تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ

تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ

دریافت

تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ در 22 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها

14
فرمت فایل

doc
حجم فایل

41 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

22

8,800 تومان
تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار  تولید گوشت شتر مرغ در 22 صفحه ورد قابل ویرایش شرح کسب و کارتهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و… که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با قیمت ارزان و هم به سادگی به آن دست یابند هم از خاصیت هایی که دارد بتوانند استفاده کنند و هدف از این طرح این است که مردم بتوانند از گوشت هایی که بدنشان به ویتامین ها و پروتئین هایش نیاز دارد استفاده کنند و به سادگی به آن دست یابد.الف) چشم انداز: ما می خواهیم عرضه کننده گوشت شترمرغ به بازار شویم و از این طریق همه بتوانند استفاده کنند با قیمت مناسب و دسترسی آسانمأموریت: این است که مشتریان بتوانند از این کنسرو را با قیمت کم خوشمزه و آسان و کاملاً سالم و بهداشتی بهره مند شود.ب) بازار هدف و مشتریان بالقوهمشتریان چه کسانی هستند؟ مشتریان تمام افراد جامعه هستند که می خواهند از این محصول استفاده کنند.چرا در یک بازار رقابت محصول شما را می خرند؟ چون محصول در بازار نیست و هم سالم بهداشتی قیمت مناسب و هم محصولیست که مشتریان شاید نتوانند آن را به راحتی پیدا کنند.ویژگی منحصر به فرد محصول شما چیست؟ اینکه برای اولین بار در بازارست و مردم میل دارند که چنین محصولی را استفاده کنند اما به دلیل گران بودن و یا عدم دسترسی نتوانسته اند آن را تهیه کنند ولی الان با قیمت مناسب و دسترسی آسان به دست می آورند.رقبا: رقبا کسانی هستند که از آمدن این محصول به بازار سعی می کنند محصول را بد نشان دهند و یا محصول خود را بیشتر در بازار توسعه دهند تا محصول آنها در نظر مردم بیشتر شود و فروش محصول خود را در بازار افزایش دهند و این محصول روند رشد بسیار خوب و رشد آن در بازار بسیار زیاد است چون یک محصول منحصر به فرد است و جز یکی از محصولاتی است که مردم تا حالا از آن استفاده نکرده اند.قیمت گذاریاستراتژی خود را جهت تعیین قیمت نهایی محصولات بیان نماید به هزینه های عده ای که تولید محصول شما را تحت تأثیر قرار می دهدقیمت گذاری یک کالا و یا خدمت تابعی است از:نیروی کار مستقیم: تعداد کارگران، هزینه های مالی، هزینه های تهیه ماشین آلات و تجهیزاتمواد اولیه: 1- گوشت شترمرغ 200 گرم? 2600 تومان. قیمت هر قوطی= 50 تومان- مواد افزودنی= 100 تومانسربار و یا هزینه های غیرمستقیم تولید: هزینه های متفرقه مثل حقوق کارمندان و کارگران، حمل و نقل= 200قیمت تمام شده= 2950 تومان+ 10? سود که می شود 295= قیمت کلی فروش 3245 تومانقیتمی که کالا دست مشتری می رسد 3245 + 20? سود= 3894 = {649}محاسبه قیمت تمام شده و قیمت گذاری خرده فروشی- موضع گیری رقابتی= در صورت پیداشدن رقیب سود کارخانه به 7 درصد کاهش پیدا خواهد کرد و برای کاهش قیمت و افزایش کیفیت کالا هزینه خواهد شد و پس از جذب مشتری بیشتر قیمت و میزان سود به همان حالت اول برمی گردد و چنانچه رقیبی از نظر قیمت و کیفیت وجود نداشت سود شرکت تا 13 درصد افزایش خواهد یافت که از قیمت نهایی تامین خواهد شد و بخشی از آن برای افزایش بازدهی به حقوق و مزایای کارمندان و کارگران افزوده می شود و در صورت صادر شدن محصولات به نقاط دیگر هزینه ی حمل و نقل به قیمت تمام شده افزوده می شود.