تحقیق کارآفرینی كنسرو سازی

تحقیق کارآفرینی كنسرو سازی

دریافت

تحقیق کارآفرینی كنسرو سازی تحقیق کارآفرینی كنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها

26
فرمت فایل

doc
حجم فایل

48 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

58

8,800 تومان
تحقیق کارآفرینی كنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان                                                                                       صفحه فصل اول: كلیات1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی..3ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی..4ـ1ـ نشانه گذاری..5ـ1ـ مصارف عمده محصول..6ـ1ـ ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و بازار فروش….7ـ1ـ قیمت فروش….فصل دوم بررسی های فنی1ـ2ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید.1ـ1ـ2ـ اصول كلی و عملی فرآیند تولید:2ـ2ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های كنترل كیفیت..1ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت مواد اولیه:2ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت حین فرآیند:3ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت محصول و بسته بندی..3ـ2ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:4ـ2ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید.5ـ2ـ موازنه جرم و انرژی..6ـ2ـ بررسی تأسیسات عمومی كارخانه.7ـ2ـ بررسی نیروی انسانی..8ـ2ـ زمین و زیر بنا1ـ8ـ2ـ مساحت سالن تولید:2ـ8ـ2ـ مساحت انبارها :3ـ8ـ2ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه:4ـ8ـ2ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی:فصل سوم: محاسبات اقتصادی1ـ3ـ سرمایه ثابت …………………………………………………………………………………….2ـ3ـ سرمایه در گردش ……………………………………………………………………………3ـ3ـ هزینه ثابت تولید………………………………………………………………………………..4ـ3ـ هزینه متغیر تولید ……………………………………………………………………………..محاسبات قیمت تمام شده…………………………………………………………………………..محاسبات قیمت فروش……………………………………………………………………………….1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خاملوبیا چیتی:برای تهیه كنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده باشند.محتویات موجود در 100 گرم لوبیا چیتی عبارتند از :كالری: 338            پروتئین: 6/22        چربی: 6/1    كربوهیدرات:9/55نخود سبز:گونه های نخود سبزPisum sativum بدو صورت برای تولید كنسرو مورد استفاده قرار می گیرد یكی نخود سبز یا در واقع نخود نارس كه دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و دیگری نخود رسیده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسیده است. برای داشتن محصول با كیفیت بالا باید از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.محتویات موجود در 100 گرم نخود سبز عبارتند از:كاری: 91     پروتئین 7     چربی: 4/0    كربوهیدرات: 15 2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدیكنسرو لوبیا چیتیتعاریف:عبارتست از لوبیا چیتی  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگی و كمی نمك كه در ظروف فلزی غیر قابل نفوذ بسته بندی می گردد. در صورتی علاوه بر لوبیا چیتی و سس گوجه فرنگی و روغن مواد غذایی دیگری نظیر شكر، آبلیمو، پیاز، سیر، نشاسته، سبزی، ‌ادویه و نمك به آن افزوده می گردد.رنگ:منظور از رنگ لوبیا چیتی كنسرو شده رنگ ظاهری لوبیا چیتی است كه پس از ریخته شدن و نگاهداری در سس گوجه فرنگی به خود می گیرد و معمولا بین قرمز مایل به زرد روشن تا رنگ طبیعی سس گوجه متغیر است.طعم و بو:منظور از طعم و بوی كنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی مخلوطی از دو حس چشائی و بویایی در مورد لوبیا چیتی پخته و سس گوجه فرنگی است.