پاورپوینت تحقیق کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی

پاورپوینت تحقیق کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی

دریافت

پاورپوینت تحقیق کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی پاورپوینت تحقیق کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی در 57 اسلاید قابل ویرایش(همراه با فایل pdf)
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها

15
فرمت فایل

ppt
حجم فایل

2.369 مگا بایت

تعداد صفحات فایل

57

8,800 تومان
پاورپوینت تحقیق کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی در 57 اسلاید قابل ویرایش اهداف اجرایی طرح:1- زمینه ایجاد اشتغال2- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات3- عرضهمقدمه————————————————————————————- 6بخش اول :کلیات1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه—————————————————72-1) ویژگی های روغن های خوراکی —————————————————–111-2-1) روغن خام————————————————————————-123-1) تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان(سهام عام) و به ثبت رساندن آن—————–134-1) بازار مصرف روعنهای خوراکی—————————————————–14بخش دوممرحله صمغ گیری1-2) مرحله خنثی سازی——————————————————————- 192-2) هیدروژنا سیون———————————————————————- 213-2) بی بو کردن————————————————————————- 22بخش سوممطا لعات فنی و اقتصادی1-3) مین و ساختمانهای طرح————————————————————- 242-3) بر آورد نیروی انسانی————————————————————– 293-3) فرضیات طرح——————————————————————— 314-3) جداول سرمایهگذاری ثابت طرحتصفیه روغن مایه———————————– 321-4-3) هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید———————————————— 322-4-3)هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی و پشتیبانی—————————– 343-4-3) جدول هزینه های زیر بنایی——————————————————- 354-4-3)جدول هزینه های قبل از بهره برداری———————————————- 365-4-3) جدول هزینه های نصب و راه اندازی———————————————-366-4-3) جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی———————————- 377-4-3) جدول هزینه احداث سا ختمانها—————————————————- 378-4-3) هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها———————————————— 385-3) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح—————————————————– 396-3) جدول سرمایه گذاری در گردش طرح تصفیه روغن نباتی—————————– 391-6-3) جدول میزان مواد و قیمت تمام شده جهت تولید 119000تن روغن در سال———- 392-6-3) جدول دستمزد و مزایای کار کنان در سال—————————————– 423-6-3) جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال———————————— 434-6-3) جدول هزینه های انرژی در سال————————————————- 447-3) میزان سرمابه در گردش جهت یک دوره سه ماهه———————————— 468-3) میزان سرمابه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی-بررسی مالی-اقتصادی—- 461-8-3) جدول استهلاک —————————————————————– 462-8-3) محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید119000تن روغن نباتی————————- 483-8-3) محاسبه نقطه سر بسر————————————————————- 494-8-3) محاسبات افزوده —————————————————————– 505-8-3) صور تحساب های دستویی——————————————————– 521-5-8-3) صورت