قیمت گذاری کمتر از رقبا= در صورتی که کمتر از رقبا قیمت گذاری شود اگر محصول از نظر کیفیت خوب باشد مشتری زیاد می شود و در این حالت قیمت کمتر از رقبا 10? خواهد بود.قیمت گذاری بالاتر از رقبا= 5? بالاتر از رقبا خواهد بود. برای محصولات با کیفیت می توان چند قیمت گذاشت.آیا بازار هدف شما نسبت به قیمت حساس است؟ بلهارزش مورد نظر مشتریان شما چیست آن قیمت نشان دهنده ی ارزش درک شده محصول شماست؟ بلهما این محصول را به مشتری ساخته ایم تا او *** استفاده کند و از آن خوشش بیاید و دوباره سراغ این محصول بیاید پس در این جا ارزش مشتری خیلی زیاد است چون این محصول مال مشتری ست و هدف ما جلب نظر مشتری است.آیا شما مبنای ** برای تحقیقات خود در فروش مداوم، خرده فروشی، توزیع، حجم فروش دارد.وقتی یک کارخانه یا یک محصول جدید ساخته می شود هدف از آن فروش و عرضه آن است و باید نقطه مشخصی برای فروش مداوم و خرده فروشی و حتی توزیع داشته باشیم اگر محصول در تمام دوره های سال ساخته شود فروش مداوم داریم خرده فروشی هم یکی از روشهای فروش و توزیع کالاستتوزیع و حجم فروش هم باید مشخص باشد.ما می خواهیم در هنگام شروع کار محصول خود را به بازارها و فروشگاه های کوچک بفرستیم و بعد قیمت آن و فروش آن را زیاد کنیم ما در بدو کار به دنبال افزایش قیمت یا کل قیمت تمام شده *** پس قیمت در بدو کار اهمیت ندارد مهم جلب نظر مشتری و اینکه مشتری و مصرف کننده چقدر از این محصول خوشش می آید از آن استفاده می کند. پس هدف جلب مشتری است.شرح منابع انسانی1- سوابق کاری افراد در زمینه کسب و کار مربوطه: افراد باید سوابق کاری در این زمینه داشته باشند هر چقدر این سابقه کم باشد اما باید یک *** مربوط به کارخانه، دستگاه ها، تجهیزات و… داشته باشد زیرا سابقه افراد نقش مهمی در کار آنها دارد.2- سوابق تحصیلی، آموزشی و مهارت های افراد: تحصیلات افراد زیاد مد نظر نیست و بیشتر سوابق افراد مهم است البته باید افراد تحصیل کرده هم در کارخانه برای نظارت و کیفیت و کمیت محصول وجود داشته باشد مهارت افراد در زمینه های مختلف خیلی مهم است و خیلی می تواند در شرکت کمک کند.آموزش اگر افراد هیچ اطلاع یا مهارت و یا تحصیلات نداشته باشد باید به آنها در مورد کار آموزشهای لازم را داد.4- تجهیزات:مشخصات ظاهریرنگ: گوشت شترمرغ قرمز و طعم آن بیشتر گاو است ولی گوشت طیور (شترمرغ) دارای بوی فیبر کوتاه است.طعم: گوشت شترمرغ از هر گوشت دیگری هضمش راحت تر است به علت ترد بودن و زودپز بودن آن و تقریبا 3/2 درصد گوشت شترمرغ قابل خوردن است.گوشت شترمرغ به عنوان یک منبع پروتئینی حیوانی در رژیم غذایی انسان دارای چربی کم پروتئین مناسب کلسترول پائین آهن زیاد می باشد همانگونه که در جدول شمره 1 مشاهده می شود چربی کربوهیدرات، پتاسیم، کلسیم و آهن به ترتیب 12/2، 14، 1>، 320 ، 14، 2/1 گرم به ازای هر صد گرم گوشت و میزان منیزیم و فسفر به ترتیب 25 و 160 میلی گرم در هر 100 گرم گوشت شترمرغ است. اگر مقدار چربی و کلسترون را در جدول شماره 2 مشاهده کنید متوجه خواهید شد که گوشت شترمرغ بدون تردید گوشت برتر است و ارزش سلامتی برای قلب و سیستم گردش خون را دارد. در جدول 2 گوشت شترمرغ در مقایسه با گوشت گاو و مرغ به ترتیب 61? و 50? چربی کمتری دارد همان گونه که در جدول شماره 2 مشاهده می شود میزان کلسترول آن نسبت به گوشت گاو، مرغ، خوک و گوسفند کمتر می باشد میزان کالری کمتر نسبت به گوشت گاو، مرغ، گوسفند، بوقلمون و خوک دارد مقدار آهن گوشت شترمرغ نسبت به گوشت های دیگر بیشتر است. میزان اسید نوکلئیک که بدن انسان قادر به ساخت آن نمی باشد ولی برای متابولیسم بسیار ضروری است در گوشت شترمرغ خیلی بالاست در عین حال میزان کلسترول آن پائین است گوشت شترمرغ در مقایسه با گوشت های دیگر میزان بالایی از عناصر کمیاب مانند روی و منیزیم را دارد این گوشت نیازبدن به ویتامین نیاسین را تأمین کرده و نسبت به سایر گوشت ها مقادیر بیشتری ویتامین D , A که دیگر گوشت ها فاقد آن هستند، علاوه بر آن ویتامین B2 , B1 تأمین می کند.