كیفیت پخت:منظور از كیفیت پخت تأثیر میزان پخت بر روی بافت لوبیا چیتی است.وزن آبكش شده:عبارتست از نسبت لوبیا چیتی موجود در قوطی به وزن كل محتوی قوطیپری:منظور از پری نسبت حجم محتوی كنسرو (به وسیله لوبیا و سس گوجه) پر به حجم كلی قوطی.PH:عبارتست از لوگاریتم غلظت یون H+نمك:نمك طعام یا تركیب كلرورسدیم مورد استفاده در صنایع غذاییشكر:ساكارز متبلورروغن:منظور از روغن انواع اسیدهای چرب اشباع نشده خوراكی كه منشأ گیاهی داشته و در حرارت معمولی به صورت مایع است.فلزات محتوی:منظور از فلزات محتوی وجود احتمالی فلزاتی كه ورود آن در مواد غذایی در حین عمل آوری یا نگهداری به وسیله ابزار تولید و مواد اولیه و قوطی امكان دارد.حشرات:منظور از حشرات بندپایان شش پائی كه بعضی از گونه های آنها به محصولات كشاورزی در صحرا یا انبار حمله كرده و موجب خسارت می شود.مواد خارجی:هر گونه ماده ای كه به غیر از مواد كنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه باشد مانند: شن ـ خاك ـ‌ قطعات گیاهی .حشرات:هیچگونه حشره ای (تخم ،‌ لارو ، فیره، و یا قطعات بدوه حشره كه با چشم غیر مسلح دیده شود) نباید باشد.مواد خارجی: (شن و خاك و قطعات گیاهی)باید عاری از شن و خاك باشد.باید حتی المقدور عاری از قطعات گیاهی و در صورت وجود مقدار آن نباید از یك قطعه در 500 گرم تجاوز كند.H: بسته بندی و نشانه گذاریاز نقطه نظر جنس ظرف ـ پوشش داخلی ـ‌ اندازه (ظروف غیر قابل نفوذ و نگهداری مواد غذایی) و ویژگی های لاك مصرفی.كنسرو و نخود سبز:تعاریف و اصلاحاتمحصولی كه از دانه نخود سبز سالم دارای مشخصات خانواده Iequmineusse و گونه Pisum sativum كه در آب حاوی افزودنی های مجاز استاندارد تحت فرآیند حرارتی مكفی (استریفراسیون تجارتی) تهیه می گردد به نحوی كه باعث نابودی اسپور كلستریدیوم بوتولینوم گردیده و از هر نوع فساد در شرایط قوی و با روشهای صحیح انبارداری جلوگیری نماید.رنگ:منظور از رنگ، رنگ ظاهری نخود سبزی است كه بس از پخته شدن در آب حاوی افزودنی های مجاز به خود می گیرد.طعم و بو :طعم و بوی نخود سبز پخته شده به همراه تركیبات افزودنی.نمك:نمك طعام یا كلرور سدیم مورد استفاده در صنایع غذایی می باشد كه باید با استاندارد می به شماره 26 مطابقت كند.وزن آبكش:عبارتست از وزن نخود سبز موجود در قوطی به وزن كل محتوای آن.شكر:ساكارز مورد مصرف كه باید استاندارد 69/1 داشته باشد.اطلاح كلسیم:كلرور كلسیم، لاكتات كلسیم، و یاگلوكونات كلسیم كه جهت استحكام بافت نخود سبز می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.باقیمانده سموم دفع آفات نباتی:منظور باقی مانده سمومی است كه جهت دفع آفات كشاورزی استفاده می شود.جانداران میكروسكوپی:منظور از جانداران میكروسكوپی و یاحاگ آنست كه وجود آن باعث فساد یا آلودگی كنسور نخود سبز می شود.نخودهای كم آسیب دیده:شامل نخودهایی كه كمی كك دار و یا خالدار باشند.نخودهای زیادی آسیب دیده:به نخودهای تغییر رنگ داده و خالدار و یا سایر آسیب دیدگی ها مانند كرم خوردگی (تا اندازه ای كه ظاهر گردد) كه كیفیت آن به طرز محسوسی كاهش یابد.نخودهای خورد شده:نخودهای جدا شده یا تك لپه شده ، له شده ، شكسته واز پوست جدا شده را شامل می شود. (نخودهایی كه سالمند و فقط پوست ندارند شامل این قانون نیستند). وزن كل: 500 گرم .وزن خالص: 10 430 گرم       وزن آبكش : 60 درصدنام و نشان سازنده: شركت كشت و صنعت شاداب خراسان (سهامی خاص)آدرس: مشهد ـ كیلومتر 12 جاده قدیم قوچانپروانه ساخت: 4774 ساخت ایرانپروانه بهره برداری: 619-2/925/5/1/دتاریخ تولید: 19/10/84     ساعت : 44: 14تاریخ انقضاء 24 ماه پس از تولیدنام محصول: كنسرو نخود فرنگیتركیبات محصول: نخود فرنگی ـ آب ـ نمك طعام.