گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام

گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام

دریافت

گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام در 105 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

27
فرمت فایل

doc
حجم فایل

72 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

105

9,900 تومان
گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام در 105 صفحه ورد قابل ویرایش فصل اولتاریخچه شركت تهران همبرگرمقدمهفلوچارت سازمانیفلوچارت تولید همبرگرتكنولوژی تولید همبرگرمواد اولیهگوشتچربیپیازسویاافزودنیهای مجازنمك طعامادویه‌جات و چاشنی هاروش تولیددستگاهها و ماشین آلات مورد نیازسردخانه زیرصفرگیوتیندستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه )دستگاه مخلوط كندستگاه یخ سازدستگاه همبرگرزنتونل انجمادبسته بندی همبرگرشستشوفصل دومتعریف همبرگررده بندی برگرهاانتخاب گوشتتركیب شیمیایی گوشتآبظرفیت نگهداری آبپروتئینچربیتوان اتصال دهندگی انواع گوشتPH انواع گوشتعوامل مؤثر بر استحكام خمیر همبرگردرجه حرارتPHمقدار چربیمقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفیمیزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتییكنواختی تركیب مواد اولیهمكانیسم تأثیر نمك در همبرگرروش های كنترل تولید همبرگركنترل تركیبنسبت رطوبت – پروتئینفرمولاسیون همبرگر در ایرانفرمولاسیون خارجی همبرگرتركیبات غیرگوشتیتوسعه دهنده هاامولیسفایرهانمك طعامسویاتخم مرغآرد سوخاریروغن و چربیآزمایشات كنترل كیفیآزمایشات كنترل كیفیت مواد اولیهكنترل كیفی مواد میانی و شرایطكنترل كیفیت محصولاتآزمایشات میكروبیآزمایشات شیمیاییآزمایشات شیمیاییرطوبتخاكستر كلچربی تامكربوهیداتپروتئینآزمایشات میكروبیروش اندازه گیری T.Cكپك و تخمیرروش شناسایی و شمارش استانیلوكوكوس ارئوس كوآگولانز (+) در مواد غذائیروش شمارش استافیلوكوكوس اورئوسروش جستجو و شناسایی سالیونلاارزیابی حسیتقلب در فرآورردهای گوشتیمتدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشتبسته بندی همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملی ایران )بسته بندی كباب لقمه خام منجمد ( بر اساس استاندارهای ملی ایران )شرایط و نحوه بازاریابیموقعیت شغلی برای مقاطع تحصیلی كاردانی و كارشناسی رشته غذائیبرنامه احتمالی كارخانه جهت عبور كیفیت محصولاتاشكلات تولیدی كارخانهمحاسن تولیدی كارخانهفصل چهارمپیشنهادات مقدمه :این شركت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبك و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد كه مدارك و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این كارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشكسوتان این صنعت دانست كارخانه تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) ازنظر جغرافیایی درغرب تهران بزرگ تراز گرفته به دیگر سخن اولین كارخانه تهرانی تولید همبرگر و كباب لقمه با نشان استاندارد می باشد محل دقیق كارخانه كیلومتر 17-اتوبان تهران كرج-بین جاده مخصوص و اتوبان –خیابان داروپخش است.