حساب سود و زیان—————————————————– 522-5-8-3) تراز نامه———————————————————————- 539-3) باز دهی خط تولید——————————————————————- 54مقد مهروغن نباتی به عنوان یكی از كالاهای اساسی در الگوی مصرف غذایی ، اهمیت و نقشی ویرژه دارد . روغن های خوراكی و بطور كلی چربی ها ، یكی از سه مواد اصلی غذایی مورد نیاز بشر را تشكیل می دهند كه به لحاظ میزان تولید انرژی در بدن به ازای واحد وزن ، از ارزش بیشتری نسبت به پروتئینها و هیدروكربونها برخوردار است . هر گرم چربی حدود 9 كالری انرژی تولید كرده ، حال آن كه به ازای هر گرم پروتئین یا هیدروكربور ، انرژی تولید شده حدود 4 كالری می باشد . چربیها علاوه بر تامین انرژی لازم برای بدن انسان ، در ساخت و ساز و ترمیم بافتها نیز نقش مهمی را بر عهده داشته و افزون بر آن ، سرشار از ویتامینها  نیز می یاشد .مصرف سرانه روغنها و چربیها براساس برنامه توسعه كشور در سال 1368 به مرز حدود 11 كیلوگرم و در سال 1373 به 5/14 كیلوگرم افزایش یافته است . روغنها و چربیهای مصرف شده در طول همان سال به ترتیب چربیهای هیدروژنه 76 درصد ، كرده 14 درصد و روغن مایع 10 درصد بوده است ، یعنی با توجه به تامین 86 درصد از نیاز به چربی از طریق مصرف روغن هیدروژنه و مایع ، مصرف سرانه روغن نباتی (هیدروژنه و مایع) در سال 1373 ، حدود 5/12 كیلوگرم بوده است .رشد توسعه صنایع غذایی همگام با رشد جمعیت كشور و درآمد خانوار و تغییر الگوی مصرف ، ضرورتی اجتناب ناپذیر است . ضرورت توسعه كشت دانه های روغنی و افزایش ظرفیت كارخانه های صنایع تبدیلی و چربیها و روغنها در كشور برای تامین روغن به عنوان یكی از اصلی ترین اجزاء تشكیل دهنده غذای انسان ، از جایگاه ویژه ای برخوردار است .بخش اول :  كلیات1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیهاجزای روغن ها و چربی ها كه برای تغذیه مفید و مناسب هستند تركیبات نسبتا ساده گلیسیریدها می باشند از آنجائیكه در تركیب روغن ها اجزاء زیادی مانند اسیدهای چرب ، پروتئین ها ، كربوئیدراتها ، ویتامین ها و تركیبات معدنی مانند كلسیم و فسفر موجود می باشند لذا صنعت روغن را به صنعتی استراتژیك در زمنیه های غذایی ، رنگ ، شوینده ها و … تبدیل كرده كه به جای تحقیق و بررسی زیادی در جهان خصوصا در كشور ما دارد .پایه صنعت روغن در كشور ما براساس دانه های روغنی سویا ، پنبه تخم و آفتابگردان می باشد كه ماده اولیه فرآورده های غذایی زیادی مانند روغن های سالاد ، طباخی ، شورتنینگ ، مارگارین ، لستن ، شیر ، ماست ، پنیر می باشد . تحقیقات نشان داده است كه براساس امكان تغییرات زیاد هم در تری گلیسیریدها (تغییر استری شدن) و هم در اسیدهای چرب (ایزومره شده) كه موجب تغییر خواص فیزیكی و شیمیایی چربی ها می شود كه هنوز زمینه وسیعی برای تحقیقات مختلف بخصوص در زمینه فیزیولوژیك وجود ندارد نقش استرین ، فسفاتیدها و سایر مواد همراه چربی ونقش تری گلیسیریدها در تبدیل مواد (متابولیسم) دارای اهمیت است . اغلب یك گرایش دو جانبه برای مصرف چربی ها در رژیم غذایی افراد دیده می شود كه از یك طرف مصرف چربی بالا با افزایش چاقی و ناراحتی های قلبی  ارتباط داشته و از یك سو چربی ها باعث خوشمزگی غذاها می گرددضریب قابلیت هضم در روغن های نباتی حدود 5/97 درصد می باشد كه مصرف متعادل آن از بروز كلسترول و رسوب آن در شریانهای قلب ممانعت می كند بررسی های به عمل آمده برای روغنهایی مانند روغن سویا در غذاها از نظر مشكل طعم برگشتی ، ئیدروژناسیون و عدم ثبات طعم ، استفاده از روغن را در شورتنینگ ها و مارگارین امكان پذیر كرده است .