وزن كل : 500 گرموزن خالص: 10 430 گرم .               وزن آبكش: 60 درصدنام و نشان سازنده:شركت كشت و صنعت شاداب خراسان (سهامی خاص)آدرس: مشهد ـ كیلومتر 12 جاده قدیم قوچانپروانه ساخت: 280 ساخت ایرانپروانه بهره برداری: 619-2/925/5/1/دتاریخ تولید: 24/2/84تاریخ انقضاء: 24 ماه پس از تولید 5ـ1ـ مصارف عمده محصولكنسرو لوبیا چیتی به طور مستقیم می تواند مورد استفاده قرار گیرد و از مصارف غیر مستقیم آن در تركیب با مواد دیگر و در انواع غلافها مورد استفاده قرار گیرد.كنسرو نخود فرنگی در تهیه سالاد الویه ـ سوپ و … به طور غیر مستقیم می تواند مورد استفاده قرار گیرد. 6ـ1ـ ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و بازار فروشدر حال حاضر این كنسروها جهت مصرف داخلی توسط واحدهای موجود در داخل كشور تولید می گردند و بنابراین واردات وجود ندارد همچنین تاكنون با توجه به عدم رعایت استانداردهای بین المللی این محصول صادر نشده است.راندمان فیزیكی :با توجه به ساعت كاركرد تولید و تعداد كارگر و دستگاه متفاوت است ولی معمولا 80 درصد تعیین می شود.كنسرو نخود فرنگیویژگی های مواد اولیه:نخود فرنگی : دانه های درشت ( بدون پوسیدگی وسالم و بدون آفت انتخاب می شود.نمك: نمك تایید شده توسط اداره نظارت، سفید و درجه خلوص 99 درصد.آب : از لحاظ بار میكروبی مورد تأیید اداره بهداشت ـ تصفیه شده با كلر و اشعه uvروش نمونه برداری:به صورت رندوم از چند كیسه از نقاط مختلف بار ارسالیآزمایشات:آزمایش نخود فرنگی: میزان دان دهی غلاف های نخود فرنگی با بررسی پوسیدگی یا نارس بودن نخود فرنگی واندازه نخودها بررسی می شود.آزمایش آب:بررسی TOC , BOD آب كه توسط اداره بهداشت انجام می گیرد.2ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت حین فرآیند:كنسرو لوبیا چیتیكنترل ها به دو دسته تقسیم می شوند:1ـ كنترل كمی: كنترل وزن قوطی ـ میزان افزودن سس ـ زمان اتوكلاو ـ زمان بلانچ ـ دمای تونل سرد كن ـ دمای اتوكلاو و …2ـ كنترل كیفی : مانند كنترل میزان پخت لوبیا ـ غلظت سس ـ میزان سرخ شدن پیاز و ….نمونه برداری :هر 30 دقیقه یكبار انجام می شود.تمامی دستگاهها در تولید محصول نهائی موثرند ولی مهمترین آنها دیگ های پخت محصول نهایی (اتوكلاو) و دستگاه دربندی است.كنترل دربندی:اگر دربندی درست انجام نشود آلودگی ثانویه ایجاد می شود كه باعث فساد كنسرو می گردد. برای كنترل این قسمت از تست باد استفاده می شود این قسمت بدین صورت است كه توسط كمپرسور داخل قوط كنسرو باد دمیده می شود و سپس قوطی در ظرف آب گذاشته می شود اگر حباب هوا به وجود آمد در قوطی نشتی دارد و دربندی درست انجام نشده است.كنترل اتوكلاو:برای كنترل دما و زمان و فشار اتوكلاو از برچسبهای به نام معرفهای استریلیزاسیون می توان استفاده كرد كه این معرفها دارای خطوط زرد رنگی هستند كه وقتی دما و فشار در اتوكلاو به حد مناسب رسید به رنگ قهوه ای در می آیند.اگر فرآیند حرارتی به درستی صورت نگیرد فساد میكروبی ایجاد شده و در زمان نگهداری كنسرو باعث تورم در قوطی می شود.كنسرو نخود فرنگی:در تمام مراحل كنترل دما ـ فشار و زمان انجام می شود.كنترل به دو دسته تقسیم می شوند:1ـ كنترل كمی : كنترل وزن قوطی ـ زمان بلانچ ـ زبان بلانچ ـ زمان اتوكلاو ـ دمای تونل سردكن و دمای اتوكلاو . …2ـ كنترل كیفی: میزان پخت نخود فرنگی ـ غلظت آب نمك ـ رنگ آب نمك و …نمونه برداری :هر 30 دقیقه یكبار در شرایط عادی انجام می شود.تمامی دستگاهها در تولید محصول نهائی موثرند ولی مهمترین آنها اتوكلاو و دستگاه دربندی است كه شرح آن در قسمت كنسرو لوبیا چیتی آمده است. تحقیق کارافرینی كنسرو سازیطرح توجیهی كنسرو سازیکارآفرینی كنسرو سازیدانلود تحقیق كنسرو سازیدانلود کارآفرینی كنسرو سازیطرح توجیه فنی كنسرو سازیتوجیه اقتصادی كنسرو سازیكنسرو سازی