این كارخانه دارای بهترین وسایلی برودتی و سرمایشی و دستگاه قالب گیری اتوماتیك، نیمه اتوماتیك و میكسر چرخ گوشت و تونل شیرینگ و سایر دستگاه های بسته بندی تمام استیل می باشد و ازجمله امكانات مطرح این واحد تولیدی میتوان به آزمایشگاه های كنترل كیفیت اشاره كرد كه شامل آزمایشگاه میكروبی و شیمیایی است و دارای تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مزین است همچنین دارای چندین كامیون و كامیونت سردخانه دار جهت توزیع فرآورده های گوشتی منجمد (كباب و انواع همبرگر) است.محصولات تولیدی این كارخانه شامل همبرگر ممتاز، همبرگر معمولی و كباب لقمه می باشد نظربه اینكه مسئولین شركت معتقدند كه به لحاظ كمی و كیفی و تنوع محصولات می  بایست خود را به معیارهای بین المللی نزدیك كنیم تولید محصولاتی نظیر پیتزای منجمد، مرغ برگر و قارچ برگر را دردستور كار خود قرار داده اند امروزه با مطرح شدن سیستم های جدید نظارتی و بهداشتی در دنیا و ارتقاء سطح كنترل كیفیت بهداشتی و تا حد امكان نزدیك به معیارهای بین المللی ازعمده مطالب سطوح درسلامت مواد غذایی است بطور كلی درسراسر جهان دو سیستم نظارتی از دیدگاه بهداشتی وجود دارد.1-   سیستم قدیمی كنترل كه در اغلب كشورهای توسعه یافته تقریباً نسوخ ولی دركشورهای توسعه نیافته و تاحدودی درحال توسعه به اجرا درمی آید اساس این سیستم مبتی بر انجام آزمایش كمی و كیفی (شیمیایی و میكروبی) است كه از دیدگاه نظارتی دارای اشكالات قابل ملاحظه ای است كه خارج ازحوصله نوشته حاضر می‌باشد.2- سیستم جدید یا سیستم حسب (HACCP) كه درسال 1973 ابتدا درسازمان فضانوردی ایالات متعهده آمریكا (NASA) برروی مواد غذایی مصرفی توسط فضانوردان درطی مسافرتهای فضایی به اجرا درآمد و رفته رفته به یك سیستم بین المللی مطرح و قابل قبول تبدیل گردید حتی درسازمان تجارت جهانی به عنوان یك الگو خدشه ناپذیر وضروری در تولید و توزیع و مصرف مواد غذایی تبدیل شود شركت تهران همبرگر افتخار دارد تا به عنوان اولین شركت تولید فرآورده های گوشتی منجمد ایران اعلام نماید كه درحال گذار ازسیستم نظارت قدیمی به سیستم نظارت بهداشتی نو و براساس معیارهای بین المللی و پیشرفته HACCP  می باشد و دراین مورد تحقیقات منظمی را شروع نموده كه حاصل آن ارائه كتابچه های درزمینه مورد بحث است كه با بهره گیری از نظرات استاتید مجرب دانشگاه و منابع داخلی و خارجی تهیه شده و با جدیت تا اجرای كامل سیستم HACCP به پیش می رود.كادر اداری و اجرائی این شركت شامل1-هیئت مدیره                    2-مدیر عامل            3-مدیریت بهداشتی    4-مدیریت اداری و مالی                 5-مدیریت بازرگانی       6-بخش پژوهش       7-روابط عمومی و تبلیغات .كارد مذبور اهدافی را تحت دو دیدگاه كلی كوتاه و دراز مدت دنبال می كند ازاهم اهداف كوتاه مدت حفظ و نگهداری كیفیت بهداشتی مواد غذایی تولیدی همزمان با ارائه محصولی مطلوب ذائقه های است و از اهداف دراز مدت می توان به ایجاد زمینه مناسب جهت جذب سرمایه گذاری های های خارجی و گسترش هر چه بیشتر این صفت اشاره كرد مقدمات چنین اهدافی با انجام مذاكراتی باسرمایه گذاران حوزه خلیج فارس و بعضی كشورهای آسیای میانه … فراهم گردیده است و دستیابی به تكنولوژی وفن آوری روز جهان ازجمله اهدافی است كه كادر فنی كارخانه مدتهاست كه با تلاش و جدیت از طرق مختلف بویژه اینترنت دنبال می كند و همواره به دنبال ایجاد