گاهی اوقات واكنش های آنزیمی (لیپوكسی آناژ) كیفیت روغن را كم می كند كه باید از انجام آنها ممانعت به عمل آورد فرآورده های روغنی را می توان یك منبع غنی از ویتامین ها در رژیم غذایی دانست كه نقش مهمی در حفظ سلامت ایفاء می نماید .كالری بر گرم چربی 25/2 برابر كربوهیدارتها (شكر و نشاسته و پروتئین هاست كه از كربوهیدراتها و پروتئین ها بیش از نیاز بدن استفاده شود این كربنهای انتخابی موجود با تبدیل به اسیدهای چرب به عنوان تری گلیسرول به فرم چربی ذخیره می شوند .وجود چربی هضم این ویتامین ها می باشد . روغن های نباتی منبع مهم توكوفرول شامل ویتامین E  كاروتین ویتامین Aكه منبع مهم آنتی اكسیدانت طبیعی در بدن به شمار می رود بوده در حالی كه روغن ماهی وحیوانی منبع ویتامین D بوده و اغلب شامل میزان بالاتری اسید چرب اشباع نسبت به روغن گیاهی است . بچه ها و نوجوانان نیاز قوی به چربی و كلسترول برای رشد و تضمیم سلامتی خود دارند در سنین بالا خصوصا چربی اشباع وكلسترول مرتبط با افزایش امراض قلبی می باشد . اسیدهای چرب 12 ، 14 ، 16 سطوح چرخش پلاسما كه عامل مهم تصلی شریان است را افزایش می دهند برعكس مصرف n-3 , n-6 اسید چرب چند غیر اشباع با كاهش فشار خود مرتبط می باشد .گونه هایی از اسیدهای چرب مخصوص كه آنها را اسیدهای چرب اساسی می نامند به منظور سنتز از نو انزیم های بدن در رژیم غذایی ضروری است . دو نمونه كه برای انسانها مهم هستند عبارتند از اسید لینولئیك و اسید a لینولئیك كه اولی دارای عضو n-6 (امگا 6) و دومی n-3 (امگا 3) می باشند اسیدهای چرب با زنجیره طولانی n-3 برای مغز و شبكه چشم مهم بوده و مشخص شده كه از منابع موجود به خوبی جذب و هضم می شوند .از آنجایی كه چربی ها اغلب بخش هایی از غذاهای روزمره را شامل می شوند لذا بررسی تغذیه ای غذاهای چربی دار می تواند اهمیت چربی ها را در تغذیه بیش از پیش مشخص نماید : نكانی كه در مورد اسیدهای چرب یادآور می شویم عبارتند از :1-از همه چربی ها ممانعت نشود بعضی اسیدهای چرب در سلامتی نقش اساسی داشته و برخی در مقابل بیماری پوشش دهنده هستند .2-برخی چربی های خاص برای یك نوع بیماری پوشش دهنده ولی در بیماری دیگر ممكن است شركت كند .3- ویتامین های آنتی اكسیدانت بدون چربی در رژیم غذایی در بدن منتقل نمی شوند . و لذا این سوال مطرح می شود كه آیا رژیم غذایی با چربی كم از جذب این عوامل تغذیه ای مهم می كاهد . خوشبختانه اخیرا بانك اطلاعات تحقیقاتی ، اطلاعات تغذیه ای غذاها را ارائه كرده است . لذا در سال1990 سرویس های سلامتی انسانی را ملزم به تنظیم برچسب های تغذیه ای بر محصولات غذایی شامل موارد ذیل نمود :1-كل كالری                         2-كالری حاصل از چربی   3-كل چربییك غیر اشباع4-چربی اشباعچند غیر اشباع5-كلسترول6-سدیم (پتاسیم)7-فیبر پرهیز غذایی (قابل حل و غیر قابل حل)8-كل كربوهیدراتها9-شكرها (الكی یا سایر كربوهیدارتها)10-پروتئینC , A 11-ویتامین 12-كلسیم و آهن13-سایر ویتامین های اصلی و مواد معدنیبراساس تحقیقات انجام شده ویتامین های روغن های نباتی می تواند كمبود ویتامین B كمپلكس ، ویتامین A و كاروتین در پلاسمای خون ، ویتامین K , E را با توجه به منبع گیاهی آن جبران نماید . از سوی دیگر تحقیقات زیادی بر دانه های روغنی به عنوان یك منبع غنی پروتئنی انجام شده كه باعث مطرح شدن برای كشورهای در حال توسعه با قیمت ارزان گشته است . اوایل عرضه روغن های نیاتی مشكل طعم باعث عدم توسعه آن گردیده اما بعدها با جدا كردن عوامل طعم و بو توسعه آن رونق بسیار خوبی پیدا كرد .