمیرات انتقال نیروی تهران(متانیر) چکیده، مقدمه، تمام فصل ها، فهرست، منابع ، پیوست دسته بندی مدیریت بازدید…

  • پاورپوینت رژیم های ارزی

    پاورپوینت رژیم های ارزی دریافت پاورپوینت رژیم های ارزی دسته: اقتصاد بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 3136 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 دانلود پاورپوینت با موضوع رژیم های ارزی، در قالب ppt و در 50 اسلاید، قابل ویرایش،…

  • اثربخشی درمان تلفیقی مدل ماتریکس و کاهش استرس بر پایه ذهن آگاهی بر نشخوار فکری، تنظیم هیجانی، و کاهش عود مصرف در وابستگان به شیشه

    اثربخشی درمان تلفیقی مدل ماتریکس و کاهش استرس بر پایه ذهن آگاهی بر نشخوار فکری، تنظیم هیجانی، و کاهش عود مصرف در وابستگان به شیشه دریافت اثربخشی درمان تلفیقی مدل ماتریکس و کاهش استرس بر پایه ذهن آگاهی بر نشخوار…

  • دانلود طرح جامع شهر یزد به همراه نقشه های اتوکد شهر یزد

    دانلود طرح جامع شهر یزد به همراه نقشه های اتوکد شهر یزد دریافت دانلود طرح جامع شهر یزد به همراه نقشه های اتوکد شهر یزد دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 42288 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 260…

  • پاورپوینت بررسی اصول و مفاهیم مدیریت پروژه

    پاورپوینت بررسی اصول و مفاهیم مدیریت پروژه دریافت پاورپوینت بررسی اصول و مفاهیم مدیریت پروژه دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 655 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 پاورپوینت بررسی اصول و مفاهیم مدیریت پروژه در 24اسلاید زیبا…

  • بررسی خلاقیت مدیران در پویایی محیط آموزشی

    بررسی خلاقیت مدیران در پویایی محیط آموزشی دریافت بررسی خلاقیت مدیران در پویایی محیط آموزشی رابطه خلاقیت مدیران و پویایی محیط آموزشی خلاقیت و پویایی دسته بندی علوم تربیتی بازدید ها 178 فرمت فایل pdf حجم فایل 457 کیلو بایت…

  • پرسشنامه تنیدگی ادراک شده کوهن و همکاران 1983

    پرسشنامه تنیدگی ادراک شده کوهن و همکاران 1983 دریافت پرسشنامه تنیدگی ادراک شده کوهن و همکاران 1983 1 دسته بندی پرسشنامه بازدید ها 130 فرمت فایل doc حجم فایل 14 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 4 8,250 تومان مقیاس تنیدگی…

  • پرسشنامه صمیمیت – کناره جویی اریکسون

    پرسشنامه صمیمیت – کناره جویی اریکسون دریافت پرسشنامه صمیمیت – کناره جویی اریکسون پرسشنامه صمیمیت – کناره جویی اریکسون دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 131 فرمت فایل docx حجم فایل 10 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 1 9,900 تومان…

  • نقشه ی زمین شناسی شهرستان دلفان

    نقشه ی زمین شناسی شهرستان دلفان دریافت نقشه ی زمین شناسی شهرستان دلفان شیپ فایل زمین شناسی شهرستان دلفان این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد دسته بندی جغرافیا بازدید ها 115 فرمت…

  • بررسی مدیریت انگیزش

    بررسی مدیریت انگیزش دریافت بررسی مدیریت انگیزش دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 23 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 46 برای هر مدیری در سازمان آگاهی از مسئله انگیزش كاركنان، كه در واقع تحلیل علت و سبب حركت…

  • مقاله ترجمه شده ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ

    مقاله ترجمه شده ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ دریافت مقاله ترجمه شده ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1813 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 60 اکثر شهرهای…

  • دانلود تحقیق تیریستور 22 ص

    دانلود تحقیق تیریستور 22 ص دریافت دانلود تحقیق تیریستور 22 ص دسته: الکترونیک و مخابرات بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 81 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 دانلود تیریستور 22 ص تحقیق تیریستور 22 ص مقاله تیریستور 22 ص…

  • طرح آماری مطالعات درس و غیر درسی (پرسشنامه ای)

    طرح آماری مطالعات درس و غیر درسی (پرسشنامه ای) دریافت طرح آماری مطالعات درس و غیر درسی (پرسشنامه ای) طرح آماری مطالعات درس و غیر درسی (پرسشنامه ای) در 17 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی آمار بازدید ها 119…

  • پرسشنامه مدیریت زمان

    پرسشنامه مدیریت زمان دریافت پرسشنامه مدیریت زمان این پرسشنامه یك ابزار 14 سوالی با مقیاس لیكرت 5 درجه ای است كه برای اندازه گیری مهارتهای مربوط به مدیریت زمان ساخته شده است این پرسشنامه كه مخصوص سنجش مهارت های فردی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نقش مشارکت مردم در توسعه روستاها

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نقش مشارکت مردم در توسعه روستاها دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق نقش مشارکت مردم در توسعه روستاها دسته: جغرافیا بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 147 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 36 مبانی نظری…

  • پاورپوینت پمپ های سانترفیوژ مقالات علمی پژوهشی

    پاورپوینت پمپ های سانترفیوژ مقالات علمی پژوهشی دریافت پاورپوینت پمپ های سانترفیوژ مقالات علمی پژوهشی دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 4068 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 31 پمپ دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به انرژی هیدرولیکی…

  • روش تحقیق بررسی آسیبهای ورزشی و علل اصلی این آسیبها در دانشجویان

    روش تحقیق بررسی آسیبهای ورزشی و علل اصلی این آسیبها در دانشجویان دریافت روش تحقیق بررسی آسیبهای ورزشی و علل اصلی این آسیبها در دانشجویان دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 467 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:…