راه كارهایی است كه بتواند نزدیكی تنگاتنگی با شركتها و كارخانه جات پیشرفته دركشورهای اروپایی و آفریقایی و … برقرار است. سرانجام بعضی از پیشنهادات و كاستی كه به شرح ذیل ارائه می گردد.1- پیشنهاد می گردد به منظور بهبود هرچه بهتر فرآورده های گوشتی منجمد كمیته ای متشكل از كارشناسان اداره كل نظارت بر مواد غذایی اداره استاندارد اساتید دانشگاه ها و مراكز علمی مربوطه و تولید كنندگان تشكیل تا پس از بررسی كارشناسانه فرآورده های تولید شده تشخیص خود را جهت یعنی كردن آن دسته از تولید كنندگان اقدام به تولید محصول سالم و بهداشتی نموده و از سایرین اعلام نمایند.2-   با توجه به بودن نرخ مواد اولیه و محاسبه قیمت تمام شده محصول تولیدی این سوال مطرح می باشد كه درهمین بازار عده ای سودجو چگونه محصولی تولید می نماید كه قیمت آن بسیار پایین تر از نرخ مصوب می باشد.3- عدم ارائه تسهیلات مالی اداری و قانونی وارد نمودن دستگاه های جدید به جای وسایل فرسوده قدیمی یا لوازم یدكی آنها4-   دراینجا برخود لازم می  دانیم كه از كلیه كارشناسان اداره كل نظارت بر مواد غذایی استاندارد كه ما در ارتقاء و بهبود كیفیت هرچه بیشتر محصولات تولیدی یاری نموده اند قدردانی و تشكر نماییم.آدرس كیلومتر 17- اتوبان تهران كرج-خیابان داروپخش 61 شماره 182تلفن 6026349فاكس 30805-9-0262تكنولوژی تولید همبرگرهمبرگر با محصولات چرخ شده تحت عنوان patries  شناخته شده علاوه براین بعد این گونه از محصولات همبرگر نیز می گویند معروفترین برگر از گوشت گاو تهیه شده كه اصطلاحاً به آن همبرگر می گویند. به طور كلی دركشورهای مختلف من جمله ایران طی تكنولوژی خاصی گوشت چرخ شده را همراه با برخی افزودنیها مخلوط كرده پس از شكل دهی وبسته بندی بصورت منجمد عرضه می نماید. براساس استاندارد ایران دو نوع همبرگر تولید می شود1-   همبرگر معمولی كه باید حداقل 30 درصد گوشت داشته باشد2-   همبرگر ممتاز كه باید حداقل 60 درصد گوشت داشته باشد.طبق استاندارد اضافه كردن سایر ضمایم خوراكی لاشه دام مثل گوشت كله یا بناگوش درتهیه همبرگر ممنوع است ولی از آنجائیكه كنترل خاصی برروی این مواد وجود ندارد متأسفانه برخی از كارخانجات جهت كاهش قیمت تمام شده از این گوشت ها استفاده می كنند. (3)مواد اولیه1-گوشتگوشت پایه اصلی تهیه همبرگر است كه گوشت مورد استفاده می تواند از قسمت های مختلف بدن دام باشد نوع گوشت و مقدار چربی درتعیین كیفیت محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است درتهیه همبرگر بیشتر از گوشت قلوه گاه سردست و گردن كه كیفیت بهتری دارند نیز مصرف می شود برخی كارخانجات جهت بهبود كیفیت نهایی از مخلوط 50% گوشت تازه گاو و 50% گوشت منجمد استفاده می نماید.2-چربیچربی اثر زیادی دركیفیت محصول نهایی دارد زیرا اگر مقدار چربی به مقدار فرمول نهایی نباشد همبرگر كمی خشك و فاقد رطوبت مطلوب خواهد بود.3-پیازپیاز فیزیكی از مواد اولیه اصلی مورد استفاده درتهیه همبرگر می باشد از آنجائیكه پیازتازه تا حدود 90% آب دارد بنابراین باید درتنظیم رطوبت نهایی محصول مقدار آب موجود در پیاز را در نظر گرفت پیاز به عنوان طعم دهنده و پوشاننده طعم های نامطلوب همچنین ایجاد بافتی ترد و آبدار درمحصول نقش ویژه ای دارد.4-سویاسویا با جذب 5/1 تا 5/2 برابر خود آب