مرحله صمغ گیریاین مرحله منحصرا در مورد روغنهایی نظیر سویا ، آفتابگردان كه مقدار صمغ و فسفاتیدها و موم آنها زیاد است انجام می گیرد . معمولا قبل از عمل خنثی كردن ، روغن خام را با آب و اسید ضعیفی نظیر اسید فسفریك و یا سیتریك مجاور نموده و به كمك سانتریفوژ مواد مورد نظر را جدا می سازند و فسفاتیدهایی كه به این ترتیب جدا می شوند خود یك محصول فرعی و با ارزش بوده كه بعد از تصفیه قابل فروش و مصرف می باشد . بطور مثال در تصفیه روغن سویا ماده ای كه توسط سانتریفوژ از روغن مذكور توسط فاز آبی جدا می گردد لستین نامیده می شود كه یكی از فسفولیپیدها بوده و در صنایع یك امولسیفابر از آن استفاده می نماید . از مزایای این روش كه در كارخانه روغن كشی بلافاصله بعد از استخراج روغن از دانه انجام می شود ، این است كه عمل خنثی سازی سریعتر و با افت كمتری می گیرد .1-2)مرحله خنثی سازیهدف از این مرحله جدا سازی اسیدهای چرب آزاد ، مواد جامد ، مواد صمغی باقیمانده ، فسفاتیدها و قسمتی از رنگها به كمك قلیائی های قوی و یا ضعیف می باشد . در این مرحله چربیها و روغنها با افزایش درجه حرارت و با استفاده از یك قلیا خنثی شده ، و در نتیجه این عمل علاوه بر خروج مواد فوق الذكر از روغن ، تبدیل اسیدهای چرب آزاد به صابون    می باشد . صابون حاصله اكثر ناخالصیها را از روغن خارج نموده و وارد لایه آبی می نماید . بعد از این عمل روغن با آب شسته می شود .قلیایی مصرفی بطور عمده سود سوزآور و در پاره ای از موارد كربنات دو سود می باشد . روش عمل بدین ترتیب است كه روغن و چربیها را تا حدود 10 درجه بالاتر از نقطه ذوب آنها گرم نموده و سپس سود رقیق (حداكثر 20 بومه – 14%) را با آن مجاور می كنند . بنابراین شرایط عمل را طوری انتخاب می نمایند كه فقط اسیدهای چرب خنثی شوند . عمل اختلاط به كمك به همزن مكانیكی تسهیل می شود تا ذرات صابون تشكیل گردد .این فرآیند به دو روش در واحدهای صنعتی صورت می پذیرد . در روشهای قدیمی تر ، عمل در تانكهای استوانه ای آهنی با كف مخروطی و به همزمان با دور متغیر انجام شده و سود سوزآور از طریق مارپیچ سوراخ سوراخ كه در سطح بالایی تانك نصب شده به شكل دوش روی روغن پا شیده می شود .•به همزن با دور بالا عمل اختلاط را انجام داده و پس از آنكه ذرات صابون به شكل یكنواخت در تمامی محیط تشكیل شد ، دور به همزن را آهسته می كنند و درجه حرارت را تدریجا بالا می برند تا اتصال ذرات صابون به یكدیگر وتشكیل لخته های بزرگتر صابون میسر شود . سپس به همزن را متوقف كرده به مدت حدود 12-8 ساعت محیط را آرام نگه  می دارند . در این فاصله لخته های صابون به علت اختلاف وزن مخصوص از روغن جدا شده و در كف مخروطی تانك جمع آوری و روغن در قشر فوقانی جمع می شود ، آنگاه صابون حاصله را از انتهای قیف مخروط تخلیه كرده و به صابون سازی پمپ می كنند . روغنی را كه در بالا جمع شده چند بار با آب نمك می شویند تا صابون آن گرفته شود . بعد از هر شستشو مدتی روغن را  می خوابانند تا آب آن جدا شود . روغن خنثی شده را خشك كرده و به مخازن روغن خنثی شده جهت اقدامات دیگر می فرستند . این روش كه امروزه در اكثر موارد منسوخ گردیده ، روش ناپیوسته نامیده می شود .