  • دانلود لیبل عرق نعناع دو آتیشه (نعناء) لایه باز

    دانلود لیبل عرق نعناع دو آتیشه (نعناء) لایه باز دریافت دانلود لیبل عرق نعناع دو آتیشه (نعناء) لایه باز دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1280 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 عرق…

  • پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

    پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی دریافت پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی دسته: صنایع غذایی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1035 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 38 پاورپوینت…

  • گزارش کار آموزی - امور مالی شرکت توزیع نیروی برق مشهد

    گزارش کار آموزی - امور مالی شرکت توزیع نیروی برق مشهد دریافت گزارش کار آموزی - امور مالی شرکت توزیع نیروی برق مشهد دسته: برق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 41 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 14 شركت توزیع…

  • دانلود تعاریف و تنظیم داده های آماری 47 ص

    دانلود تعاریف و تنظیم داده های آماری 47 ص دریافت دانلود تعاریف و تنظیم داده های آماری 47 ص دسته: آمار بازدید: 3 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 154 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 62 دانلود تعاریف و تنظیم داده های…

  • دانلود پاورپوینت تبلیغات اسلامی و دینی

    دانلود پاورپوینت تبلیغات اسلامی و دینی دریافت دانلود پاورپوینت تبلیغات اسلامی و دینی دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 276 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 فایل پاورپوینت با موضوع تبلیغات اسلامی و دینی در حجم 40…

  • مبانی نظری وپیشینه پژوهش درباره روش تحلیل پوشش داده ها

    مبانی نظری وپیشینه پژوهش درباره روش تحلیل پوشش داده ها دریافت مبانی نظری وپیشینه پژوهش درباره روش تحلیل پوشش داده ها دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 599 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 مبانی نظری وپیشینه…

  • برنامه ریزی و طراحی تمرین در ورزش

    برنامه ریزی و طراحی تمرین در ورزش دریافت برنامه ریزی و طراحی تمرین در ورزش دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 175 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 36 برنامه ریزی طراحی تمرین ویژگیهای تمرین فاکتور های آمادگی…

  • تحقیق بررسی كنوانسیون رفع همه اشكال تبعیض علیه زنان و موارد نقض آن با قوانین اسلامی

    تحقیق بررسی كنوانسیون رفع همه اشكال تبعیض علیه زنان و موارد نقض آن با قوانین اسلامی دریافت تحقیق بررسی كنوانسیون رفع همه اشكال تبعیض علیه زنان و موارد نقض آن با قوانین اسلامی این تحقیق در 215 صفحه و با…

  • پاورپوینت اقتصاد خرد

    پاورپوینت اقتصاد خرد دریافت پاورپوینت اقتصاد خرد دسته: اقتصاد بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 369 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 دانلود پاورپوینت اقتصاد خرد بررسی اقتصاد خرد پاورپوینت جامع و کامل اقتصاد خرد کاملترین پاورپوینت اقتصاد خرد پکیج…

  • دانلود سازمان 77 ص

    دانلود سازمان 77 ص دریافت دانلود سازمان 77 ص دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 448 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 66 دانلود سازمان 77 ص تحقیق سازمان 77 ص مقاله سازمان 77 ص سازمان 77 ص…

  • تاثیر علوم تجربی مسلمین بر دانشمندان غرب

    تاثیر علوم تجربی مسلمین بر دانشمندان غرب دریافت تاثیر علوم تجربی مسلمین بر دانشمندان غرب دستاوردهای نخبگان و دانشمندان مسلمان ایرانی در تولید علم در جهان طی چندین قرن، که هر یک در رشته مربوطه خود سرآمد دوران بودند، علم…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نوشتن(فصل دوم تحقیق)