  • گزارش کاراموزی آشنایی با اجزای غیر فعال مدار و وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه مدار الكتریكی

    گزارش کاراموزی آشنایی با اجزای غیر فعال مدار و وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه مدار الكتریكی دریافت گزارش کاراموزی آشنایی با اجزای غیر فعال مدار و وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه مدار الكتریكی گزارش کاراموزی آشنایی با اجزای غیر فعال…

  • تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی)

    تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی) دریافت تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی) دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 281 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 215 تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع…

  • پرسشنامه خودکارآمدی شرر

    پرسشنامه خودکارآمدی شرر دریافت پرسشنامه خودکارآمدی شرر پرسشنامه خودکارآمدی شرر دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 117 فرمت فایل docx حجم فایل 13 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 4 8,250 تومان پرسشنامه خودکارآمدی شرر ابزار مورد استفاده در این پژوهش،…

  • پاورپوینت پمپهای هیدرولیکی

    پاورپوینت پمپهای هیدرولیکی دریافت پاورپوینت پمپهای هیدرولیکی دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 174 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 47 پاورپوینت پمپهای هیدرولیکی قیمت فایل فقط 9,900 تومان پاورپوینت پمپهای هیدرولیکی با توجه به نفوذ روز…

  • رنگ

    رنگ دریافت رنگ این برنامه رنگ آبی و قرمز را نشان می دهد دسته بندی سی شارپ | # C بازدید ها 239 فرمت فایل zip حجم فایل 55 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 1 8,800 تومان  این برنامه رنگ…

  • دانلود تحقیق نتایج یک تحقیق در رابطه با آسیب دیدگی كشتی‌گیران

    دانلود تحقیق نتایج یک تحقیق در رابطه با آسیب دیدگی كشتی‌گیران دریافت دانلود تحقیق نتایج یک تحقیق در رابطه با آسیب دیدگی كشتی‌گیران دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 83 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 31 نتیجه‌ی…

  • پاورپوینت نشانه شناسی بیماری روانی

    پاورپوینت نشانه شناسی بیماری روانی دریافت پاورپوینت نشانه شناسی بیماری روانی پاورپوینت نشانه شناسی بیماری روانی دارای 137 اسلاید مفید، مختصر با ظاهری زیبا و متفاوت و قابل ویرایش می باشد دسته بندی روانشناسی بازدید ها 58 فرمت فایل ppt…

  • کتاب اموزش گام به گام 0 تا 100 کسب درامد از تلگرام

    کتاب اموزش گام به گام 0 تا 100 کسب درامد از تلگرام دریافت کتاب اموزش گام به گام 0 تا 100 کسب درامد از تلگرام دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1473 کیلوبایت تعداد صفحات…

  • نقشه ی زمین شناسی شهرستان زرین دشت

    نقشه ی زمین شناسی شهرستان زرین دشت دریافت نقشه ی زمین شناسی شهرستان زرین دشت شیپ فایل زمین شناسی شهرستان زرین دشت این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد دسته بندی جغرافیا بازدید…

  • طرح چوبی پازل قلعه اسب اژدها

    طرح چوبی پازل قلعه اسب اژدها دریافت طرح چوبی پازل قلعه اسب اژدها طرح چوبی قلعه اسب اژدها که با تیکه های پازل چوبی کنار یکدیگر چیده میشوند تا پازل را کامل کنند دسته بندی کارآموزی بازدید ها 146 فرمت…

  • فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوم آپارتمان مسکونی 12 واحدی 3 طبقه با مبلمان کامل قابل ویرایش

    فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوم آپارتمان مسکونی 12 واحدی 3 طبقه با مبلمان کامل قابل ویرایش دریافت فایل اتوکد پلان معماری طبقه دوم آپارتمان مسکونی 12 واحدی 3 طبقه با مبلمان کامل قابل ویرایش نام فایل پلان معماری فرمت…

  • طرح لایه باز عرقیات گیاهی گلاب ممتاز psd

    طرح لایه باز عرقیات گیاهی گلاب ممتاز psd دریافت طرح لایه باز عرقیات گیاهی گلاب ممتاز psd دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 7752 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 طرح لایه باز…

  • افات محصولات گلخانه ای

    افات محصولات گلخانه ای دریافت افات محصولات گلخانه ای دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 527 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 امروزه محصولات گلخانه ای جایگاه ویژه ای دراقتصاد کشورها دارامی باشد کشورما ایران نیز…

  • فایل اتوکد پلان معماری تیپ طبقات آپارتمان مسکونی 11 طبقه با اندازه گذاری کامل قابل ویرایش

    فایل اتوکد پلان معماری تیپ طبقات آپارتمان مسکونی 11 طبقه با اندازه گذاری کامل قابل ویرایش دریافت فایل اتوکد پلان معماری تیپ طبقات آپارتمان مسکونی 11 طبقه با اندازه گذاری کامل قابل ویرایش نام فایل پلان معماری فرمت dwg (اتوکد…

  • دفترچه محاسبات سوله با فایل sap و اتوکد و word و اکسل

    دفترچه محاسبات سوله با فایل sap و اتوکد و word و اکسل دریافت دفترچه محاسبات سوله با فایل sap و اتوکد و word و اکسل دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 920 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20…

  • دانلود پاورپوینت روشهای مقابله با زلزله در ساختمانها

    دانلود پاورپوینت روشهای مقابله با زلزله در ساختمانها دریافت دانلود پاورپوینت روشهای مقابله با زلزله در ساختمانها دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 158 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 ساختمان مسكونی از نظر اسكلت باید نه تنها…