امروزه در اكثر كارخانجات مدرن عمل خنثی سازی به روش پیوسته انجام می یگرد . این عمل به این ترتیب انجام می شود كه روغن خام را در مخلوط كن با سود سوزآور با غلظت مناسب بین 20-12 بومه به مقدار لازم مخلوط كرده ، مخلوط حاصله را كه شامل گلسیرید ، صابون ، آب و ناخالصیها است از سانتریفوژ خارج می شوند ، برای گرفتن باقیمانده قلیایی و صابون از روغن بعد از عبور از سانتریفوژ اول روغن خنثی شده را یكی دوبار با آب گرم مخلوط كرده از سانتریفوژهای بعدی می گذرانند و پساب قلیایی را از یك سو و روغن شسته شده را از سوی دیگر خارج می نمایند . در انتهای خط تولید ، روغن خنثی شده ، زیر خلاء قوی وحرارت حدود یكصد درجه سانتی گراد خشك می شود . روغن خنثی شده ، خنك شده و به مخازن یا مرحله بعدی تصفیه فرستاده می شود .2-2)هیدروژناسیونهیدروژناسیون عملی است كه به كمك آن تركیبات غیر اشباع موجود در چربی تا حدودی اشباع شده و محصول نهایی نیمه جامد و فرآورده های شبیه كره روغن حیوانی بدست آید و واكنش ساده هیدروژناسیون به شرح زیر میباشد :همانطوریكه ذكر شد ، هدف از هیدروژناسیون روغن ، نشاندن H2 بر روی اتصالهای مضاعف (غیر اشباع) می باشد . در روغن مایع به علت وجود اسیدهای چرب غیر اشباع ، فساد پذیری فرآورده در مقابل عوامل فیزیكی (نظیر گرما ، نور و اكسیژن) شدید بوده و در نتیجه روغن مایع به سرعت فاسد گردیده و غیر قابل مصرف انسانی می گردد .در فرایند هیدروژناسیون روغنهای خوراكی سعی بر این است كه ابتدا تمامی اسید لینولنیك موجود با دریافت یك مولكول هیدروژن ، به لینولنیك اسید و در صورتی كه نیاز بود قسمتی از لینولنیك اسید به اولئیك اسید تبدیل شود . در صنعت روغن نباتی ، هیدروژناسیون اسیدهای اولئیك صورت نمی گیرد .در عمل هیدروژناسیون روغن ، سرعت مورد توجه قرار نمی گیرد بلكه باید شرایطی ایجاد گردد تا انتخاب صورت بگیرد و روش عمل به نحوی است كه روغن را تا به آخر هیدروژنه نمی نمایند ، چون اشباع كردن كامل زنجیر ، چربی معمولی می دهد كه دارای نقطه ذوب بالا بوده و غیر قابل هضم و نامطلوب می باشد .بنابراین هیدروژناسیون نسبی با افزودن هیدروژنه ، روغن مایع را به روغن جامد تبدیل نموده و همان طوری كه ذكر شد ، به این ترتیب نه فقط حالت فیزیكی آن را تغییر می دهیم بلكه پایداری آن را در برابر اكسیداسیون افزایش داده و رنگ روغن را نیز روشن تر می كنیم .این گونه هیدروژناسیون كه با انتخاب صورت می گیرد به نام هیدروژناسیون انتخابی   می نامند كه همان طوری كه شرح آن رفت ابتدا اسید لینولنیك با سه اتصال مضاعف به اسید لینولئیك و آن هم به اسید اولئیك با یك اتصال مضاعف تبدیل می شود . بنابراین در صنعت به طور مطلق چنین انتخابی میسر نبوده و ناگزیر قسمتی از تركیبات اشباع شده و كامل خواهند شد . تحقیق کارافرینی بسته بندی روغن نباتیطرح توجیهی بسته بندی روغن نباتیکارآفرینی بسته بندی روغن نباتیدانلود تحقیق بسته بندی روغن نباتیدانلود کارآفرینی بسته بندی روغن نباتیطرح توجیه فنی بسته بندی روغن نباتیتوجیه اقتصادی بسته بندی روغن نباتیپاورپوینت تحقیق کارآفرینی بسته بندی روغن نباتیبسته بندی روغن نباتیبسته بندیروغن نباتی