و در نهایت گوشت شترمرغ مشکل بیماری جنون گاوی را ندارد.ارزش غذایییک آزمایش 28 روزه با 28 نفر در دانشگاه تکزاس طراحی شده برای زنها از رژیم غذایی با 1500 کالری و برای مردها با 2000 کالری توسط متخصصین استفاده شد و تست خون نیز توسط پزشک متخصص انجام شد در این آزمایش گوشت قرمز برتر (شترمرغ) در وعده غذایی استفاده شد در پایان آزمایش مشاهده شد که زنها به میانگین 6/1? پوند و مردها 14/16? پوند کم کردند و سطح کلسترول نیز به پائین تر از مقدار آن قبل از شروع آزمایش بود.با توجه به ارزش بالای گوشت شترمرغ این گوشت برای ورزشکاران و به طور کلی برای تمام کسانی که مجبور به انجام فعالیت های بسیار طولانی هستند و نیز برای افراد در دوره ی نقاهت توصیه می شود در بسیاری کشورهای اروپایی جریان قلب برای بیمارانشان قبل و بعد یا به عنوان پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی توصیه می شود.اصول کلی کنسروسازیانتخاب مواد اولیه: در بعضی از دامداریها گاهی برایرشد سریع از هورمون استفاده می کند که باید در حد مجاز باشد و یا برای درمان بیماری های دامی از داروها و آنتی بیوتیک ها استفاده می کنند که تا چند روز پس از درمان مقدار آنها در اندامها و فرآورده های دامی زیاد است و می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیاندازد و یا تغییرات نامطلوبی در کیفیت فرآورده ها نهایی ایجاد کند که باید از بین برد.نگهداری: پس از ذبح دام باید آن را در آب نمک قرار داد و در زمان انجماد مقداری آب روی آن پاشید باید در دمای ثابت نگهداری شود و از تغییرات نوسانات دما و افت ولتاژ قطع و وصل جریان جلوگیری کرد.ارزیابی: بو: باید دارای بوی طبیعی دام باشد و بوی خرابی ندهد رنگش باید قرمز و بافت مناسب داشته باشد پوست باید دارای رنگ طبیعی (مایل به قرمز) باشد. PH: باید خنثی یا کمی اسیدی باشد.آماده کردن برای فرآیند: باید استخوان ها جدا شده و گوشت ها به قطعات یکنواخت درآیند برای این منظور از برش های طولی استفاده می شود و خون میان بافتی باید تا حد مناسب خارج شود در غیر اینصورت طی عملیات دمایی و نگهداری اثرات سویی در رنگ محصول به وجود می آید درست پیش از پر کردن قوطیها و اوامر عملیات کنسروسازی لازم است گوشت را خوب شسته و تمام آلودگی ها و زواید آن جدا شود و بهتر است این کار با استفاده از آب کلرینه انجام شود و پس از آن از بین بردن کلر باید یک بار دیگر با استفاده از آب شسته شود.اثرات ناخالصی های نمکالف- بر روی میزان نفوذ آب به داخل گوشت تأثیر دارد وجود مقادیری حدود 7/4? کلر و منیزیم میزان نفوذ را زمانی حدود 2 روز به تأخیر می اندازد.ب- ناخالصی های نمک بر روی رنگ و حالت فیزیکی اثر دارد و نمک های نیترات و نیتریت و نمک های آهن و مس در این نقیصه موثرند.ج- ناخالصی ها بر روی مزه و طعم محصول نهایی هم اثر دارند. این تأثیر*** از واکنش های مربوطه است.ویژگی های نمک مناسب برای کاربرد در کنسرو ماهیکلر و سدیم 5/95?، آب 4/2?، سولفات کلسیم 08/1?، کلر و منیزیم 3/0?، کلروکلسیم 24/0?، سولفات منزیم 17/0? و مواد غیرمحلول حداکثر 4/0?*** مربوط به یون های آهن و مس است و بیانگر این است که نمک برای این منظور مناسب نیست اگر در نمک مورد مصرف مقدار آهن به 3PPM و مس به PPM5/0 بر سر لکه های قهوه ای یا زرد روی محصول ظاهر می شود.