باعث افزایش بازدهی محصول نهایی شده همچنین به آبدار بودن و ترد شدن محصول نیز كمك می كند اضافه كردن بیش از حد سویا باعث تیره شدن رنگ محصول خواهد بود.5-افزودنیهای دیگراز دیگر افزودنیهایی كه درتهیه همبرگر ممكن است استفاده شود میتوان به آرد سوخاری آرد گلوتن اشاره نمود این مواد به دلیل افزایش قدرت جذب آب باعث كاهش قیمت تمام شده محصول گردند.6-نمك طعاماین ماده از مواد عمل آورنده فرآورده های گوشتی محسوب می شود كه دراستخراج پروتئین های میوفیبریلی گوشت به عنوان یك امولسیفایراست درخمیر فرآورده های گوشتی نقش دارد بنابراین هرچقدر نمك بیشتر باشد پروتئین های میوفیبریلی بیشتری ازگوشت استخراج می شود ولی درصنعت اینكار به دو دلیل با مشكل مواجه است :1-   باعث شورشدن محصول می شود2-   ازنظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست .7-ادویه جات و چاشنی هااین گروه بهترین تركیبات ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی است كهاولاً : باعث اصلاح دربهبود طعم محصول می  شود.ثانیاً : دارای خاصیت باكتریواستاتیكی هستند.ثالثاً : دارای خاصیت آنتی اكسیدانی هستند.درمصرف ادویه جات باید به این نكته توجه نمود كه ان دسته كه منشأ خاكی یا زمینی دارند آلودگی میكروبی دارند كه این آلودگی می تواند باعث فساد محصول شود درنتیجه ضروری است كه ازنوع استریل ادویه جات استفاده نمود.ازجمله ادویه جات مورد استفاده می توان زیره سیاه، زیره سبز، پیاز، سیر، زنجبیل ، تخم رازیانه، رازیانه رومی، تخم گشنیز ، تخم كرفس ، تخم شوید، آویشن،نعناع مرزه، مرزنگوش ، ریحان، ترخون ، برگ بو، زردچوبه، پورد كاری، فلفل، سماق ، فلفل قرمز، فلفل فرنگی ، پایریكا، فلفل سیاه و سفید، جوزهندی دارچین ، هل ، دانه خردل، خولبخان ، میخك ، اشاره نمود.بسته بندی همبرگر خام منجمدموادموادی كه برای بسته بندی به كار می رود بایستی محتوای بسته را از نفوذ آلودگی و آسیب های وارده به هنگام انبارش و حمل و نقل حفظ و نگهداری نماید به گونه ای كه، تغییر شكل ظاهری در همبرگر نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد و لایه درونی كه در تماس با محصول می باشد باید از جنس مناسب و بخار ویژه مواد غذایی باشد.بسته بندیبسته بندی همبرگر به دو صورت انجام می‌گیرد.بسته بندی برای مصارف خانواردر این بسته بندی همبرگر باید به صورت قرص ها 100 گرمی به تعداد 5 عدد در درون كیسه های پلاستیكی از جنسی مناسب و مجاز ویژه مواد غذائی قرار گرفته به گونه ای كه سطح درونی و زیرین هر قرص همبرگر با یك لایه كاغذ مومی مناسب مواد غذایی برابر استاندارد ملی ایران به شماره 1461 در تماس مستقیم باشد سپس هر كیسه محتوی قرص های همبرگر را درون جعبه مقوایی قرار داده و بسته بندی نمودویژگیهای جعبه مقوایی و كارتن مورد استفاده در بسته بندی همبرگر باید استاندارد ملی ایران شماره 3341 باشد.كاغذ مرمی مورد استفاده درماشین قرص های همبرگر باید بدون هرگونه چاپ جوهری بوده بجز كاغذ مومی روی آخرین قرص همبرگر كه باید واجد شرایط نشانه‌گذاری مندرج در بند 7 بوده و از جوهر غیرسمی استفاده به عمل آید.