  • تحقیق مالی، بررسی لیست حقوق و دستمزد شركت زمزم

    تحقیق مالی، بررسی لیست حقوق و دستمزد شركت زمزم دریافت تحقیق مالی، بررسی لیست حقوق و دستمزد شركت زمزم هدف و انگیزه انتخاب موضوع دلیل ارائه این تحقیق و اهمین آن در این است ارائه لیست حقوق و دستمزد اگر…

  • نقشه کاربری اراضی شهرستان فردوس

    نقشه کاربری اراضی شهرستان فردوس دریافت نقشه کاربری اراضی شهرستان فردوس شیپ فایل کاربری اراضی شهرستان فردوس (واقع در استان خراسان رضوی) مشخصات سیستم تصویر Geographic Coordinate System GCS_WGS_1984 Datum D_WGS_1984 Prime Meridian Greenwich Angular Unit Degree دسته بندی جغرافیا…

  • طاق ها در معماری

    طاق ها در معماری دریافت طاق ها در معماری دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 5613 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 57 انواع طاق و قوس در معماری و نحوه رسم قیمت فایل فقط 7,700 تومان در این…

  • دانلود تحقیق سیستم کنترل ترافیک هوایی

    دانلود تحقیق سیستم کنترل ترافیک هوایی دریافت دانلود تحقیق سیستم کنترل ترافیک هوایی دسته: الکترونیک و مخابرات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 در کنترل ترافیک هواپیمایی ATCمستقر می شوند و شامل یک…

  • دانلودکارآموزی بانک 18 ص

    دانلودکارآموزی بانک 18 ص دریافت دانلودکارآموزی بانک 18 ص دانلودکارآموزی بانک 18 ص دسته بندی کارآموزی بازدید ها 18 فرمت فایل zip حجم فایل 29 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 16 8,800 تومان نام فایل : کارآموزی بانک 18 ص…

  • پاورپوینت بررسی پیشینه تهران

    پاورپوینت بررسی پیشینه تهران دریافت پاورپوینت بررسی پیشینه تهران پاورپوینت بررسی پیشینه تهران در 57 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 102 فرمت فایل ppt حجم فایل 3.865 مگا بایت تعداد…

  • سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان

    سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان دریافت سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان دسته: پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 995 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 بهداشتی درمانسازمان بهداشت جامعه ملل اداره رفاه وبارتوانی…

  • شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ملایر

    شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ملایر دریافت شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ملایر شیپ فایل مرز شهرستان ملایر (واقع در استان همدان) در جدول توصیفی این شیپ فایل موارد زیر موجود استنام شهرستانمرکز شهرستانمساحت شهرستان به کیلومترمحیط شهرستان به کیلومترمساحت…

  • پرسشنامه استاندارد دینداری سراج زاده 102 سوالی

    پرسشنامه استاندارد دینداری سراج زاده 102 سوالی دریافت پرسشنامه استاندارد دینداری سراج زاده 102 سوالی پرسشنامه استاندارد دینداری سراج زاده 102 سوالی دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 90 فرمت فایل docx حجم فایل 66 کیلو بایت تعداد صفحات فایل…

  • تحقیق فرسایش

    تحقیق فرسایش دریافت تحقیق فرسایش دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 131 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 4 نحوه شکل گیری فرآیند فرسایش فرسایش عوامل مؤثر در فرسایش عوارض سطحی ایجاد شده توسط فرسایش فرسایش در گذشته شکلهای…

  • تحقیق ناب کاربرد فناوری اطلاعات در محیط حسابداری

    تحقیق ناب کاربرد فناوری اطلاعات در محیط حسابداری دریافت تحقیق ناب کاربرد فناوری اطلاعات در محیط حسابداری تحقیق ی کاربرد فناوری اطلاعات در محیط حسابداری این تحقیق سیمیناریست که به دلیل برترین مطالعات انجام شده در دانشگاه تهران به عنوان…

  • تحقیق درباره آشنایی با دنیای ریتم موسیقی 90 صفحه

    تحقیق درباره آشنایی با دنیای ریتم موسیقی 90 صفحه دریافت تحقیق درباره آشنایی با دنیای ریتم موسیقی 90 صفحه دسته: هنر و گرافیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 112 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 90 تحقیق درباره آشنایی با…