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نوشتن(فصل دوم تحقیق) دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق نوشتن(فصل دوم تحقیق) مبانی نظری و پیشینه تحقیق نوشتن(فصل دوم تحقیق) دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 125 فرمت فایل docx حجم فایل 41 کیلو بایت…

  • ارزشیابی مستمر ریاضی ششم دبستان مهر 95 نوبت اول

    ارزشیابی مستمر ریاضی ششم دبستان مهر 95 نوبت اول دریافت ارزشیابی مستمر ریاضی ششم دبستان مهر 95 نوبت اول دسته: نمونه سوالات بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 1334 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 4 ارزشیابی مستمر ریاضی ششم دبستان…

  • زمین شناسی و پراكندگی آلونیت در ایران و جهان

    زمین شناسی و پراكندگی آلونیت در ایران و جهان دریافت زمین شناسی و پراكندگی آلونیت در ایران و جهان دسته: زمین شناسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 140 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 94 از قرون و اعصار گذشته…

  • بررسی روشهای نوین اجرای سدهای خاکی وبررسی آن ها

    بررسی روشهای نوین اجرای سدهای خاکی وبررسی آن ها دریافت بررسی روشهای نوین اجرای سدهای خاکی وبررسی آن ها سدهای خاکی دسته بندی عمران و نقشه کشی بازدید ها 176 فرمت فایل pdf حجم فایل 9.597 مگا بایت تعداد صفحات…

  • ارزیابی تعالی سازمانی بیمارستان ارس شهرستان پارس آباد بر اساس مدل EFQM

    ارزیابی تعالی سازمانی بیمارستان ارس شهرستان پارس آباد بر اساس مدل EFQM دریافت ارزیابی تعالی سازمانی بیمارستان ارس شهرستان پارس آباد بر اساس مدل EFQM ارزیابی تعالی سازمانی بیمارستان ارس شهرستان پارس آباد بر اساس مدل EFQM دسته بندی مدیریت…

  • جواب تمرینات Touchstone Workbook 1

    جواب تمرینات Touchstone Workbook 1 دریافت جواب تمرینات Touchstone Workbook 1 دسته: زبان های خارجی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 8849 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 9 جواب تمرینات Touchstone Workbook 1 قیمت فایل فقط 9,900 تومان پاسخ به…

  • پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت وسنگ شكن

    پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت وسنگ شكن دریافت پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت وسنگ شكن دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 2395 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 ظرفیت تولیدی كارخانه طبق پروانه بهره برداری به میزان 120…

  • دانلود پاورپوینت سیستم گرایان در مدیریت

    دانلود پاورپوینت سیستم گرایان در مدیریت دریافت دانلود پاورپوینت سیستم گرایان در مدیریت دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 167 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 مدیریت سیستم گرایان در مدیریت عناصر مشترک سیستم هاطبقه بندی انواع سیستم…

  • پاورپوینت رویکردهای قدیمی و نو توسعه

    پاورپوینت رویکردهای قدیمی و نو توسعه دریافت پاورپوینت رویکردهای قدیمی و نو توسعه دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 557 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 26 دانلود پاورپوینت با موضوع رویکردهای قدیمی و نو توسعه، در قالب…

  • اصول کار سازمان های یادگیرنده

    اصول کار سازمان های یادگیرنده دریافت اصول کار سازمان های یادگیرنده دسته: مدیریت بازدید: 2 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 796 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 45 سازمان یادگیرنده سازمانی است که با ایجاد ساختارها و استراتژی ها به ارتقای یادگیری…

  • مقاله آموزشی زندگی نامه جلال آل احمد

    مقاله آموزشی زندگی نامه جلال آل احمد دریافت مقاله آموزشی زندگی نامه جلال آل احمد فرمت فایل DOC مایکروسافت ورد داکیومنت ( قابل ویرایش )چکیدهجلال آل احمد در شمارة نوروز 1324 مجلة سخن داستانی به چاپ رسید كه تولد نویسنده‌ای…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق شخصیت و رفتارهای شهروندی سازمانی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق شخصیت و رفتارهای شهروندی سازمانی دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق شخصیت و رفتارهای شهروندی سازمانی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 102 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 76 کلمه شخصیت در انگلیسی…