بسته بندی برای مصارف مراكز عمده مصرفدر این بسته بندی همبرگرهای بسته بندی شده می بایست برابر بند 6-2-1 به تعداد مناسب در درون كیسه های پلاستیكی مواد غذایی و در كارتن قرار گیرد.7- نشانه گذاری7-1 آگاهیهای زیر به طور خوانا به زبان فارسی و یا كشور خریدار بایستی بر روی بسته بندی قید شود.7-1-1 نام و نوع فرآورده 7-2 ذكر كلمه ممتاز و معمولی 7-3 نام و درصد مواد اولیه 7-4 نام و نشانی و یا علامت تجاری7-5 شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی7-6 تاریخ تولید به روز و ماه و سال7-7 تاریخ انقضا قابلیت مصرف به روز و ماه سال8-7 شرایط نگهداری (دما) 18 سیلسیوس9-7 تعداد قرص ها یا بسته های حاوی همبرگر  یادآوریدر مورد بسته بندی های بزرگ همبرگر مراكز عمده مصرف تعداد بسته های حاوی همبرگر ذكر می‌شود.10-7 وزن خالص بسته به گرم بارواداری 4 گرم11-7 ذكر عبارت ساخت ایرانبسته بندی كباب لقمهموادی كه برای بسته بندی كباب لقمه منجمد خام به كار می رود باید محتوی بسته را از نفوذ آلودگی و آسیب های وارده به هنگام انبارش و حمل و نقل حفظ و نگهداری نماید به گونه ای كه تغییر شكل ظاهری در كباب لقمه به وجود نیاید برای این منظور باید از جعبه های مقوایی كارتن استفاده نمود كباب لقمه نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد و لایه درونی كه تماس با محصول دارد باید از جنس مناسب و مجاز مواد غذایی باشد.انواع بسته بندیبسته بندی به دو صورت انجام می‌گیرد:بسته بندی برای مصارف خانواردر این بسته بندی به تعداد 9 قطعه هر قطعه كباب لقمه خام منجمد به ابعاد مناسب و هر قطعه به وزن 250 گرم را باید در ردیف سه تایی درحالیكه پهنه های زیرین و زبرین قطعات كباب لقمه خام منجمد با كاغذ مومی از جنس مناسب و مجاز برابر استاندارد ملی ایران 1461 ویژگیهای كاغذ موم دار برای بسته بندی پوشیده شده است را بر روی یكدیگر قرار داده و مجموعه را باید درون یك كیسه پلاستیكی از جنس مناسب و مجاز مواد غذایی گذاشت پس از آن هر كیسه پلاستیكی محتوی به تعداد مناسب كباب لقمه خام منجمد را درون یك جعبه مقوایی مواد خوراكی- ویژگیها و روش های آزمون گذاشت و رده بندی كرد. كاغذ مومی مورد استفاده در مابین قطعه های كباب لقمه خام منجمد باید بدون هرگونه چاپ جوهری بوده بجز كاغذ مومی روی آخرین قطعات كباب لقمه كه باید دارای نشانه های مندرج در بند 8 بوده و از جوهر غیرسمی استفاده شود.بسته بندی برای مصارف مراكز عمده مصرفدر این بسته بندی كباب لقمه های منجمد خام بسته بندی شده می بایست برابر بند فوق به تعداد مناسب در درون كیسه های پلاستیكی مواد غذایی و در كارتن قرار گیرد كارتن های مورد استفاده برای بسته بندی بزرگ كباب لقمه خام منجمد باید نو سالم پاكیزه و خشك بوده و دارای استحكام لازم و كافی برای حفظ و نگهداری درست كالا باشد. كارتن های مورد استفاده برای بسته بندی بزرگ كباب لقمه خام منجمد در یك بهر كالا باید از نظر شكل و اندازه همسان باشند وزن خالص هر كارتن حاوی كباب لقمه های خام منجمد نباید از 10 كیلوگرم كمتر باشد.  گزارش کاراموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامکاراموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامکارورزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامدانلود گزارش کارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامتاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامتاریخچهشركتتهران همبرگرفرآورده‌ها