  • بررسی جایگاه قرآن در آموزش و پرورش

    بررسی جایگاه قرآن در آموزش و پرورش دریافت بررسی جایگاه قرآن در آموزش و پرورش دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 31 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 محتوای سوره این سوره از یك نظر به پنج…

  • تاثیر هزینه ­های نمایندگی بر شاخص ­های عملکرد شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

    تاثیر هزینه ­های نمایندگی بر شاخص ­های عملکرد شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران دریافت تاثیر هزینه ­های نمایندگی بر شاخص ­های عملکرد شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران عملکرد شرکتها از اصلی­ترین عوامل موثر در…

  • پاورپوینت ایمنی محیط کار

    پاورپوینت ایمنی محیط کار دریافت پاورپوینت ایمنی محیط کار دانلود پاورپوینت با موضوع ایمنی در محیط کار دسته بندی عمومی بازدید ها 200 فرمت فایل rar حجم فایل 212 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 14 8,800 تومان در محیط های…

  • تحقیق رئیس جمهور منتخب و كیفیت سرمایه گذاری ها

    تحقیق رئیس جمهور منتخب و كیفیت سرمایه گذاری ها دریافت تحقیق رئیس جمهور منتخب و كیفیت سرمایه گذاری ها انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران را با شور و جذابیت و آزادگی و مشاركت عمومی پشت سر گذاردیم اینك…

  • از فناوری نانو برای نانو دارو : برنامه های کاربردی برای تحقیقات سرطانی

    از فناوری نانو برای نانو دارو : برنامه های کاربردی برای تحقیقات سرطانی دریافت از فناوری نانو برای نانو دارو : برنامه های کاربردی برای تحقیقات سرطانی از فناوری نانو برای نانو دارو برنامه های کاربردی برای تحقیقات سرطانی چکیده…

  • MODM براساس ارزیابی کردن مدلی برای کیفیت خدمات در اسباب های اینترنتی

    MODM براساس ارزیابی کردن مدلی برای کیفیت خدمات در اسباب های اینترنتی دریافت MODM براساس ارزیابی کردن مدلی برای کیفیت خدمات در اسباب های اینترنتی MODM براساس ارزیابی کردن مدلی برای کیفیت خدمات در اسباب های اینترنتی خلاصه اسباب های…

  • پروتکل مداخله رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی

    پروتکل مداخله رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی دریافت پروتکل مداخله رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی پروتکل مداخله رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی دارای 71 صفحه می باشد با فرمت پی دی اف تهیه شده…

  • کارآموزی صندلی مقوایی شرکت طراحان آرشیدا سازه

    کارآموزی صندلی مقوایی شرکت طراحان آرشیدا سازه دریافت کارآموزی صندلی مقوایی شرکت طراحان آرشیدا سازه دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 2534 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 52 این شرکت ، یک شرکت طراحی صنعتی…

  • پاورپوینت فصل چهارم کتاب مهندسی تاسیسات الکتریک

    پاورپوینت فصل چهارم کتاب مهندسی تاسیسات الکتریک دریافت پاورپوینت فصل چهارم کتاب مهندسی تاسیسات الکتریک پاورپوینت فصل چهارم کتاب مهندسی تاسیسات الکتریک دسته بندی برق بازدید ها 151 فرمت فایل pptx حجم فایل 858 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 27…

  • دانلود فایل آشنایی کلی با قارچ ها

    دانلود فایل آشنایی کلی با قارچ ها دریافت دانلود فایل آشنایی کلی با قارچ ها دسته: صنایع غذایی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 90 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 49 قارچدسته بندی قارچها قارچهای صدفی بذر زنی قارچ دکمه…

  • نقشه های سازه ای ساختمان مهمانسرا

    نقشه های سازه ای ساختمان مهمانسرا دریافت نقشه های سازه ای ساختمان مهمانسرا نقشه های سازه ای ساختمان مهمانسرا با كلیه جزئیات مورد نیاز دسته بندی عمران و نقشه کشی بازدید ها 315 فرمت فایل dwg حجم فایل 1.775 مگا…