دوددادن گوشتبرای بهبود طعم فرآورده های نهایی و حذف آب گوشت می توان از این فرآیند استفاده نمود این کار به ویژه برای توان مناسب است برای دود دادن از روشهای مستقیم و غیرمستقیم شامل دود گرم، دود سرد، دود مایع و الکترواستاتیک در اطاقکها یا تونلهای ویژه استفاده می شود دود یک سیستم کلریدی است که دربرگیرنده حدود 200 ترکیب شیمیایی مانند الکل ها، اسیدها، ستونها، آنتی اکسیدان ها، فنل ها و هیدروکربنهای حلقوی است که بر روی طعم، رنگ، بو، و مزه، تردی بافت، قابلیت نگهداری، کاهش بار آلودگی، جلوگیری از اکسیداسیون ترکیبات ماهی تأثیر دارند به علاوه دود دادن موجب حذف رطوبت اضافی آن می شود و در بعضی کارخانه های کنسرو به جای پخت مقدماتی و استفاده از هوای داغ از این راه برای حذف رطوبت اضاف استفاده می شود.برای دود دادن در روش عادی زمانی حدود 16/8 ساعت و در روش الکترواستاتیک زمانی حدود 15 دقیقه وقت لازم است و این کار باید در شرایط مساعد انجام گیرد و به ویژه چوبها و براده های چوب مورد استفاده باید از انواع مجاز با لیگلنین کم باشد در غیر این صورت در دمای حدود Cْ350 هیدروکربورهای حلقوی حال از لیگنین سرطان زا هستند.پخت مقدماتیزمانی که گوشت دما داده می شود مقداری از آب وابسته به پروتئین آن جدا می شود که مقدار آن بسته به مقدار چربی بافت و سایر عوامل تا حدی متفاوت است و طی نگهداری بعدی کنسروها نیز مقداری از رطوبت بافت گوشت آزاد می شود چنانچه تمام این مقدار آب با محتوی قوطی مخلوط شود موجب نواقص زیر می شود.    رقیق شدن سس و تغییر طعم و مزه آن    مخلوط شدن آب و روغن در قوطی و پیدایش ظاهر ناپسند    دادن رنگ خاکستری به محصول    زنگ زدگی جدار داخل قوطیبنابراین بهتر است پیش از پر کردن گوشت شترمرغ در قوطی حدود 60? آب آن به هر شکل ممکن حذف شود برای این منظور از راه های گوناگون استفاده می شود بهترین راه استفاده از بخار در دمای Cْ100 است که موجب حذف مقداری از عوامل ویژه گوشت می شود، علاوه بر این روشهای دیگری هم مانند راه های زیر استفاده می شود.    حذف مقداری از رطوبت در معرض هوای داغ    اضافه کردن مقداری کربوکسی متیل سلولز به محتوی بسته هر چند این ماده موجب بی مزه شدن آن می گردد اما آب اضافی را به خوبی جذب می کند.    استفاده از سس غلیظ تر تا مقداری از آب خارج شده از بافت طی فرآیندهایی جذب آن شود.    استفاهد از سانتریفوژ با سرعت 600-500 دور در دقیقه به مدت 15 دقیقه که به وسیله آن مقداری از آب اضافی جدا می شود.    استفاده از پخت مقدماتی تا حد خروج مقدار آب اضافی    استفاده از خلاء که موجب حذف مواد مؤثر در طعم نیز خواهد شد.اضافه کردن روغن و چربیبرای این منظور لازم است از روغن های با ثبات و عاری از طعم نامطلوب استفاده شود روغن های گیاهی به ویژه روغن زیتون ارجحیت دارد در صورت استفاده از روغن زیتون باید مقدار اسیدهای چرب آزاد آن تعیین شده و چنانچه بیش از همه لازم باشد بایستی آن را تصیفه تثبیت و عاری از آب و مواد صمغی کرد. روغن اصلاح شده به این راه باید پس از نگهداری در دمای Cْ60 به مدت 72 ساعت فاقد رسوب باشد و یا دارای مقادیر جزیی رسوب و به رنگ طبیعی باشد چنانچه رنگ آن خاکستری باشد دال بر بالا بودن مقادیر اسید چرب آزاد است.اسید گلوتامیک و نمکهای آن:از این مواد بیشتر به عنوان تعدیل کننده طعم استفاده می شود بیشتر از نمک های سدیم استفاده می شود (منوسدیم گلوتامات) اما گاهی از نمکهای پتاسیم و آمونیوم هم استفاده می شود.آنتی اکسیدان: برای جلوگیری از اکسیداسیون احتمالی روغنها در طی مراحل نگهداری محصول می توان از BHA یا هر آنتی اکسیدان روغن مناسب استفاده کرد.