  • پاورپوینت نظریه های برنامه ریزی درسی (دیدگاه اجتماعی)

    پاورپوینت نظریه های برنامه ریزی درسی (دیدگاه اجتماعی) دریافت پاورپوینت نظریه های برنامه ریزی درسی (دیدگاه اجتماعی) دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 2 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1363 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 دانلود پاورپوینت با موضوع نظریه…

  • بررسی وابستگی متقابل صنایع پوششی و منسوجات

    بررسی وابستگی متقابل صنایع پوششی و منسوجات دریافت بررسی وابستگی متقابل صنایع پوششی و منسوجات دسته: نساجی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 103 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 237 ATMA و NIFT سازمانهایی كه حمایت مالی این سمینار را…

  • نمونه سوال هدیه های آسمانی چهارم در آبان ماه 94

    نمونه سوال هدیه های آسمانی چهارم در آبان ماه 94 دریافت نمونه سوال هدیه های آسمانی چهارم در آبان ماه 94 دسته: نمونه سوالات بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 296 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 2 دانلود نمونه سوال…

  • تعیین مشخصات خاک (ژئوتکنیک)

    تعیین مشخصات خاک (ژئوتکنیک) دریافت تعیین مشخصات خاک (ژئوتکنیک) دسته: زمین شناسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 210 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 در رشته مكانیك خاك و مهندسی پی یا ( ژئوتكنیك ) ، تعیین مشخصات خاك…

  • مقاله بتن-ژورنال مصالح موسسه بتن آمریکا 2010-ACI-ACI Materials Journal

    مقاله بتن-ژورنال مصالح موسسه بتن آمریکا 2010-ACI-ACI Materials Journal دریافت مقاله بتن-ژورنال مصالح موسسه بتن آمریکا 2010-ACI-ACI Materials Journal دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 39989 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 300 73 مقاله کاربردی در مورد بتن…

  • بایسته ها و رویه های اجرای اسناد تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی

    بایسته ها و رویه های اجرای اسناد تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی دریافت بایسته ها و رویه های اجرای اسناد تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 151 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 149…

  • پاورپوینت استراتژیهای بازاریابی در مرحله افول بازار

    پاورپوینت استراتژیهای بازاریابی در مرحله افول بازار دریافت پاورپوینت استراتژیهای بازاریابی در مرحله افول بازار بیشتر محصولات به دلایل مختلف مانند تغییرات و پیشرفتهای تکنولوژی و همپنین تغییر نیاز مشتریان سرانجام وارد مرحله ی پیری یا افول خود در چرخه…

  • شیپ فایل بخشهای شهرستان هرسین

    شیپ فایل بخشهای شهرستان هرسین دریافت شیپ فایل بخشهای شهرستان هرسین دانلود نقشه بخشهای شهرستان هرسین (واقع در استان کرمانشاه) در جدول توصیفی این شیپ فایل موارد زیر موجود استنام هر بخشنام قسمت مرکزی هر بخشمساحت و محیط هر بخش…

  • اثرات داروها بر روی‌ وضعیت‌ تغدیه‌ای‌ افراد

    اثرات داروها بر روی‌ وضعیت‌ تغدیه‌ای‌ افراد دریافت اثرات داروها بر روی‌ وضعیت‌ تغدیه‌ای‌ افراد در افراد چاق‌ مصرف كننده داروهای‌ مقلد سمپاتیك‌ رژیم‌ غذایی‌ آنها بایستی‌ به‌ نحوی‌ تنظیم‌ گردد كه‌ كلیه مواد مغذی‌ ضروری‌ را به‌ میزان‌ كافی‌…

  • تحقیق مفهوم خلاقیت و نوآوری در زندگی کاری

    تحقیق مفهوم خلاقیت و نوآوری در زندگی کاری دریافت تحقیق مفهوم خلاقیت و نوآوری در زندگی کاری دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 197 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 این تحقیق در مورد مفهوم…

  • مقاله آموزشی آشنایی با شهر نیشابور

    مقاله آموزشی آشنایی با شهر نیشابور دریافت مقاله آموزشی آشنایی با شهر نیشابور نیشابور شهری با قابلیت های گسترده در ادوار گذشته نیشابورمورد توجه جغرافی دانان ،بازرگان وحتی كشور گشایان بوده كه این خود بیانگر عظمت و اهمیت این شهرستان…

  • تحقیق 2003 windows server با فهرست

    تحقیق 2003 windows server با فهرست دریافت تحقیق 2003 windows server با فهرست دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 128 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 79 فصل اول معرفی ویندوز سرور 2003 ویندوز سرور 2003 نسبت…

  • چگونه به درآمدی میلیونی در یک ماه برسیم

    چگونه به درآمدی میلیونی در یک ماه برسیم دریافت چگونه به درآمدی میلیونی در یک ماه برسیم دسته: آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 2199 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 در این کتاب به شما آموزشی کامل برای…