  • دانلود پاورپوینت The Muscular System

    دانلود پاورپوینت The Muscular System دریافت دانلود پاورپوینت The Muscular System دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 2966 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 43 Five Golden Rules of Skeletal Muscle Activity Muscles and Body Movements §Movement is…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت از زندگی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت از زندگی دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت از زندگی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 124 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 46 مبانی نظری و پیشینه تحقیق…

  • پروژه مالی دستمال کاغذی

    پروژه مالی دستمال کاغذی دریافت پروژه مالی دستمال کاغذی دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 283 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 180 نام محصول تولیدی در این واحد نخ نیمه فاستونی می باشد محصول این واخد انواع نخ…

  • تحقیق درباره ورزش برای جوانان و نوجوانان

    تحقیق درباره ورزش برای جوانان و نوجوانان دریافت تحقیق درباره ورزش برای جوانان و نوجوانان دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 28 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 31 فایل تحقیق درباره ورزش برای جوانان و نوجوانان دارای…

  • تولید لامپهای LED

    تولید لامپهای LED دریافت تولید لامپهای LED تولید لامپهای LED دسته بندی برق بازدید ها 170 فرمت فایل pdf حجم فایل 511 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 42 15,400 تومان تولید لامپهای LED تولید لامپهای LED

  • جزوه تایپ شده، رنگی و مصور "ترجمه متون و گرامر زبان اول دبیرستان"

    جزوه تایپ شده، رنگی و مصور "ترجمه متون و گرامر زبان اول دبیرستان" دریافت جزوه تایپ شده، رنگی و مصور "ترجمه متون و گرامر زبان اول دبیرستان" دسته: زبان های خارجی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 4485 کیلوبایت…

  • پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز (با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال)

    پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز (با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال) دریافت پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز (با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال) دسته: کارآفرینی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc…

  • تحقیق شبیه سازی Opnet (ارتباط یک جفت استیشن)

    تحقیق شبیه سازی Opnet (ارتباط یک جفت استیشن) دریافت تحقیق شبیه سازی Opnet (ارتباط یک جفت استیشن) این تحقیق شبیه سازی شبکه در شبیه ساز Opnet برای برقراری ارتباط یک جفت استیشن (هاست) بصورت مستقسم با یکدیگر می باشد که…

  • تحقیق ارشد مدیریت بررسی عوامل مؤثر بر طرح تكریم ازدیدگاه ارباب رجوع در وزارت كار امور اجتماعی

    تحقیق ارشد مدیریت بررسی عوامل مؤثر بر طرح تكریم ازدیدگاه ارباب رجوع در وزارت كار امور اجتماعی دریافت تحقیق ارشد مدیریت بررسی عوامل مؤثر بر طرح تكریم ازدیدگاه ارباب رجوع در وزارت كار امور اجتماعی عنوان تحقیق بررسی عوامل مؤثر…

  • طرح مالی برآورد هزینه های یك طرح حسابداری پیمانكاری

    طرح مالی برآورد هزینه های یك طرح حسابداری پیمانكاری دریافت طرح مالی برآورد هزینه های یك طرح حسابداری پیمانكاری طرح مالی برآورد هزینه های یك طرح حسابداری پیمانكاری در 73 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی حسابداری بازدید ها 101…

  • دانلود اقدام پژوهی بررسی علل ضعف تعدادی از دانش آموزان پایه پنجم ابتدایی در درس ریاضی

    دانلود اقدام پژوهی بررسی علل ضعف تعدادی از دانش آموزان پایه پنجم ابتدایی در درس ریاضی دریافت دانلود اقدام پژوهی بررسی علل ضعف تعدادی از دانش آموزان پایه پنجم ابتدایی در درس ریاضی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1…

  • اتخاذ نوآوری های حسابداری مدیریت: سازگاری فرهنگ سازمانی و درک نتایج

    اتخاذ نوآوری های حسابداری مدیریت: سازگاری فرهنگ سازمانی و درک نتایج دریافت اتخاذ نوآوری های حسابداری مدیریت: سازگاری فرهنگ سازمانی و درک نتایج دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 837 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 اگر چه…