سایر مواد اولیه: در پاره ای از موارد از موادی مانند پیاز، سیر، فلفل، ادویه، آرد، سیب زمین، فرمول های آماده و غیره. با توجه به ذایقه مصرف کننده استفاده می شود که لازم است هنگام کاربرد آنها به نکات مربوط به آلودگیهای میکروبی توجه کرد.فرآیند دمایی به چند روش عملی می شود.الف) با استفاده از ری ترت های مناسب و به ویژه ری ترت با بستر متحرکب) با استفاده از محلول های مواد آلی که دارای نقطة جوش بالایی هستند.ج) با استفاده ازروش هیدرواستاتیکسرد کردنپس از اتمام فرآیند دمایی لازم است بلافاصله قوطیها را با روش مناسب سرد و خشک کنیم تا از تغییرات نامطلوب جلوگیری شود.انبار کردن و نگهداری کنسروکنسروها را بلافاصله بعد از تولید نمی شود مصرف کرد و لازم است آنها را برای مدت کوتاهی در شرایط ویژه نگهداری کرد.مهم ترین مواد نگهداری کنسروها- برای جذب یکنواخت نمک در قسمت های مختلف بافت گوشت که انجام این کار برای مواردی که از قرصهای نمک استفاده شده باشد مدتی وقت لازم دارد.- به منظور جذب و پخش یکنواخت روغن در بافت گوشت- برای پخش یکنواخت مواد طعم دهنده- جهت انجام آزمون میکروبی و کنترل کیفی و اطمینان کامل از سلامت محصول برای رسیدن به هدفهای بالا به طور متوسط حدود سه ماه وقت لازم است.- برای تنظیم بازار مصرفدر این مدت قوطی های کنسرو را:الف- در دمای پایین و حدود Cْ20 نگهداری می شود.ب- در صورت لزوم بایستی از روش های مصنوعی برای کم کردن دمای محل نگهداری استفاده شود.ج- از تهویة طبیعی یا مصنوعی برای خشک کردن قوطی ها در موارد لزوم استفاده شود که در این صورت نحوة چیدن قوطیها و کار تنها باید طوری باشد که عمل تهویه به خوبی صورت گیرد.ه – قوطی های کنسرو را نباید در سردخانه نگهداری نمود زیرا هم انجماد منجمد شدن و آسیب رسیدن به درزهای آنها وجود دارد و هم امکان زنگ زدن سطح خارجی آن ها زیاد است.8- طرح بازاریابی= باید محصولی سالم- خوشمزه- بهداشتی متناسب با همه ی قشر جامعه قیمت مناسب بسته بندی جالب و خوب ارائه دهیم.تا فروش آن و تعداد مشتری ها زیاد شود برای جلب مشتری هم باید بسته بندی آن خوب و متفاوت با بسته بندی قبل باشد طرح های تبلیغاتی -TV و روزنامه- مجله مهمترین چیزهایی هستند که می توان از آنها به عنوان تبلیغات استفاده کرد.سیستم فروش= فروشگاه ها، پیش بینی تولید: یک- محصول خوب جالب تازه سالم بهداشتی خوشمزه کیفیت خوبالف) شرح بازار هدف1- محصول شما چیست؟ کنسرو تن گوشت شترمرغ2- کارآیی آن کدام است؟ برای خوردن و درست کردن محصول غذای متنوع3- طول عمر آن چقدر است؟ 6 ماه4- چه انواعی دارد؟ -5- مشتریان چه کسانی هستند؟ همه اقشار جامعه6- در کجا مشتریان قرار دارند؟ در همه جا فروشگاه ها- مغازه ها و هر جا که محصول است.7- چرا باید مشتریان محصول شما را بخرند؟ چون محصول جدید است که شاید تهیه مواد اولیه آن به دلیل در دسترس نبودن و یا مشکلات دیگر غیرممکن بوده اما با این کار می توان این محصول را به صورت راحت و آزاد در اختیار آنها گذاشت.8- در چه زمان و تحت چه شرایطی مشتریان محصول شما را می خرند؟ در همه ی زمان ها و شرایط خاصی برای خرید آن ندارد.9- چه نوع علایقی مشتریان دارند؟ محصول خوشمزه و متنوع باشد و همچنین علاقه دارند با این محصول غذاهای خود را متنوع کنند. تحقیق کارافرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغطرح توجیهی کسب و کار تولید گوشت شتر مرغکارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغدانلود تحقیق طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغدانلود کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغطرح توجیه فنی کسب و کار تولید گوشت شتر مرغتوجیه اقتصادی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغطرح کسب و کار تو