  • پلان معماری ویلای 2 طبقه با سقف شیروانی

    پلان معماری ویلای 2 طبقه با سقف شیروانی دریافت پلان معماری ویلای 2 طبقه با سقف شیروانی این فایل شامل نقشه طراحی شده در نرم افزار اتوكد می باشد دسته بندی معماری بازدید ها 366 فرمت فایل dwg حجم فایل…

  • پاورپوینت ایجاد و پرورش نیروی كار خلاق و نوآور در سازمان

    پاورپوینت ایجاد و پرورش نیروی كار خلاق و نوآور در سازمان دریافت پاورپوینت ایجاد و پرورش نیروی كار خلاق و نوآور در سازمان دانلود پاورپوینت با عنوان ایجاد و پرورش نیروی كار خلاق و نوآوردر سازمان با فرمت ppt؛ قابل…

  • پاور پوینت خدمات درمانی وبیمارستانها

    پاور پوینت خدمات درمانی وبیمارستانها دریافت پاور پوینت خدمات درمانی وبیمارستانها پاور پوینت خدمات درمانی وبیمارستانها دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 36 فرمت فایل pptx حجم فایل 117 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 26 16,500 تومان پاور پوینت خدمات…

  • پروژه کارآفرینی تولید پارچه های فیلامنت در فیلامنت

    پروژه کارآفرینی تولید پارچه های فیلامنت در فیلامنت دریافت پروژه کارآفرینی تولید پارچه های فیلامنت در فیلامنت دسته: تولیدی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 622 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 پروژه کارآفرینی تولید پارچه های فیلامنت در فیلامنت…

  • جزوه آموزشی زوج درمانی و درمان اختلالات جنسی -کامل و جامع

    جزوه آموزشی زوج درمانی و درمان اختلالات جنسی -کامل و جامع دریافت جزوه آموزشی زوج درمانی و درمان اختلالات جنسی -کامل و جامع سری جزوات زوج درمانی و درمان اختلالات جنسی دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 245 فرمت فایل…

  • تحقیق درباره 16 سال حکومت استبدادی رضاخان

    تحقیق درباره 16 سال حکومت استبدادی رضاخان دریافت تحقیق درباره 16 سال حکومت استبدادی رضاخان دسته: تاریخ و ادبیات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 31 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 29 فایل تحقیق درباره 16 سال حکومت استبدادی رضاخان…

  • تحقیق مالی رشته حسابداری درباره شرکت اشی مشی

    تحقیق مالی رشته حسابداری درباره شرکت اشی مشی دریافت تحقیق مالی رشته حسابداری درباره شرکت اشی مشی تحقیق مالی رشته حسابداری درباره شرکت اشی مشی دسته بندی حسابداری بازدید ها 125 فرمت فایل zip حجم فایل 38 کیلو بایت تعداد…

  • تحقیق کارآفرینی شركت كارخانجات پارس دارو (سهامی خاص)

    تحقیق کارآفرینی شركت كارخانجات پارس دارو (سهامی خاص) دریافت تحقیق کارآفرینی شركت كارخانجات پارس دارو (سهامی خاص) تحقیق کارآفرینی شركت كارخانجات پارس دارو (سهامی خاص)در 23 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 11…

  • تحقیق معماری کشور مصر

    تحقیق معماری کشور مصر دریافت تحقیق معماری کشور مصر دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 طی سالیان درازی كه از ساختمان هرم بزرگ گیزا می گذرد، این بنای باشكوه بارها و…

  • تحقیق بسته بندی مرکبات

    تحقیق بسته بندی مرکبات دریافت تحقیق بسته بندی مرکبات این تحقیق به صورت پاورپوینت میباشد و کلیه روشها و فرآیندهای بسته بندی نوین مرکبات را مورد بررسی قرار داده است دسته بندی کشاورزی بازدید ها 272 فرمت فایل pptx حجم…

  • تحقیق در مورد ارتش ایران در زمان ساسانیان

    تحقیق در مورد ارتش ایران در زمان ساسانیان دریافت تحقیق در مورد ارتش ایران در زمان ساسانیان دسته: تاریخ و ادبیات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 14 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 14 تحقیق در مورد ارتش ایران در…