  • آرتمیا

    آرتمیا دریافت آرتمیا دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 9355 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 آرتمیا یكی از انواع مهم و نسبتاً گسترده سخت پوستان است كه آبهای نسبتاً شور تا آبهای خیلی شور كه…

  • پاورپوینت حل معادلات بازگشتی

    پاورپوینت حل معادلات بازگشتی دریافت پاورپوینت حل معادلات بازگشتی دسته: ریاضی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 69 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 حل معادلات بازگشتیاستقرا معادله شاخص تغییر متغیر جایگزینی قضیه اصلی مرتبه زمانی قیمت فایل فقط 9,900…

  • دانلود کار آموزی شرکت تولیدی رضا نخ مشهد 137 ص

    دانلود کار آموزی شرکت تولیدی رضا نخ مشهد 137 ص دریافت دانلود کار آموزی شرکت تولیدی رضا نخ مشهد 137 ص دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 3240 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 147 دانلود…

  • پرسشنامه مقیاس عزت نفس روزنبرگ

    پرسشنامه مقیاس عزت نفس روزنبرگ دریافت پرسشنامه مقیاس عزت نفس روزنبرگ پرسشنامه مقیاس عزت نفس روزنبرگ دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 321 فرمت فایل docx حجم فایل 9 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 3 8,250 تومان  پرسشنامه مقیاس عزت…

  • پاورپوینت استانداردها و الگوهای مصرف

    پاورپوینت استانداردها و الگوهای مصرف دریافت پاورپوینت استانداردها و الگوهای مصرف دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1304 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 124 دانلود پاورپوینت با موضوع استانداردها و الگوهای مصرف، در قالب ppt و در 124…

  • طراحی کارت ویزیت لایه بازustore2

    طراحی کارت ویزیت لایه بازustore2 دریافت طراحی کارت ویزیت لایه بازustore2 این مجموعه کارت ویزیتها شامل 5 فایل لایه باز کارت ویزیت زیبا و قابل استفاده در فتوشاپ می باشد دسته بندی فایل های لایه باز بازدید ها 2,146 فرمت…

  • عوامل پیشرفت فرد و جامعه

    عوامل پیشرفت فرد و جامعه دریافت عوامل پیشرفت فرد و جامعه دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 233 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 داشتن انگیزه و نیت صحیح و ارائه برنامه هاى عملى و وفادار ماندن…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع رضایت زناشویی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع رضایت زناشویی دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع رضایت زناشویی مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع رضایت زناشویی مناسب برای پژوهشگران علوم تربیتی و روانشناسی دارای منابع کامل فارسی و…

  • تحقیق شگفتیهای موجود در ادیان و آیین های مختلف

    تحقیق شگفتیهای موجود در ادیان و آیین های مختلف دریافت تحقیق شگفتیهای موجود در ادیان و آیین های مختلف این تحقیق طبق فرمت دانشگاهی و به صورت منظم و کامل و مطالب خوب تنظیم شده استدر قسمت توضیحات میتوانید فهرست…

  • چگونه با ترغیب همکارانم در استفاده از روش تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات اختلالات یادگیری دیسلکسی را حل كنم

    چگونه با ترغیب همکارانم در استفاده از روش تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات اختلالات یادگیری دیسلکسی را حل كنم دریافت چگونه با ترغیب همکارانم در استفاده از روش تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات اختلالات یادگیری دیسلکسی را حل كنم دسته:…

  • گزارش کارآموزی ساختمان2

    گزارش کارآموزی ساختمان2 دریافت گزارش کارآموزی ساختمان2 دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 گزارش کارآموزی ساختمان2 قیمت فایل فقط 9,900 تومان فهرست عنوان صفحه فصل اول: آشنایی كای با مكان كارآموزی…

  • مقاله پرورش خلاقیت کودکان

    مقاله پرورش خلاقیت کودکان دریافت مقاله پرورش خلاقیت کودکان دسته: آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 102 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 55 مقاله پرورش خلاقیت کودکان قیمت فایل فقط 5,500 تومان فهرست مطالب.. 2 مقدمه :.. 4 توصیه…