  • فایل Word پژوهش معرفی داده کاوی در پایگاه داده ها

    فایل Word پژوهش معرفی داده کاوی در پایگاه داده ها دریافت فایل Word پژوهش معرفی داده کاوی در پایگاه داده ها دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1831 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 77 عنوان کامل…

  • پاورپوینت ساختمان های پیش ساخته 3d-panel و پانلهای ساندویچی در 40 اسلاید کاربردی و آموزشی

    پاورپوینت ساختمان های پیش ساخته 3d-panel و پانلهای ساندویچی در 40 اسلاید کاربردی و آموزشی دریافت پاورپوینت ساختمان های پیش ساخته 3d-panel و پانلهای ساندویچی در 40 اسلاید کاربردی و آموزشی دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل:…

  • نقشه ی زمین شناسی شهرستان بستان آباد

    نقشه ی زمین شناسی شهرستان بستان آباد دریافت نقشه ی زمین شناسی شهرستان بستان آباد شیپ فایل زمین شناسی شهرستان بستان آباد این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد دسته بندی جغرافیا بازدید…

  • کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات دانه های روغنی (سویا و ذرت)

    کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات دانه های روغنی (سویا و ذرت) دریافت کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات دانه های روغنی (سویا و ذرت) دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1688 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:…

  • نرم افزار جامع دهیاری

    نرم افزار جامع دهیاری دریافت نرم افزار جامع دهیاری دسته: نرم افزار کاربردی بازدید: 2 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 14255 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 نرم افزار دهیاری ها قیمت فایل فقط 935,000 تومان نرم افزار جامع دهیاری ها…

  • دانلود استاندارد ۲۹

    دانلود استاندارد ۲۹ دریافت دانلود استاندارد ۲۹ دانلود استاندارد ۲۹ دسته بندی حسابداری بازدید ها 113 فرمت فایل zip حجم فایل 250 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 33 8,800 تومان دانلود استاندارد ۲۹ همراه با نکات کنکوری برای ارشد دانلود…

  • بررسی تابعیت در حقوق بین المللی خصوصی استرالیا

    بررسی تابعیت در حقوق بین المللی خصوصی استرالیا دریافت بررسی تابعیت در حقوق بین المللی خصوصی استرالیا در گذشته، کمتر دولتی بیگانه را به عنوان یک شخصیت واجد حقوق می‌پذیرفت و اصولاً یک خارجی نمی‌توانست توقع بهره‌مندی از حقوقی را…

  • پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 29 (فعالیتهای ساخت املاک)

    پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 29 (فعالیتهای ساخت املاک) دریافت پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 29 (فعالیتهای ساخت املاک) دانلود پاورپوینت با عنوان استاندارد حسابداری شماره 29 (فعالیتهای ساخت املاک) در قالب pptx؛ قابل ویرایش و در حجم 28 اسلاید شامل هدف…

  • روش های تکراری پیش فرض در مسائل گسسته خطی از منظر معکوس« بایسیان»

    روش های تکراری پیش فرض در مسائل گسسته خطی از منظر معکوس« بایسیان» دریافت روش های تکراری پیش فرض در مسائل گسسته خطی از منظر معکوس« بایسیان» دسته: ریاضی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 107 کیلوبایت تعداد صفحات…

  • دانلود شیپ فایل خطوط هم تبخیر حوضه آبریز رودخانه های بین سفید رود و هراز

    دانلود شیپ فایل خطوط هم تبخیر حوضه آبریز رودخانه های بین سفید رود و هراز دریافت دانلود شیپ فایل خطوط هم تبخیر حوضه آبریز رودخانه های بین سفید رود و هراز نقشه هم تبخیر حوضه آبریز رودخانه های بین سفید…