  • آزمون انگیزه پیشرفت هرمنس در فایل word

    آزمون انگیزه پیشرفت هرمنس در فایل word دریافت آزمون انگیزه پیشرفت هرمنس در فایل word دوستان در این مجموعه به بررسی یکی دیگر از آزمون های نادر روانشناسی یعنی آزمون انگیزه پیشرفت هرمنس به همراه پرسشنامه راهنماوتفسیر آن پرداخته شده…

  • آموزش انواع اسم در عربی

    آموزش انواع اسم در عربی دریافت آموزش انواع اسم در عربی دسته: آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 852 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 6 آموزش انواع اسم در عربی قیمت فایل فقط 9,900 تومان در این فایل،آموزش انواع…

  • جزوه طراحی اجزا 2 (دکتر عباس رهی)

    جزوه طراحی اجزا 2 (دکتر عباس رهی) دریافت جزوه طراحی اجزا 2 (دکتر عباس رهی) دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 7717 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 108 جزوه درس طراحی اجزا 2 دکتر عباس رهی قیمت فایل…

  • حسابداری ملی

    حسابداری ملی دریافت حسابداری ملی دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 601 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 46 حسابداری ملی پیدایش اقتصاد کلان درآمد قابل تصرف روشهای محاسبه تولید ملی روش درآمد روش هزینه روش تولید ارزش افزوده…

  • پاورپوینت فصل نهم حسابداری مدیریت تالیف: شباهنگ

    پاورپوینت فصل نهم حسابداری مدیریت تالیف: شباهنگ دریافت پاورپوینت فصل نهم حسابداری مدیریت تالیف: شباهنگ دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 209 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 دانلود پاورپوینت فصل نهم حسابداری مدیریت تالیف شباهنگ با عنوان…

  • Video Booth آموزش کاربردی نرم افزار

    Video Booth آموزش کاربردی نرم افزار دریافت Video Booth آموزش کاربردی نرم افزار دسته: آموزش نرم افزار بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 1102 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 4 این آموزش وب کم شما را مانند موم در دستانتان…

  • پرسشنامه نیازهای صمیمیت زناشویی MINQ باگاروزی(2001)

    پرسشنامه نیازهای صمیمیت زناشویی MINQ باگاروزی(2001) دریافت پرسشنامه نیازهای صمیمیت زناشویی MINQ باگاروزی(2001) دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 22 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 8 پرسشنامه نیازهای صمیمیت زناشویی((MINQ باگاروزی(2001) قیمت فایل فقط 9,900…

  • بررسی محیط های صحرایی و بیابانی،دریایی و دریاچه‌ای،دلتایی و مصب ها

    بررسی محیط های صحرایی و بیابانی،دریایی و دریاچه‌ای،دلتایی و مصب ها دریافت بررسی محیط های صحرایی و بیابانی،دریایی و دریاچه‌ای،دلتایی و مصب ها دسته: جغرافیا بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 98 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 53 بررسی محیط…

  • مقاله تربیت کودک

    مقاله تربیت کودک دریافت مقاله تربیت کودک دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 70 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 47 به طور خلاصه تربیت عبارت است از ایجاد تغییرات مطلوب در انسان و به عبارت…

  • تحقیق جایگاه وضوابط قانونی مربوط به حفظ میراث فرهنگی در ایران با نگاهی بر تمهیدات جهانی

    تحقیق جایگاه وضوابط قانونی مربوط به حفظ میراث فرهنگی در ایران با نگاهی بر تمهیدات جهانی دریافت تحقیق جایگاه وضوابط قانونی مربوط به حفظ میراث فرهنگی در ایران با نگاهی بر تمهیدات جهانی تحقیق حاضر در 182صفحه جهت ارائه در…

  • قطر

    قطر دریافت قطر قطر در میان کشورهای منطقه به کشور همایشهای جهانی معروف است این کشور در سال 2010 میلادی میزبان نزدیک به یکصد همایش بین المللی در زمینه های مختلف بود و در سال 2011 نیز قریب به همین…