  • دانلودکارآموزی کله پزی 70 ص

    دانلودکارآموزی کله پزی 70 ص دریافت دانلودکارآموزی کله پزی 70 ص دانلودکارآموزی کله پزی 70 ص دسته بندی کارآموزی بازدید ها 25 فرمت فایل zip حجم فایل 40 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 66 8,800 تومان نام فایل : کارآموزی…

  • طلایی کاهش بهبودیافته تطبیقی نویز ضربه

    طلایی کاهش بهبودیافته تطبیقی نویز ضربه دریافت طلایی کاهش بهبودیافته تطبیقی نویز ضربه کاهش نویزیکی از مسائل اصلی در زمینه بینایی کامپیوتر و پردازش تصویر است تصاویر، اغلب بخاطر سنسورهای پر نویز و یا خطاهای انتقال کانال و یا سخت…

  • نقشه کاربری اراضی شهرستان بروجرد

    نقشه کاربری اراضی شهرستان بروجرد دریافت نقشه کاربری اراضی شهرستان بروجرد شیپ فایل کاربری اراضی شهرستان بروجرد (واقع در استان لرستان) مشخصات سیستم تصویر Geographic Coordinate System GCS_WGS_1984 Datum D_WGS_1984 Prime Meridian Greenwich Angular Unit Degree دسته بندی جغرافیا بازدید…

  • پاورپوینت آلودگی های صوتی در محیط كار

    پاورپوینت آلودگی های صوتی در محیط كار دریافت پاورپوینت آلودگی های صوتی در محیط كار دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 168 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 75 آلودگی های صوتی در محیط كار سر و صدا شایع…

  • پاورپوینت اصول شیوه های تغییر رفتار

    پاورپوینت اصول شیوه های تغییر رفتار دریافت پاورپوینت اصول شیوه های تغییر رفتار پاورپوینت اصول شیوه های تغییر رفتار دارای 46 اسلاید (ویژه رشته های روانشناسی) با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش می باشد دسته…

  • دانلود پل 24 ص

    دانلود پل 24 ص دریافت دانلود پل 24 ص دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 347 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 25 دانلود پل 24 ص تحقیق پل 24 ص مقاله پل 24 ص پل 24 ص قیمت…

  • تحقیق بررسی تست های حاملگی

    تحقیق بررسی تست های حاملگی دریافت تحقیق بررسی تست های حاملگی دسته: مامایی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 9 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 تحقیق بررسی تست های حاملگی در 10 صفحه ورد قابل ویرایش قیمت فایل فقط…

  • مبانی نظری آزمون

    مبانی نظری آزمون دریافت مبانی نظری آزمون دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 55 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 29 پیشینه مبانی نظری تحقیق آزمون قیمت فایل فقط 28,600 تومان پیشینه مبانی نظری تحقیق آزمون توضیحات: فصل…

  • گزارش کارآموزی در شرکت ایران خودرو

    گزارش کارآموزی در شرکت ایران خودرو دریافت گزارش کارآموزی در شرکت ایران خودرو گزارش کارآموزی در شرکت ایران خودرو در 45 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی کارآموزی بازدید ها 96 فرمت فایل doc حجم فایل 2.788 مگا بایت تعداد…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع سیستم های مغزی رفتاری

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع سیستم های مغزی رفتاری دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع سیستم های مغزی رفتاری دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 157 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:…

  • کتاب کسب در امد از اینترنت به روش بازاریابی مشارکتی

    کتاب کسب در امد از اینترنت به روش بازاریابی مشارکتی دریافت کتاب کسب در امد از اینترنت به روش بازاریابی مشارکتی دسته: بازاریابی و امور مالی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 519 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 کتاب…

  • دانلود تحقیق امام علی الگوی رهبری در جامعه اسلامی

    دانلود تحقیق امام علی الگوی رهبری در جامعه اسلامی دریافت دانلود تحقیق امام علی الگوی رهبری در جامعه اسلامی دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 36 هنگامی كه حضرت علی (ع)در…

  • تحقیق با موضوع حل مسئله و اصول برنامه نویسی

    تحقیق با موضوع حل مسئله و اصول برنامه نویسی دریافت تحقیق با موضوع حل مسئله و اصول برنامه نویسی دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 14 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 17 تحقیق با موضوع حل…

  • پروژه کارآفرینی شرکت تولیدی رضا نخ مشهد

    پروژه کارآفرینی شرکت تولیدی رضا نخ مشهد دریافت پروژه کارآفرینی شرکت تولیدی رضا نخ مشهد دسته: تولیدی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 3234 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 129 پروژه کارآفرینی شرکت تولیدی رضا نخ مشهد در 129 صفحه…

  • فصل دوم مرور ادبیات پژوهش کیفیت خدمات درک شده (آموزشگاه ها دانشگاه ها)

    فصل دوم مرور ادبیات پژوهش کیفیت خدمات درک شده (آموزشگاه ها دانشگاه ها) دریافت فصل دوم مرور ادبیات پژوهش کیفیت خدمات درک شده (آموزشگاه ها دانشگاه ها) دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 281 کیلوبایت تعداد صفحات…

  • پاورپوینت بررسی روبات های هوشمند

    پاورپوینت بررسی روبات های هوشمند دریافت پاورپوینت بررسی روبات های هوشمند پاورپوینت بررسی روبات های هوشمند در 63 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل دسته بندی فناوری اطلاعات بازدید ها 156 فرمت فایل ppt حجم فایل 2.264…

  • مقاله درباره انواع حافظه ها

    مقاله درباره انواع حافظه ها دریافت مقاله درباره انواع حافظه ها دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 18 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 دانلود مقاله درباره انواع حافظه و ذخیره اطلاعات قیمت فایل فقط 7,700…

  • مبانی نظری و پیشینه اهمیت آموزش ریاضیات

    مبانی نظری و پیشینه اهمیت آموزش ریاضیات دریافت مبانی نظری و پیشینه اهمیت آموزش ریاضیات دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 109 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 مبانی نظری و پیشینه اهمیت آموزش ریاضیات…

  • پرسشنامه روانی كالیفرنیا ... Cpi گاف 1948

    پرسشنامه روانی كالیفرنیا ... Cpi گاف 1948 دریافت پرسشنامه روانی كالیفرنیا ... Cpi گاف 1948 پرسشنامه روانی كالیفرنیا یك آزمون مداد ــ كاغذی خود اجرا است دسته بندی پرسشنامه بازدید ها 125 فرمت فایل doc حجم فایل 18 کیلو بایت…

  • مقاله اینترنت چیست و تاریخچه اینترنت

    مقاله اینترنت چیست و تاریخچه اینترنت دریافت مقاله اینترنت چیست و تاریخچه اینترنت دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 182 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 183 دانلود مقاله درباره اینترنت و تعریف اینترنت قیمت فایل فقط…

  • آشنایی با چند سخت افزار كامپیوتر

    آشنایی با چند سخت افزار كامپیوتر دریافت آشنایی با چند سخت افزار كامپیوتر دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 262 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 55 امروزه كامپیوتر در موارد متعددی به خدمت گرفته می شود…

  • دانلود فایل ورد Word تحقیق دستگاه اندازه گیری مختصات CMM

    دانلود فایل ورد Word تحقیق دستگاه اندازه گیری مختصات CMM دریافت دانلود فایل ورد Word تحقیق دستگاه اندازه گیری مختصات CMM عنوان کامل تحقیق بررسی دستگاه اندازه گیری مختصات و کاربرد آن در فناوری نانو فرمت فایل WORD (قابل ویرایش)…

  • نقشه کاربری اراضی شهرستان تکاب

    نقشه کاربری اراضی شهرستان تکاب دریافت نقشه کاربری اراضی شهرستان تکاب شیپ فایل کاربری اراضی شهرستان تکاب برای تهیه ی نقشه کاربری اراضی منطقه مورد مطالعه تان، با داشتن مرز منطقه مورد مطالعه (به صورت پولیگونی) می توانید آن را…

  • امنیت در شبکه های حسگر بیسیم

    امنیت در شبکه های حسگر بیسیم دریافت امنیت در شبکه های حسگر بیسیم فصل اول تحقیق خودم در رابطه با امنیت در شبکه های حسگر بیسیم(30 صفحه) از این فایل می توان بعنوان فصل اول تحقیق مرتبط و همچنین به…

  • پاورپوینت داستان های کلیله و دمنه

    پاورپوینت داستان های کلیله و دمنه دریافت پاورپوینت داستان های کلیله و دمنه دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 5775 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 129 پاورپوینت داستان های کلیله ودمنه داستان های کلیله ودمنه  داستان های کلیله…